Skip to content
19 reacties
720 weergaves

Welke drugs hebben jullie al gedaan?

Ik het alcohol, wiet en xtc al gedaan.

16 jaar
3 jaren geleden

19 Reacties

  • Helemaal niks! Wil ik zo houden ook

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben een dagelijkse blower, alcohol drink ik 1x in de 3 maanden. Dan heb ik al genoeg aan 1 flesje bier. Verder heb ik xtc, mdma, speed, cocaine, ketamine, paddos en 4fma gehad.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap je helemaal J16 maar snap jij ook dat al die troep verslavend werkt soms zo erg dat je niet genoeg kan krijgen? en dan gaat het hard weet ik uit ervaring een van mijn vrienden was ook ja even wat blowen tot hij er 8per dag weg blowden en naar mijn kwam om geld te lenen voor zijn drugs.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Al de mensen die schrijven dat je dood gaat aan drugs hebben totaal geen verantwoordelijksheid. Als je zelf niet kan zeggen tot hier en niet verder met drugs dan heb je geen verantwoordelijkheid. En al de fabeltjes die er worden verteld dat je dood gaat aan drugs kloppen ook niet. Tuurlijk ga je ooit dood als je teveel doet maar als je een keer in het jaar een pilletje doet, 1 keer in de maand blowen en af en toe met vrienden een biertje pakt ga je heus niet dood.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Ten eerste is mijn vraag welke drugs mensen hebben gedaan. Dit vraag ik om me eigen te vergelijken met andere en kijken of het eigenlijk wel normaal. Mijn vraag was niet hoe slecht het is voor je. Dat weet ik zelf ook wel maar dat weerhoud mij er niet van om het af en toe te doen en dat blijf ook doen met mate natuurlijk. Ik denk ook niet dat het stoer is want daarom plaats ik het op een anoniem forum en niet op eentje waar iedereen weet wie ik ben. J15 spacecake heb ik ook gedaan maar vond het niets bijzonder. Ging te hard en kon niks meer bewegen was niet leuk. J19 wat zijn poppers?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Alcohol is volgens de wet geen drugs. Maar volgens mij qua wordt het qua uitwerking op je lichaam wel zo gezien in de medische wereld. Ik doe alleen legale dingen. Illegale dingen zijn niet voor niets verboden. Dus ik hou wel van een biertje, maar niet te veel. Gewoon gezellig met vrienden speciaal biertjes proeven enzo. Dat is meer dan genoeg. En vroeger wel eens een sigaret en joint gerookt. Maar dat vond ik beide echt niets aan. Het stonk en het deed uberhaupt niets met me. Dus die zooi laat ik liggen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik mijn leven zo snel wil eindigen als Topic starter en al die andere drugs gebruikers die reargeren. Was ik gelijk begonnen! Maar ik wil graag dat mijn ouders mooie herinneringen aan mijn hebben niet hun zoon op jonge leeftijd moeten begraven na de zoveelste overdosis drugs!

    Dus nee ik bedank dan maar voor watje uitgemaakt worden door me vrienden maar ik kan ooit tegen mijn eigen kinderen vertellen ja die jongen op de foto was een goede vriend van me. Al heb ik hem niet lang gekend want hij is op zijn 17de overleden aan een overdosis drugs!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik probeer zo weinig mogelijk.Mijn max is drie glazen alcohol als er iets is. Nu dus weinig dus bij vriendinnen nu twee. Witte wijn en rosee vind ik lekker. Van twee glazen port werd ik dronken maar doe ik wel weer , zo lekker. Bier vond ik vies en pieste er ook nog van in mijn broek, dus nooit meer. Verder GEEN drugs.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Niets en dat wil ik graag zo houden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Alcohol, wiet (1x als niet roker), XTC, sleed en cocaïne. Maar alles in zeer beperkte hoeveelheden, behalve XTC, regelmatiger. Nu al een half jaar niets, geen probleem mee gehad.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat dacht je van geen van alle!! het is niet gezond en ik wil langer leven dus ik gebruik niks en ik zal ook nooit iets gaan gebruiken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet zeker of alcohol tot de catogorie "drugs" behoort, maar ik schrik een beetje van dat woord 'al' in de titel. Het is niet zo dat het nemen van drugs stoer is ofzo, niet van "hoe meer verschillende drugs je neemt, des te meer respect heeft men voor je", of wat dan ook. Ik wil je graag aanraden te stoppen met drugsgebruik, want er komt vaak meer kwaad dan goeds van.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Alcohol valt volgens mij niet onders drugs.. Maar anders alcohol en wiet. Verder zou ik wel eens spacecake willen proberen en xtc. Coke ect laat ik liever voor wat het is.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Niks

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • NIETS!!!! En alcohol is geen drug. Die andere zooi wel. Je moet het zelf weet maar wil jij je lichaam slopen? Waarom doe je het? Om stoer te doen? Heb je op laten naaien? Wat een ander doet doe ik ook??? Denk na jonger en gebruik je verstand nu het nog kan

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • alcohol, wiet, poppers (niet voor seks, maar tijdens het uitgaan), XTC, een beetje speed en dan rilatine (ik heb geen ADHD). Misschien dat ik ook coke ga proberen maar van zwaar spul zoals ketamine blijf ik af

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Vet! Ik alcohol, wiet, paddo’s, xtc en speed

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Geen. Alcohol beschouw ik niet als een drugs. Je vraag met het woord 'al' er in, geeft de indruk dat het normaal is om drugs te gebruiken en dat je er lekker veel verschillende soorten van gebruikt. DAT IS HET NIET. Los van de lichamelijke en geestelijke zaken die met jouw lijf kunnen gebeuren, draag je door het gebruiken van drugs bij aan zware criminaliteit (m.u.v. wiet). XCT? Dumpingen van afval. Coke? Mensenhandel, slavernij en dwangarbeid.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Goed bezig joh.... Ga lekker door met je lichaam en je leven te verknallen met die shit.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten