Skip to content
40 reacties
9078 weergaves

Sperma proeven

Hallo,
Ik vroeg me af of jullie weleens je eigen sperma hebben geproefd of die van iemand anders. ik ben benieuwd hoe het smaakte

15 jaar
3 jaren geleden

40 Reacties

  • @ j17 Ja, bij orale seks en slikken is het inderdaad belangrijk dat je zeker bent van je sekspartner en hij dus soa-vrij is. Pijpen met condoom is sowieso niet zo lekker en je mist op het ultieme moment de lekkere sensatie van een pijpbeurt.
    Sperma heeft geen bijzonder uitgesproken smaak en kan inderdaad wat verschillen van persoon tot persoon en van het moment. Drank en voeding hebben een invloed op de smaak van zijn zaad.
    Al is dit geen veilig advies vind ik sperma wel bij een lekkere pijpbeurt horen. Het is bijzonder intiem om hem zo bevredigen en te laten klaarkomen en bijzonder lekker om zo klaar te komen, vind ik.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn bff en ik pijpen elkaar en ik vind zijn sperma best wel lekker. Als je samen seks hebt hoort sperma er ook bij...

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is wel lekker maar denken jullie ook aan eventuele ziektes? Je weet nooit wat de ander heeft...

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik slik graag mijn eigen sperma door en dat ban vriendjes of jongens die ik mag pijpen. Het is het ultieme wat je van een ander kunt krijgen, voor mij op dat moment een verbondenheid met de ander die ongeëvenaard is. Daarnaast vind ik het fijn om het in mijn mond te voelen stromen/spuiten. Wordt daar super geil ban!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja lekker man, daarom pijp ik graag jongens sperma proeft altijd anders maar is niks mooiers dan het sap van een knappe jongen die van genot door jou toedoen je mond vol spuit! Raad iedere jongen aan bi te zijn met zijn vrienden en dit bij elkaar te doen!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb altijd als ik geil ben en begin te rukken dat ik dan denk ik eet alles op maar op het moment toch niet iemand tips?

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Door een weddenschap heb ik een keer sperma van een vriend geproefd. Hij kwam klaar op een bord en ik heb het opgelikt. Dat vond ik wel lekker en heb nu al vaker jongens gepijpt. Het is spannend en het is niet vies

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slik het sperma van mijn vrienden niet door omdat ik denk dat het gezond zou zijn. Ik doe het o.dat ik het lekker vind

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Natuurlijk kan je lichaam goed zonder sperma slikken, maar er zijn nogal wat jongens en meisjes die het gewoon lekker en geil vinden. Ongezond is het in geen geval en de stoffen, vooral proteine, zijn zeker niet slecht. Aangetoond is wel dat het (voor de dames onder ons) de huis positief beinvloed waardoor je bv. minder snel rimpels krijgt. Er zijn zelfs enkele merken die creme voor je gezicht maken met sperma erin verwerkt. Een mevrouw in Amerika had nl. bovenstaande geconstateerd na enkele jaren gebruik van alleen sperma op haar gezicht en is toen een creme gaan maken met sperma er in. Echt! Ik weet helaas het merk niet meer.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @j15, je lichaam kan heel goed zonder sperma slikken hoor. De hoeveelheden gezonde stoffen in sperma zijn zo miniem dat je die beter uit andere bronnen kunt halen.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @j15, met andere woorden, sperma slikken voegt wat betreft gezondheid betreft helemaal niets toe.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • ik heb het van mezelf een paar keer gepreofd en dat smaakte zoutig, niet super lekker of zo.
    als een geintje heb ik wel eens een heel klein vingertipje gelikt van een beste vriend, dat vond ik trouwens wel beter smaken.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik pijp 3 vrienden wat ik lekker vind. Heb nooit dat hun sperma echt vies is. Wel anders van smaak. Slik het altijd door.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik slik graag sperma van mijn zelf of dat van andere. Het is niet bijzonder lekker of zo maar denk meer dat het idee erbij het gewoon enorm lekker maakt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gast, sperma inslikken is inderdaad heel gezond voor je lichaam. In sperma zitten meerdere stoffen die je lichaam absoluut nodig heeft. Ik slik mijn sperma altijd in. Daar gaat bij mij gewoon geen druppel van verloren hoor. De smaak is een beetje verschillend al naar gelang dat wat je gegeten hebt. Meestal smaakt mijn eigen sperma een beetje naar appel.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gast, ik eet mijn sperma altijd op als ik mezelf af trek. Mijn sperma smaakt een beetje naar appel. Als ik andere jongens pijp, dan slik ik hun sperma altijd in. De smaak is telkens een beetje verschillend.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee natuurlijk niet! Je kunt alleen een soa van iemand anders krijgen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Kan je een soa krijgen door zelf je sperma te proeven?

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is zo, jongen van 17, maar vast staat wel dat roken, drank en koffie je sperma er niet lekkerder op maken. Wat ook niet bevorderlijk is zijn asperges. Naast stinkende urine stinkt je sperma er ook van hoe lekker je asperges ook vindt! Zoet fruit zorgt dan weer wel voor wat zoeter, dus lekkerder, sperma. Ik en mijn vriendin hebben er inmiddels enige ervaring in en mee. Dat sperma goed is voor je huid is wetenschappelijk aangetoond en door de proteïnen is het ook gezond. Zoveel staat inmiddels wel vast, maar voor de rest....(ook soms best fabeltjes).

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zie hier zoveel waarheden en veronderstellingen voorbij komen, ieder beleeft het op zijn eigen manier!

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten