Skip to content
12 reacties
1839 weergaves

Beste vriend uit de kast gekomen

Mijn beste vriend is gisteren uit de kast gekomen en heeft me verteld dat hij homo is. Ik had dit niet echt zien aankomen. Hij heeft wel nooit echt een serieuze vriendin gehad en ook niet heel veel bezig met meiden maar goed zocht er nog niet gelijk iets achter. Hij vertelde me dat dit hij al paar jaar speelde en dat hij af en toe seksdate heeft met jongens. Ik heb hier best wel over doorgevraagd aangezien ik bischierig wat ik overigens niet verteld heb omdat het nog echt in beginfase is. Heb een keer met een jongen afgesproken en hebben toen allen elkaar afgetrokken en gepijpt. Ik vind fijn dat hij het verteld heeft en denk dat het voor mij niks zal veranderen. Maar ben eigenlijk benieuwd of andere dit ook hebben ervaringen, hoe gaan jullie ermee om en heeft dit iets veranderd in de vriendschap?

20 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Beste TS, Heel goed dat jij dit gedaan hebt. Blijkbaar ziet jou vriend je niet als sekspartner, maar dat geeft niet, hij is jouw beste vriend en een hele goede. Daar mag jij heel blij mee zijn. Ik denk dat hij vriendschap met jou als iets van een hoger niveau en waardevoller ziet dan de seks die hij heeft met zijn dates. Jullie vriendschap betekent heel veel voor hem. Het is fijn dat jullie zo openhartig met elkaar kunnen praten, dat is een kostbaar iets. Doe een beetje kalm aan met dat jezelf ontdekken. Ik wens jullie veel geluk!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Top, maar kwalificeer niet meteen iets tot “liegen” als je er nog niet aan toe bent te vertellen. Alles heeft zijn tijd nodig, lief hoe jullie dit samen oppakken, dikke knuffel veel succes samen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS weer gisteren heb ik weer met mijn beste vriend afgesproken. Aangezien hij zo eerlijk was over zijn homo gevoelens vond ik het erg lastig om het nog langer voor me te houden dat ik meer interesses heb in jongens dan hij nu denkt maar dat ik nog wel zoekende was. Hij vond het erg fijn dat ik dit met hem wilde delen zeker omdat ik nog zoekende ben. We hebben het erna even kort over gehad en hij vertelde ook wat meer over hem. Hij onderwerp sloot hij af van met de woorden van ga lekker ontdekken wat je fijn vindt en als ik je ergens mee kan helpen laat het weten. Ik ben nu heel opgelucht voelde zeker na dat hij zou eerlijk was voor mij alsof ik zat te liegen an was dat natuurlijk niet zo.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, Jouw beste vriend is uit de kast gekomen, wordt het niet eens tijd dat jij dat ook doet? Hij is heel openhartig en eerlijk naar jou geweest omdat jij zijn beste vriend bent en hij jou 100% vertrouwt.
    Het is goed te begrijpen dat jij het daar moeilijk mee hebt. Je kent iemand al heel lang en dan zegt hij opeens dat hij homo is.
    In principe is er niets veranderd, maar voor het gevoel wel. Opeens voel je bepaalde spanningen in je relatie met je vriend, vooral omdat jij ook niet ongevoelig staat tegenover de mannenliefde en jouw vriend niet alleen je beste kameraad is maar als ik het zo lees seksueel ook nog heel goed bij je past.
    Persoonlijk vind ik het het mooist als er sprake is van gelijkwaardigheid bij het minnespel en dat jullie elkaar op dezelfde manier willen en kunnen verwennen, maar als je liever een bepaalde rol kiest en voor je partner is dat oke, geen probleem natuurlijk.

    Als ik jou was dan zou ik eens een heel openhartig gesprek hebben met je vriend en voor hem je ziel blootgeven. Je noemt je zelf bi, maar is dat niet in de hoop dat je minder homo bent dan je eigenlijk bent?
    Praat met je vriend en met een beetje geluk liggen jullie straks in elkaars armen en elkaars lichaam te verkennen.
    Jouw vriend heeft al wat ervaring, dus hij kan jou leiden. Zijn ervaring is wat ik noem gelegenheidsseks. Jij hebt zin, die andere heeft zin en hup, daar ga je. Vast wel leuk en spannend, maar in de armen liggen van iemand waar je van houdt is toch fijner. Een echte vriend is een heel kostbaar bezit!

    Besef hoe gelukkig je bent! Je hoeft niet op zoek naar een partner, je hebt hem al en hij heeft jou. Wees eens dapper en doe de stap. Je bent al twintig, wordt het niet eens tijd?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS weer mijn beste vriend is afgelopen weekend gewoon langs geweest en blijven slapen. We hebben beetje besproken over dat het feit dat hij homo is. Hij gaf aan dat hij af en toe seks dates heeft maar liever een vriendje wilt maar dat hij het moeilijk vindt om iemand te vinden. Ik heb beetje doorgevraagd over hoe hij die seksdates vindt en hoe het dan gaat. Hij vertelde dat het redelijk makkelijk is om iemand te vinden om seks mee te hebben maar hij vertelde dat hij een maatje zoekt dan alleen jongen die hij mag neuken. Ik was een beetje geschrokken dat hij dit allemaal zo uitgebreid vertelde zeker omdat ik zelf beetje zoekende ben en juist eerder voorkeur geef om geneukt te worden. Dus heb daarna snel maar afgekapt en gezegd kom we gaan gamen. Toen we gingen slapen hebben we gewoon naakt geslapen zoals altijd ik heb alleen wel iets meer naar zijn pik gekeken als normaal.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Zou niet direct sex willen hebben nog met hem, waarom? Je weet zelf niet echt wat je bent, ja, nieuwgierig, maar fantaseren is anders dan dat het ook daadwerkelijk gebeurd. Kan ook een afknapper worden of het valt tegen, en helemaal als je voorkeur op meisjes is. Dan heeft hij ook sex met anderen, en dan doel ik op veilig vrijen, forceer niets zolang je nog twijfelt .

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Nu, een en een is twee, grijp je kans, wordt het iets dan is dat mooi, wordt het niets dan ben je een ervaring rijker. Maar wel goed afspreken dat dit niet tussen julie in komt te staan!!!! Laat eens weten hoe het gegaan is, groetjes en veel liefs

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS ik heb mijn beste vriend afgelopen dagen paar keer telefonisch gesproken. Vanavond komt hij langs en blijft hij slapen ivm avondklok en we lekker wat biertjes willen drinken. We blijven wel vaker bij elkaar slapen en slapen dan gewoon naakt. Vind alleen beetje lastig nu ik weet dat hij homo is en ik juist bischierig en beetje aan ontdekken ben (wat hij niet weet). Hij heeft een beste mooie pik en heb weleens gefantaseerd om seks met hem te hebben. Had altijd zoiets van zal nooit gebeuren hij is hetero maar nu ik weet dat hij homo is vindt ik dat lastig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Een bekende van mij had een vriend waarmee hij veel omging. Ook gingen ze samen mee met jongerenreizen. Op het moment dat die vriend uit de kast kwam heeft hij het contact verbroken. Hij wilde volgens zijn zeggen niet met een homo jongen bevriend zijn. Ik kan dat echt niet begrijpen want wat iemands seksuele voorkeur ook is zou voor mij voor de vriendschap niets uitmaken. Ik hoop dan ook dat jullie - nu hij uit de kast is gekomen - gewoon beste vrienden mogen blijven!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Kijk, aan jongen 19 kunnen vele een voorbeeld nemen, TOP ??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn beste vriend is gay. Hij heeft dat n paar maanden terug verteld. Wij zijn al zo lang de beste vrienden en hebben geen geheimen voor elkaar. Hij heeft het verteld en ging huilen, ik werd ook geraakt hierdoor. Hij is mijn beste vriend en blijft dat ook. Ik vind het mooi dat hij mij vertrouwd. We doen veel dingen samen gingen ook veel uit voor de Corona. We slapen ook vaak bij elkaar en dat is niet veranderd. Ik ben geen homo en dat weet hij. Ik hoop dat hij een lieve vriend tegenkomt waar ik ook goed mee kan opschieten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ware vriendschap moet het niets uitmaken, van elkaar blijven houden als voorheen!??

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten