Skip to content
9 reacties
1944 weergaves

hoe voelt het rukken als je onbedsneden bent en voelt dit dan beter dan wanneer je onbesneden bent

hallo,
ik heb op veel plaatsen gelezen dat het rukken/sex veel beter voelt als je onbesneden bent (ik ben zelf besneden) ik zelf voel enkel iets lekkers tijdens het rukken wanneer ik klaar kom en een beetje voor het klaarkomen

is dit enkel bij mij (als besneden jongen zijnde) of is dit ook bij andere
en voelt het beter (voor de jongens die onbesneden zijn of vroeger onbesneden waren)

14 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik was al besneden voor ik serieus begon met rukken (8 jaar). Ik merk geen verschil hoe lekker het is met onbesneden vriendje met wie ik het af en toe doe. Soms komt hij eerder klaar, soms ik.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben besneden toen ik 15 was. Het masturberen is nu inderdaad wel anders, maar nogsteeds hartstikke lekker Ook als hij je piemel droog is kun je rukken, de rukjes trekken niet meer je voorhuid over je eikel heen en weer, maar door te rukken trek je nogsteeds je eikel strak, naar achteren en dat voelt nogsteeds heel lekker. Ook als je op bed ligt met je onderbroek naar beneden, met het dek op je stijve piemel is het, omdat je eikel niet meer bedekt is, heerlijk om heen en weer te gaan langs het dek. Je komt dan ook heerlijk klaar! Het duurt nu wel iets langer dat je klaarkomt, dat wel maar ook dat is niet erg, teminste niet voor mij.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ben niet besneden en vind het gevoel dat mn voorhuid mee beweegt super lekker gevoel

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook besneden, denk dat onbesneden jongens vast wel ietsje meer voelen.. maar denk dat het gevoel bij het klaarkomen wel hetzelfde is.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik denk dat het ook iets beter voeld als je niet besneden bent. Niet alleen omdat de eikel iets gevoelliger is maar ook omdat je veel meer oppervlakte kunt stimuleren en zachter te werk gaat met je voorhuid. Ik ben onbesneden, en weet enkel van een besneden vriend hoe hij het doet, en denk dat vooral daar ook het verschil in zit. Als ik het op zijn manier doe is het best ook lekker, maar toch net iets minder dan op mijn manier met voorhuid!

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een on besneden eikel is idd gevoeliger. Maar de voorhuid bevat zenuwen die reageren op uitgerekt worden. De voorhuid speelt dus een rol voor sexueel genot. Met voorhuid is dus in principe wel lekkerder. Daarom zou besnijden zonder medische noodzaak verboden moeten worden. Veel jongens vinden trouwens aftrekken zonder voorhuis ook erg fijn, glijmiddelen is idd een optie. Of zo aftrekken dat het toompje goed strak getrokken wordt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was al besneden voor ik begon met rukken dus weet niet beter. Ik merk nauwelijks verschil met onbesneden jongens hoe lekker we het vinden :-) Wat ik wel weet is dat wij besneden jongens vaak een iets andere techniek gebruiken dan de besneden jongens.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden en vind het geheel van rukken wel lekker. Maar ik denk dat dat komt omdat een onbesneden eikel veel gevoeliger is dan een besneden eikel.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Probeer eens te rukken met glijmiddel, bijvoorbeeld een beetje spuug in je hand. Ben zelf ook besneden en ik vind het zo veel lekkerder dan wanneer ik het droog doe.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten