Skip to content
35 reacties
5987 weergaves

Ondergoed van iemand anders

Hebben jullie ooit eens (per ongeluk) ondergoed van iemand gedragen (familie, vrienden,..).

15 jaar
3 jaren geleden

35 Reacties

  • Ja, vanavond nog bewust.

    Ik heb sinds deze week een vriendje en we hebben vanavond onze t-shirts gewisseld zodat we deze nacht kunnen ruiken en zo wat dichter bij elkaar kunnen zijn... :D

    Onderbroeken uitwisselen lijkt me dan weer niet echt mijn ding...

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • ja van me neefje toen blijf hij slapen en dag later hadden we elkaars ondergoed aan zat heerlijk en hij vond mijne ook fijn

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • wie doet het ook met vrienden voor de grap

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • ja met vriendinnen na de gym als we geen zin hebben in eigen ondergoed of kleding dan doen we alle 3 iets van elkaar aan

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb dat weleens meegemaakt toen was ik met goede vriend aan het zwemmen en erna hadden we haast dus toen hadden we elkaars ondergoed en sokken en broek aan want we hadden de zelfde kleur maar niet de maat maar hadden thuis terug geruild jammer genoeg

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, één keer toen ik op kamp was was ik zonder dat ik het doorhad totaal vergeten extra ondergoed mee te nemen voor de volgende dagen. Gelukkig had mijn kamergenoot nog wat extra boxers bij die ik die week dan heb kunnen gebruiken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn moeder heeft een kei knappe jonge vriend en hij is zo aantrekkelijk en heb een onderbroek van hem uit de wasmand gehaald en aangedaan, was toen zo geil. Nu mijn moeder gezien had dat we dezelfde maat hadden kon ze de onderbroeken niet meer uit elkaar houden en gooit ze ze samen in kast dus we dragen eigenlijk constant elkaars onderbroek.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Met een vriend ging ik zwemmen. Bij mij thuis hadden we ons alvast omgekleed (zwembroek aan). Toen ik later thuis kwam zag ik dat die vriend z'n boxer nog bij me lag (hij was in z'n zwembroek naar huis gefietst). Toen heb ik die boxer een dag aan gedaan. Daarna gewassen en aan hem terug gegeven.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik 13 was ging ik met een vriend doen durf of de waarheid spelen. Ik kreeg toen de opdracht om een slip aan te trekken. We waren bij mij thuis en ik draag geen slips, dus hij trok zijn slip uit en die moest ik aantrekken

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Met mijn eerste vriendje ruilde ik vaak van onderbroek na de sex, hoorde bij de spanning. Ik heb er nogsteeds van hem en hij van mij.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Per ongeluk niet maar zo aan 13-14 vond ik en ook een paar andere jongens het heel geil om elkaars onderbroek aan te doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Één keertje. Ik was met een vriend gaan fietsen maar het was halverwege ontzettend hard beginnen regenen en ik was echt doorweekt. Toen we dan bij hem thuis aankwamen (waar ik ook nog even gebleven ben) heeft hij me dan één van zijn boxershorts geleend om te dragen terwijl mijn kleren droogden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi M15 nee. we trekken alleen vaak elkaars boxer aan en we weten ook dat we ons er in rukken. Daarna de was in.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nog vaker ander kleding geruild jongen 20?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, van een studiegenoot in ons studentenhuis, een paar jaar geleden. We delen de douche en het wasmachine. Toen geilde ik wel een beetje op hem. Stiekem een onderbroek uit zijn was gehaalde en gelukkig met zichtbare rukvlekken, was erg geil om in te rukken. Heb er toen maar sperma van mij in achter gelaten. Achteraf bleek dat hij dit ook met mijn onderbroeken had gedaan, hoewel hij (nog steeds) zegt hetero te zijn. Baal ervan dat ik dit toen niet gezien heb, was nog geiler geweest!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • M15 We deden dat expres. En met dezelfde boxers konden we de boxer thuis gewoon bij de was gooien. Heel geil als je elkaars boxer aan hebt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 20 expres of Perongeluk

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendje en ik kochten toen altijd dezelfde boxers en na een wedstrijd trokken we elkaars boxer aan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Was het uiteindelijk van elkaar jongen 17? Ik heb zelf keer ook gehad toen was wel van elkaar

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ging een keer met een vriend naar het zwembad. We hadden onze zwemkleding in een tas gedaan (ik logeerde bij hem, maar had geen zwemtas meegenomen). We hadden nergens op gelet en gewoon onze kleren in die tas gedaan. Mijn vriend had een onderbroek aangetrokken waarvan hij dacht dat die van hem was, maar ik dacht dat hij mijn onderbroek had aangetrokken. Toen ik die andere onderbroek uit de tas pakte kwamen we erachter dat we dezelfde onderbroek hadden. Ik heb toen maar die onderbroek aangetrokken zonder te weten of het die van hem of van mij was.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten