Skip to content
16 reacties
2280 weergaves

Ondergoed

Ik heb laatst een paar slips gekregen en draag ze Nu een week en zitten ongelooflijk lekker. Ik zou er graag nog wat bij bestellen iemand tips van welk merk ofzo en laat dan ook even weten of je zelf slips draagt of niet. Ik zou ook graag eens een jockstrap willen kopen iemand hier ervaring mee met de juiste maat en merk enzo. Twijfel niet om re reageren, Alvast bedankt.

15 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Heeft iemand push up ondergoed? Zo ja, zou je goede merken willen adviseren en je ervaring hiermee?

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelf draag ik jockstraps en ze zitten fantastisch! Alles wordt namelijk perfect op z’n plek gehouden. Ik draag ze nu al sinds m’n 16e en wil nooit meer iets anders. Daarvoor droeg ik ook slips

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb strings gedragen ,maar het voelt niet lekker aan onder een jeans. Je voel toch de hele dag dat smalle stukje stof van 1 cm tegen je anus aanschuren. Ik ben over gegaan op jocks en dat zit echt heerlijk onder je jeans. Ik draag ze ook graag naar de sportschool toe ,voel lekkerder om in te sporten , boxer word snel vochtig door zweet. Ik heb ze gekocht van het merk Calvin Klein Tommy hilfiger en pump. Maar ik kan je het aanbevelen. . Maar draag ook graag slims van Calvin

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wie draagt weleens een string of jockstrap? Zit dit fijn en welke is het fijnst? Draag nu sinds een paar jaar een slip en vind die wel heel fijn, draag altijd ck slip!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb online een set van 3 slips van Hollister gekocht. Ik heb best veel van dat merk en is altijd super mooi. De slips zitten ook echt lekker, ik hoef m'n zaakje de hele dag eigenlijk niet meer goed te leggen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, heb ik echt alleen bij CK, daar is de stof gewoon langer aan de achterkant. Andere merken zitten lager, wat ik toch mooier vind.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou dan zal je slips wel te hoog hebben op getrokken ,of je heb zeker XL als maat gekocht haha?? Heb er nooit last van dat ze te hoog zitten aan de achterkant

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij slips van CK vind ik altijd dat ze achterkant zo hoog zit, hebben jullie daar ook last van?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij Calvin Klein kan je slips en jockstraps kopen. Ik draag de slips en deze zitten zeer goed. Als je iets goedkoper wilt gaan dan raad ik Puma aan. Moest je geïnteresseerd zijn in string dan raad ik OLAF Benz aan.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag puma calvin klein jack en jones slips en het zit super

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Puma of calvin klein slips die zijn op diet forum meer aan geraden

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben die jongen van net en ik draag ze zelf ook

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag meestal boxers van Mundo Unico maar heb diverse slips, strings en jock meeste heb ik besteld via AliExpress merken die erg goed zitten zijn Jockmail en Menssexi. Vooral het laatste merk heeft een heel fijn glad stofje.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik snap dat niet iedereen dit wat vindt, maar ik heb zelf ook wel eens ondergoed gekocht op Aliexpress. Stof is heel chil, en zijn chille onderbroeken (ook slips)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb slips van puma zitten heel chill

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou slips kopen met zo’n gulp erin. Is gewoon handig voor bij de urinoirs en ik vind het ook wel geil, maarja das mijn mening.

    14 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten