Skip to content
10 reacties
1282 weergaves

Trio

Mijn vriendin en ik willen graag een keer sex met zn drieën. Maar hoe komen we aan een derde persoon? We willen er een jongen bij. Wie heeft ervaring met een trio? Wie was nummer drie? Een bekende, vriend? Hoe is het om die persoon later weer gewoon tegen te komen? Reageer alsjeblief. Het is de bedoeling dat we echt met zn drieën sex hebben. Dus niet alleen maar samen mijn vriendin verwennen.

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb zelf een trio gehad met een klasgenoot en zijn vriendin. Kans dat je iemand weer tegenkomt is groot, kies daarom altijd een bekende. Dit maakt het voor mij persoonlijk makkelijker.Het gevoel dat je elkaar verwend man, vooral dat gezicht wanneer je z'n vriendin hard neukt en klaar laat komen terwijl hij zelf gepijpt word. Gewoon doen met een vriend

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • J20, dat is wel gaaf dat jullie elkaar die vrijheid gunnen als he vriendin weet dat jij sex met een jongen gaat hebben. Zijn er meer die hier ervaring hebben met een trio?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik geef M19 gelijk, want ook ik kan me niet voorstellen dat ik gewoon rustig zou kunnen kijken hoe iemand anders sex zou hebben met mijn liefje. En trouwens, ik denk ook niet dat mijn liefje mij nog zou willen hebben als ik dat gewoon zou toestaan. Ge zijt elkaars liefje, en dat is niet iets om te delen. Dan kan ik me echt niet voorstellen dat ge elkaar nog gaat vertrouwen nadien.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ha TS Ja we doen vaker een trio. En ik heb inderdaad ook alleen sex met hem samen en dat weet mijn vriendin. Ik ben bi en het blijft erg lekker met een jongen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wil TS toch ff bijspringen. Bij deze dingen gaat het om impuls beslissingen. Tel pakken en afspreken. Als je dagenlang gaat wikken en wegen en prakizeren dan komt er niks van in huis.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom niet? Als je verder niks toe te voegen heb, reageer dan gewoon niet.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • "Zojuist hebben we besloten om een jongen die we beide kennen te benaderen voor een trio. Wel spannend omdat we die jongen vaak best vaak zien." En dat heb je gedaan sinds het openen van dit topic 5 uurtjes geleden? Ik geloof er geen snars van.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS
    Bedankt voor jullie reacties.
    @J20: Is dat bij één keer gebleven of doen jullie he vaker met zn drieën? Heb jij nu nog sex met hem?
    @M19: Eerlijk gezegd is dat voor mij juist de reden om een trio te hebben. Het lijkt me ongelooflijk geil om mijn vriendin te moeten 'delen'.
    Zojuist hebben we besloten om een jongen die we beide kennen te benaderen voor een trio. Wel spannend omdat we die jongen vaak best vaak zien.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat je vriendin wel door 2 mannen/jongens verwend wil worden, kan ik me nog iets bij voorstellen. Voor mijzelf zou het overigens niet hoeven. Ik vind het veel te verwarrend en concentreer me het liefst op één partner tegelijk.
    Maar wat ik niet kan begrijpen is dat jij als jongen wil zien dat een andere jongen seks met jouw vriendin heeft.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb het gedaan met mijn beste vriend die bi is en mijn vriendin. Ik ben ook bi en dat weet ze. We hebben er eerst samen over gesproken en daarna aan hem gevraagd. Ik had wel sex met hem gehad voordat ik mijn vriendin leerde kennen. Ja het was echt super, mijn vriendin vond het ook erg leuk om twee jongens bezig te zien.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten