Skip to content
21 reacties
2917 weergaves

Wildplassen??

Wat vinden jullie van wildplassen? Boeit het je niet, vind je het niet kunnen of vind je het miss wel geil? Ik ben gwn benieuwd naar de algemene mening zegmaar

15 jaar
3 jaren geleden

21 Reacties

  • Meisje van 20. Wat een vies verhasl. Zo'n oude dronken man die in de fietstas van de dominee kotst. Ronduit smerig! Wanneer zou de dominee dit ontdekt hebben? En zouden die fietstassen nog wel schoon gemaakt kunnen worden? Heb je die man later pok nog wel weer gezien? Misschien was hij wel zo ver heen dat hij het zich later niet meer kon herinneren. Ik blijf het een raar verhaal vinden.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb weleens in de gulp van een vriend geplast, gewoon fun

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Een volwassen man die in andermans fietstas kotst. Waar zijn dan de normen en waarden? Echt heel goor van die man zeg!

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind wildplassen wel smerig, maar soms doe ik het maar want om het nou via mij broekspijpen en schoenen op straat te laten komen is toch ook niets.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat een verhaal, meisje 20, dat je dat hebt gezien. Een bejaarde man, die zoiets doet, kotsen in een fietstas. En dan maar afgeven op de jeugd van tegenwoordig....

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Wildplassen en wildpoepen werden al genoemd. Zo zag ik laatst een man wildkotsen. Het was al avond en ik liep in het centrum van het dorp en er kwam een wat oudere man, in de 60 denk ik, uit de kroeg en nadat hij enkele meters had gelopen, zei hij opeens dat hij niet goed werd. Ik liep aan de andere kant van de weg, zodat ik het een beetje in de gaten kon houden. Hij ging bij een fiets, die tegen een muurtje stond, voorover gebogen staan, vervolgens deed hij de klep van de fietstas omhoog en kotste hij in de fietstas. Hij viel (bijna) voorover over die fiets en hij zei enkele rare woorden. Ik hoorde vieze geluiden en volgens mij had hij zijn hele maaginhoud leeg gekotst in die fietstas. Enkele dagen later hoorde ik dat het de fiets van de dominee is geweest.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik plas nooit wild. Dan wordt m broek nat .... Plas wél buiten en het boeit me niet of ander dat zien

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb al best vaak wildgeplast vooral tijdens het joggen wildpoepen heb ik ook al vaak gedaan.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe het wel maar dan wel echt enkel in het "wild" (bossen, veldjes...). Nooit op straat of zo. Laatst nog eens gedaan toen ik met een paar vrienden was gaan fietsen. Heb het niet speciaal verborgen en weet niet of ze gekeken hebben maar dat maakt me eigenlijk ook weinig uit. Ik vind het niet geil of zo.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Sommige mensen vinden dat dus wel geil, om te doen of om naar te kijken.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je moet plassen, dan moet je plassen. Daar is niks geils aan.....

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hallo gast, ik hou echt van wildplassen en ik doe dat ook elke dag. Soms doe ik dat gewoon meerdere keren per dag en ik vind het ook keigeil. Zo heb ik op school al meerdere keren gewoon in de gangen gepist en ik pis ook regelmatig gewoon buiten op de straat of op het voetpad. Ik vind het geil dat andere mensen en dan vooral jongeren mij kunnen zien staan terwijl ik aan het pissen ben. Ik heb ook een grote piemel en ik geil er op dat andere jongens en meisjes mijn piemel kunnen zien terwijl ik ergens in het openbaar sta te pissen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe het wel als ik moet in de bosjes, maar niet op straat of zo en ik vind het ook niet erg geil.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J15 Ik ook haha...ook geil als jongens van je leeftijd je pik zien hangen en stijve ervan krijgen?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vind het wel geil op zich

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik werk op een schip en als ik buiten bezig ben pis ik over boord en als je moet dan moetje

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als er anderen bij zijn durf ik niet zo goed. Dit heeft me al regelmatig een natte slip of plek in mijn jeans opgeleverd.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, ik vind het wel opwindend als er meer jongens in de buurt staan te plassen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Geil? Nou nee. Als het moet dan moet het. Ik doe het ook. Je kan niet anders meer nu de horeca dicht is. Maar bij een wildplasser(ster) kijk ik altijd de andere kant op. Ik laat de mensen in hun waarde. Het is zo al vernederend genoeg. Het is stilaan godgeklaagd dat we door de coronamaatregelen ons als de dieren moeten gedragen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind het opzich wel geil ja. Maar ik ben altijd bang dat er mensen langs komen en mn pik zien

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten