Skip to content
12 reacties
3203 weergaves

Kleedkamer

Ik zit op waterpolo en we hebben een gemeenschappelijke kleedkamer met de jongens maar er zijn ook jongens van 7 of 8 bij en dan komt hun mama meestal mee in de kleedkamer. Maar ik vind het niet fijn als die mijn piemel zien. Wat moet ii nou doen? Of stel ik me aan?

10 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Jongens of mannen onder elkaar boeitme niet maar die moeders hoeven inderdaad me piemel niet te zien

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij ons meisjes is dat geen probleem, meisjes van 7 of 11, ook al krijgen ze al wat. Maar ik moest er niet aan denken, dat er vaders mee zouden komen naar de kleedkamers. Dan ging ik ook ergens anders omkleden.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het geeft toch niet dat de andere jongens je piemel zien. Zij hebben er ook een en het is heel natuurlijk.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • @te. Ga niet aan je eigen gevoel voorbij. Als je dit niet prettig vindt geef dit duidelijk aan. Geldt voor alles wat je op dit gebied meemaakt. Doe nooit iets wat jij niet wilt

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal eens : geen vrouwen in de mannenkleedkamers. Mannen hebben ook recht op privacy. De oudere jongens kunnen de kleintjes net zo goed helpen. Stel je het omgekeerde voor : een man die komt 'helpen' bij de meiden. Wat een gegil en verontwaardiging zou dat wel niet geven. Het is niet omdat wij toevallig een piemel hebben dat we alles moeten accepteren.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • TS: Nou, ik vind dat getuigt van wenig begrip. Jullie hebben er recht op, jullie ongestoord door vrouwen in de jongenskleedkamer om te kleden. DIE moeten er uit, NIET jij. Praat er eens met je teamgenoten erover, wat die er van vinden, en ga dan allemaal samen naar de trainer, en klaag erover. Apropos: 6-jarige jongetjes kunnen zich wel degelijk zelf aankleden! Als ik met mijn 6j. petekind ga zwemmen, was ik hem wel, en droog hem af in de kleedkamer, maar zich aantrekken kan hij helemaal zelf hoor.

    @Jongen18: Prachtige idee, zo leren die het wel. En als ze hardleers zijn, even wat zeggen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Er wordt in deze tijd niet getraind. Dus wat is er nu waar van het verhaaltje?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Erg veel verschil zit er niet tussen een bloot jongentje van 7 of een van 10 natuurlijk. Ik zit ook op een zwemclub zelfs nu nog komen er moeders de heren kleedkamer in om hun zoontje om te kleden voor de zwemles die voor onze training is geweest. Wij hebben met ons team afgesproken om dan expres allemaal bloot te gaan met onze piemel in de richting van die moeder. Meestal zijn ze dan snel weg.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier, Ik heb het tegen de trainer gezegd en hij had er begrip voor, hij zei dat hij een kleedhokje vrijmaakt voor mij. Super aardig toch.

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien vinden de andere jongens van jou leeftijd het niet zo erg dat er nog mama's bij zijn, maar als dat ook zo is zou je gerust eens kunnen zeggen dat jongens vanaf 7 zich best ook wel alleen kunnen aankleden en dat jullie ze gerust kunnen helpen als ze hulp nodig hebben. Bespreek het anders eens met jullie trainers als het probleem blijft aanhouden. Laat weten hoe het verder loopt.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Praat er eens met je trainer over, en die zou dan met de moeders moeten praten. Vrouwen hebben in een jongenskleedkamer niets te zoeken, vooral als er ook iets oudere jongens in zijn! Moeten ze de kleintjes mee in de vrouwenkleedkamer nemen, of in een kleedhokje gaan!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Aparte kleedkamer kan je nemen als dat kan/mag.

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten