Skip to content
16 reacties
4225 weergaves

Single and gay :)

Uhm ik ben 16 jaar en gay maar ik val op de mannelijke jongens en 9 van de 10 keer zijn deze gwn hetero... ben ik de enige die het zichzelf niet makkelijk maakt als het gaat om daten?

16 jaar
3 jaren geleden

16 Reacties

  • Hey, ik ben ho mo en heeft me tijdje gekost om vriend te zoeken die echt bij me past. Op men 14 Ben ik begonnen met vriendje te zoeken en na 3 jaar toen ik net 17 werd heb ik mijn vriendje gevonden. We zijn nu 4 jaar samen en hebben het nog steeds heerlijk samen. Dus ga gewoon, doe normaal en je komt de ware wel tegen. Ook kun je online ofzo gaan beginnen zoeken maar vaak draait dat niet goed uit. Dus ik zou gewoon zeggen ga wat vaker op stap ofzo.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook homo mijn vriend heeft een lekkere zachte buik Heerlijk

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS! En @j22, we zijn elkaar hier ook al tegengekomen over de @j14/15. TS het is absoluut waar wat @j22 zegt! Het is niet voor iedereen ff gemakkelijk om uit de kast te komen. Maar beleve me, onbemind maakt onberijkbaar! Ik kwam op mn 12e al volledig uit de kast. Is wel zo dat iedereen dat gewoon accepteerde, dus ja ik had het wel gemakkelijk en zo gaat het niet bij iedereen. Maar kom wel uit de kast. Blijf er niet mee zitten en wees jezelf! Ik heb vanaf mn 12e al met jongens iets gehad en yep ook seks. Is mss niet het allerbelangrijkste maar lekker is t wel. Ik merkte dat er echt ook veel mannen naar me keken. Nu nog trouwens. Maar pas daar mee op! Ze gaan voor je lichaam en willen vaak seks met je! Not done vind ik. Nu heb ik een vriend die ik leerde kennen op jongenout.nl. Hij is 14, super lief en mega knap en hij euh... yep dat ja haha. Ook niet onbelangrijk toch? En we wonen in t zelfde dorp! Echt super chill! Echt, daar vind je zeker te weten iemand. Try it boy! En @j22 ik vind dat je het echt supergoed uitlegt aan TS!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben hetero maar vind een lul gewoon lekker. Ik zal niet verliefd worden op een jongen maar sex met een jongen vind ik wel leuk/lekker. Kussen en neuken doe ik niet maar trekken en pijpen wel, heerlijk. Doe ik regelmatig met een vriend.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook gay ik heb met 2 jongens seks gehad in het bos

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zoek ook een vriendje

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben ook gay en heb nog nooit iets met een jongen zelfs gedaan (wel met een meisje). Ik ben ook nog niet uit de kast maar ik ben ook zeer kieskeurig. Ik vind zelden een jongen knap en als ik die knap vind moet die mij qua gedrag ook nog aanstaan voordat ik die in bed zou nemen. Lichaam vind ik ook heel belangrijk. Heb momenteel nog niet iemand gevonden die ik echt zie zitten en mij ook ziet zitten hahaha rip

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Exact om die reden heb ik nog nooit een relatie met een jongen gehad. Ik zou dit heel graag willen maar val altijd op de verkeerde (hetero). Ik hoop dan altijd dat ik na het middelbaar meer geluk heb.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben al zoon 4 jaar homo en ik heb een vriendje ( pas een maand ofzo ) maar het was egt heel irritant iedere jonge waar ik gay op was was hetro!!

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey jongen 16j, op jou leeftijd zijn veel jongens nog niet out. De meeste twijfelen nog of de gevoelens voor jongens maar van tijdelijke aard zijn. Zeggen dat je homo bent op de secundaire school is een grote en moeilijke stap is voor velen. Er zijn heus nog jongens die er hetero uitzien op je school en toch homo zijn of nog in twijfelfase zitten. Het komt wel goed als je wat ouder bent. Als ze op jou school weten dat je homo bent komen er misschien binnenkort wel eens jongens praten met je en bestaat de kans dat ze na een tijdje gaan zeggen dat ze het ook meemaken. Veel succes!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Op de hele school kan ik srs niemand vinden -_-

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 22 als je een stoere vriend zoekt hoeft dit nog niet te betekenen dat je een zachte jongen bent. Voel me best stoer, en zoek ook een stoere jongen, die manlijk is. Zijn 2 jongens van 22 of is dit dezelfde jongen? Jongen 22 zegt ergens dat hij niet geinteresseerd is in de stereo type homo dingen, wat dat mag zijn. Zelf ben ik ook niet echt een knuffeltype, ze zijn vaak verbaasd als ik zeg dat ik gay ben. Zoek een jongen van mijn leeftijd, maar een oudere vriend die me advies zou geven en met wie ik echt kan praten zou ook geweldig zijn. Zoek wel, maar nog niet gevonden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyyy 22j uhm ik ben al uit de kast en mn seksualiteit word geaccepteerd (gelukkig) al moet ik er wel bij vertellen dat ik nog maar 1 keer wat heb gedaan met een jongen.... bedankt voor jullie rea

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ehm.. het feit dat TS aangeeft op mannelijke jongens te vallen wil niet per definitie zeggen dat ze zelf zachtaardig zijn of dat ze op zoek zijn naar een dominante partner hoor!

    Ik ben zelf ook "mannelijk" als in: niemand ziet aan mij dat ik homo ben en sommige mensen zijn zelfs verbaasd als ze dat horen. Ik val zelf ook op "mannelijke" jongens. Hiermee bedoel ik dus gewoon jongens die er normaal/hetero/stoer uit zien en zich als zodanig gedragen. Niks ten nadele van de "nichterige" jongens, maar ik val nu eenmaal totaal niet op jongens met een wat meer vrouwelijke uitstraling of gedrag. Een type wat zo een kopie van Martien Meiland kan zijn.. nee dank je.

    En ja, het is lastiger om een jongen te vinden die aan een dergelijk beeld voldoet. Ze vallen namelijk niet op als homo en zijn doorgaans -net als ik- ook niet geïnteresseerd in de stereotype homo dingen.

    Een voordeel is wel dat je op datingsites e.d. makkelijker iemand kunt vinden die zo'n uitstraling heeft, maar dan kun je nog steeds een gigantische nicht tegen komen (been there...) Nogmaals: niks mis mee! prima als ze zich zo gedragen, maar niks voor mij en volgens mij ook niet voor TS.
    Maar @TS: je bent nog jong genoeg om je te oriënteren en eens op datingsites e.d. te kijken of je iemand kunt leren kennen. Ongetwijfeld loop je een keer iemand tegen het lijf die aan jouw ideaalbeeld voldoet! Maar je hebt gelijk als je zegt dat je het jezelf niet makkelijk maakt..

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste jongens, TS en J16, Jullie verlangen naar een wat dominante vriend, zo vertaal ik wat TS schrijft. Iedereen heeft zo zijn dromen en jullie verlangen naar een stoere kerel die leiding en geborgenheid geeft, waarbij jullie je veilig voelen. Zulke jongens zijn er zeker, heel wat zelfs denk ik, alleen moet je ze nog even tegenkomen en dat is momenteel wat lastig.
    Ik vermoed dat jullie een wat zacht karakter hebben en ik weet zeker dat er jongens zijn die jullie graag in hun armen zouden willen nemen. Wat jullie mogelijkheden zijn om ze te vinden hangt af van waar je woont. In de grote stad is er van alles meer en het is makkelijker te vinden. Als dat lastig is dan heb je altijd nog internet maar dat brengt zo zijn risico's met zich mee.
    Zachte jongens, die wat vrouwelijk zijn ingesteld, die eenzaam zijn en verlangen naar liefde en vriendschap zijn erg populair in homo kringen waar men het niet zo nauw neemt met de moraal. Omdat ze de gevonden vriendschap niet kwijt willen zijn ze bereid zijn alles te doen en te laten doen wat de partner wil. Ze zijn het favoriete speelgoed en gaan van hand tot hand.
    Ik las hier een reactie van een jongen, 16, zoals jullie, die schreef dat hij al elf mannen had gepijpt en met zes verder was gegaan. En dat een paar maanden na de eerste keer. Mij doet dat pijn. Hoe is het over tien jaar met die jongen? Wie wil nog een relatie met zo iemand?
    Toyboys heten zulke jongens. Ze zijn populair, ze hebben alleen maar vrienden, totdat men op ze is uitgekeken. Dan is er weer een nieuwe onnozele eenzame jongen die denkt dat hij vrienden gevonden heeft.

    Jullie zijn jong, jullie verlangen naar vriendschap, naar liefde misschien en jullie verlangen naar seks. Jullie willen het wel eens meemaken. Het is allemaal heel begrijpelijk maar het geeft het grote risico de verkeerde tegen te komen. Het hangt er wel van af hoe jullie thuissituatie is. Zijn jullie uit de kast? Wordt jullie homoseksualiteit geaccepteerd? Als men weet hoe het met je zit dan heb je grote kans dat iemand die wel wat in jou ziet contact maakt. Je wilt gevonden worden, dan moet je je laten zien. In de kast kom je niemand tegen, dus kom uit die kast! Dan sta je sterker!

    Als je via internet gaat zoeken, zoek dan om te beginnen iemand van je eigen leeftijd of hooguit 1 of 2 jaar ouder. Er zijn heel wat sites waar je naar contacten kunt zoeken, maar het is internet, je weet nooit met wie je contact hebt. Een veilige site is jongenout. Die is speciaal voor jongeren t/m 18 jaar. Je moet lid worden en je identificeren bij aanmelding, dus als je daar met iemand contact hebt die zegt 16 te zijn dan heb je 99,9% zekerheid dat het zo is. Het is niet anoniem, dus je kunt echt contact met elkaar hebben. Ze organiseren ook meetings waar je elkaar echt kan ontmoeten.

    Ik wens jullie veel succes in het vinden van een maatje, en denk er om, liefde en vriendschap is het belangrijkste. Wat minder stoere jongens kunnen ook heel lief zijn. Voor mij zit stoerheid van binnen. Showbinken zijn vaak vooral verliefd op zichzelf, daar heb je niets aan. Kijk in de ogen, kijk in de ziel, zo vind je een echte vriend.

    Wees voorzichtig en veel succes!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Wow ja same. Ook 16 en ben een beetje bang dat ik later niemand kan vinden...

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten