Skip to content
8 reacties
1420 weergaves

2 persoonsbed

Hallo, ik ben een jongen van 14 jaar en nu slaap ik nog in een 1 persoonsbed. Al mijn vrienden hebben een 2 persoonsbed behalve ik. Nu wil ik het idee aan mijn ouders voordragen voor een 2 persoonsbed alleen ik weet niet hoe ik dit moet doen. Heeft een van jullie mischien tips?

14 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Waarom per se een 2 pers bed. Mijn eerste ervaringen met meisje waren op een 1 pers en dat is echt geen probleem. Lekker knus juist

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Klaag continu over je rug met slecht slapen, moe en geradbraakt wakker worden en chronische rugpijn en zo. Concentratieproblemen op school. Speel het dramatisch met aan het ontbijt veel kreunen en steunen en krom lopen en hinken. Zeg dat het hoog tijd is voor een nieuw bed wat toch weer jaren meegaat. Wat wellicht nog dienst kan doen wanneer je ooit het huis uit gaat om te trouwen of zo. En dus tijd voor een 2-persoonsbed of op zijn minst een twijfelaar. Daar kan geen enkele ouder op tegen zijn want normale ouders willen toch niet je rug om zeep helpen?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag om een box-spring en neem direct een tweepersoons. Zeg dat je die hebt uitgeprobeerd en dat het heerlijk slaapt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Past dat wel op je kamer?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom wil je zo graag een 2-persoonsbed? Je weet dat je er niet iemand bij krijgt om er mee in te gaan liggen? ;-) Zonder gekkigheid, als je gewoon en wat groter bed wil is een twijfelaar misschien iets voor jou. Die is breder dan een 1-persoons maar smaller dan een volledig 2-persoons en een stuk goedkoper dan een 2-persoons.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook nog gwn een 1-persoonsbed.... Ik heb nog nooit een vriendin gehad en als ik er een zou hebben die bleef slapen zou ik die ofwel in mijn bed laten slapen en ik in het plooibedje, ofwel zij gwn in het plooibedje

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Je ouders zullen vragen 'waarom'. Je zal dus met een goede reden moeten komen. Overigens snap ik het ook niet zo goed..... je bent 14 jaar. Waarom zou jij een 2-persoons bed moeten hebben ???????

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ook nog geen tweepersoonsbed, maar krijg waarschijnlijk een twijfelaar voor mijn verjaardag. Je kunt toch gewoon vragen aan je ouders of je een keer een tweepersoonsbed/twijfelaar mag. Ik zou wel eerst goede argumenten bedenken waarom, want anders denk ik dat ze niet snel ja gaan zeggen. En trouwens zo erg is een 1 persoonsved niet, je kunt er toch gewoon lekker in slapen

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten