Skip to content
10 reacties
845 weergaves

Auto rijden

Ik weet dat niet echt een seksuele vraag is maar ik zit er wel mee. Ik woon in het oosten van het land en hier zijn heel veel smalle wegen waar geen hond op rijd. Nu rij ik daar altijd veelste hard voor de kick( heb wel eens 140 op een 60 weg gereden) alleen kan dat me een keer fataal worden dus hoe stop ik hiermee. (Het gaat dus echt alleen om de wegen tussen de akkers door waar niks is)

18 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Neem een dashcam die je snelheid erbij laat zien. Zo weet de politie altijd dat JIJ fout zat, en dus ga je het vanzelf wel laten!

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou als ik jou was eens op de eerste hulp gaan me lopen als er net slachtoffers worden binnen gebracht die ook te hard gingen!!!

    En verplaats je eens in je ouders hoe zal jij het vinden als er word aangebeld door 2 agenten die je vertellen dat je zoon in stukken tegen een boom licht.

    dus doe hier iets aan speel niet met je LEVEN!!!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hou je gwn aan de snelheid! Als het veilig zou zijn om daar 140 te rijden zou echt wel zo hard mogen rijden. Ook moet je uitkijken dat er geen politie (in burger) is want dan ben je je rijbewijs kwijt en krijg een hele hoge boete. Dus doe het gwn niet!

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Niet verantwoord als jij doorgaat met autorijden, je bent er niet geschikt voor. Stop ermee en verkoop je auto. Je bent een gevaar voor jezelf en anderen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon meteen met dit achterlijke gedrag stoppen. Het is niet de vraag of het een keer mis gaat maar wanneer. Ik ben al genoeg bermmonumenten tegen gekomen (woon ook in het oosten). Zorg ervoor dat jij niet de volgende wordt. Is het niet voor jezelf dan wel voor je familie en vrienden.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Is het niet lastig typen zo op je dak vanuit die ijskoude sloot?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Als dat het oosten van België is, als ge daar tussen de akkers koerst komt ge misschiens mij in een dikke tractor of andere machine tegen. En dan vertelt ge het inderdaad niet na. Een jaarke geleden of zo is er eens zo iemand tegen een geparkeerde rooier gevlamt. De rooimachine had helemaal niks buiten wat blutsen en schrammen, de Peugeot was niks meer van over en de bestuurder dood. Die was ook aan het koersen en waarschijnlijk de weg slecht ingeschat.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • 1 is neem en andere weg 2 is gwn niet doen, gebruik je gezonde verstand

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag een keer een agent of mensen op de ambulance hoe iemand eruit ziet na een zwaar auto ongeval. Als je zo doorgaat krijgen jouw ouders binnenkort de boodschap aan de deur dat jij nooit meer thuis komt. Of ben je liever die paardenlul die een ander doodrijdt met zulk debiel rijgedrag...

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Je auto verkopen

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten