Skip to content
6 reacties
1253 weergaves

Piemel van vriend willen zien

Hallooo ik ben vrienden met iemand waarvan ik eigenlijk wel een keer de piemel van zou willen zien maar ik denk dat hij het niet zo graag laat zien of nouja niet zo snel dus heeft iemand manieren hoe ik dan zijn piemel kan zien door te vragen ofzoiets iemand tips?? Of heb je zelf ervaring daarmee?

16 jaar
3 jaren geleden

6 Reacties

  • Top andwoorden ga ik zeker wat mee doen dankjewel als iemand nog meer ideen heeft hoor ik het graag

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M17: dat is gewoon leuk, om die van vrienden te zien, om te vergelijken. En nog leuker om elkaar stijf te zien. Het zal wel iets voor alleen jongens zijn en dat kan ook niet anders. Samen aftrekken om te zien hoe de andere het doet en hoe die klaarkomt, en elkaar aftrekken is nog plezanter. Ik ben wel voor de jongens moet ik toegeven, maar mijn broer is voor de meisjes en die deed/doet dat ook heel graag. De piemel heeft een eigen leven waar ge niet zomaar kunt tegen zeggen wat die moet doen. Heel ellendig soms. Maar ge kunt er ook zoveel plezier mee hebben. Daarom is het leuk om die van uw vrienden te zien, om te zien wat zij er mee doen en of ze die onder controle hebben.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @M17. Je moet een jongen zijn om dat te kunnen begrijpen. Onze piemel is niet zomaar een lichaamsdeel. Hij is ons kostbaarste bezit. Hij is de essentie van ons manzijn. Hij is het hoofdbestanddeel van onze persoonlijkheid. Het allermooiste en allerbelangrijkste in een mannenleven. Onze enige bestaansreden. Wij ZIJN onze piemel.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Sorry, maar waarom zou je de piemel van een andere jongen willen zien??? Je hebt toch zelf een piemel, of niet?? Ik snap het niet echt.... Maar ik kan de enige zijn...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je hem slap wil zien ga keer met hem logeren en stap douche binnen als ie doucht. Of ga zwemmen en kleed je samen om in grote kleedkamer. Als je hem stijf wil zien kan je zeggen zullen we porno kijken en dan zeggen ja zullen we onszelf rukken. Of ga fifa spelen en zeg dan gewoon ik ben geil, dan doet ie vast wel mee. Heb al deze dingen wel es gehad tho.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • toen ik in de puberteit was 12 - 19 jaar, heb ik heel vaak met vrienden gerukt, eigenlijk ben je het best dat je daar zo vroeg mogelijk mee begint, pakweg tussen je 11de en 13 jaar, dan is de kans op slagen veel groter, dan nu je 16 bent, maar goed... dan zou ik het wel NU doen, voor je nog ouder bent en je vrienden het al helemaal niet meer willen...

    wat ik deed was een geil neuk filmpje op voorhand opzoeken, en dan terwijl je bij die vriend bent zeg je "kijk eens deze moet je echt zien, die is ziek lachen" en je moet er wat de fun proberen inhouden, lach met het filmpje "haha kijk dit, haha kijk dat, hahahaha, ..." en zo na een min of 10 zeg je "pffff da wijf maakt mij eigenlijk wel geil, ik zou mij wel kunnen rukken" en ja kijken wat er dan gebeurt he...

    op die manier heb ik in mijn puberteit zeker met 12 vrienden kunnen rukken, waarvan de meerderheid we het wel maandelijks deden, of mijn beste vriend zelfs weekelijks,

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten