Skip to content
8 reacties
700 weergaves

Romantiek

Hoe kan ik mijn vriendin van 15 het best romantisch verassen? Met seks dus als afsluiter. We willen er allebei eens echt van genieten. Meestal hebben we gauw seks als de ouders ff niet thuis zijn. (we wonen 2 straten van elkaar). We blijven wel redelijk veel bij elkaar slapen maar da's meestal zonder seks. Meestal gwn pijpen, beffen en masturberen. Mijn idee was dus een romantische avond beleven. Diner onder kaarslicht met een romantische film en daarna romantische en lange seks als afsluiter was mijn idee. Heeft iemand nog andere ideeën??

16 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Heerlijk om een dagje naakt met je vriendin te zijn zonder pottekijkers. Ik denk dat je de hele dag met een stijve paal rondloopt. Als je in de avond een pizza besteld en de bezorger komt moet je alleen niet vergeten wat aan te trekken haha veel plezier samen en geniet van de seksdag morgen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heyy Ts hier. (Ik ben eergisteren verjaard dus vandaar dat ik nu 17 ben). Mijn ouders zijn daarstraks vertrokken naar zee. We hebben daar een appartementje. Ze blijven daar tot dinsdag. Dus mijn vriendin blijft bij me slapen tot dinsdag (in ons gewone huis) En ik heb haar daarstraks getrakteerd op een romantisch dinertje onder kaarslicht. Na het eten hebben we al voorspel gehad en heeft ze me gepijpt. Straks wordt het wss vuurwerk in bed (of op de sofa) Morgen gaan we de hele dag naakt leven en een paar leuke standjes uittesten. Ik hou jullie verder op de hoogte!!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @m15 Ts hier. Omggg hahaha ik ben maar een finaliteits 4 kind hahaha. Ik hoor niet veel te weten op BSO

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je iemand verast, strooi je die naderhand uit of je bewaart diegene in een urn. Als je dat van plan bent, zou ik het, als ik dat meisje was, uitmaken. Je bedoelt wellicht verrassen, met dubbel r

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @ ts Misschien kan je mijn ervaring ook eens proberen. Mijn vriendin en ik lagen samen op de bank toen we net met elkaar hadden. Zij had ervaring zij was mijn eerste vriendin dus was ik nog maagd. Nog nooit een vrouw in het echt zo bij me gehad. Toen ze in me boxer begon te rommelen vroeg ze meteen of ze mijn schaamhaar eraf mocht scheren. Ik was was zo opgewonden hierdoor geworden dat ik dacht dat ik gek werd. Samen naakt onder de douche en ze begon alles te knippen en daarna express masserend mijn scheerschuim aan brengen. Toen met mijn scheermes waar ik ook mijn baardje scheer begon ze alles weg te halen. Ik heb me nog nooit op deze manier overgegeven aan iemand anders laat staan een mooie vrouw. Ik had me pik nog nooit zo groot en kaal gezien. Mijn vriendin had wel alles al kaal dus ik hoef niet te scheren maar ze liet me wel met mijn hand alles voelen. We waren zo opgewonden dat we meteen zonder af te drogen naar mijn bed gingen en flink seks hadden. Nu een half jaar later hebben we nog steeds samen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat ik zelf heel romantisch vind is een massage met warme olie, kaarsjes en muziek...de sex is des te spetterend.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou die film skippe duurt te lang voordat je bij het doel bent. Ik zou rustig aan diner doen met sfeermuziek en haardvuur film op tv. Na dessert dan op de bank lekker tegen elkaar aan muziekje aan haardvuur film op de tv en dan doe je ding.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is klote dat onze ouders en broers/zussen nu door Corona veel thuis zijn waardoor er weinig privacy is. Sowieso eten doet het erg goed. Daarna samen onder een kleedje op de bank liggen een film kijken.

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten