Skip to content
4 reacties
388 weergaves

Ervaring Horeca opleidingen?

Hoi, de reden dat ik dit bij het onderwerp "jongens" zet, is omdat er onder "school" behalve 1 persoon weinig nuttige reacties komen. Nu is mijn vraag: wie van jullie hebben een vervolg opleiding in de horeca gedaan? En hoe bevalt die opleiding? Natuurlijk is de horeca erg breed, maar ik wil gewoon kijken of het wat voor mij is. Groetjes J15

15 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Ik ben niet de forummaker, maar ik wil er wel wat over zeggen. J15, ik snap de struggle, ik zit ook in mijn examenjaar en moet me rond maart/april inschrijven voor een opleiding. Nu heb ik wel een aantal dingen in mijn hoofd, alleen moet ik nog wel de juiste opleiding vinden. Horeca was voor mij wel een keuze, alleen wat hier al gezegd word, je heb het druk en moet wel goed tegen stress kunnen. Wel denk ik denk dat je dit het beste onder het juiste onderwerp kan plaatsen, want je krijgt dan sws het juiste advies. J22 heeft mij al goed opweg geholpen, en hij heeft aangegeven dat ik altijd bij hem terecht kan. Groetjes!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen 15; je moet doelen en middelen goed uit elkaar houden. Een opleiding volgen is een middel om een doel te behalen, en dat is werken in de horeca.
    Als je je teveel fixeert op de opleiding dan loop je het risico dat je je onvoldoende realiseert wat het (huidige) werken in de horeca betekent. Want het werken in de horeca betekent een heel leven keihard werken, 's-avonds en in de w-einden en vakanties doorwerken terwijl je vriendin / vrouw en kinderen alleen thuis zijn, gedwongen sluitingen zoals momenteel, economische recessies waardoor publiek weg blijft en je geen/weinig omzet draait, etc. etc. Wil je dat?
    Nogmaals; de opleiding kan dan misschien wel leuk lijken, maar wat daarna?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, welke richting wil jij op? Ik heb zelf de koksopleiding gedaan dus daar kan ik jou meer over vertellen

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou moderators, hoe duidelijk willen jullie het hebben; bewust een post geplaatst in een verkeerde rubriek......(en dan toch nog gewoon posten. Snappen jullie het nog???)

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten