Skip to content
11 reacties
1138 weergaves

Is het wel normaal dat ik nog nooit seks heb gehad?

Ik ben al 17 jaar, maar heb nog nooit seks gehad. Is dat wel normaal? Al mijn vrienden hebben al wel seks gehad.

17 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • natuurlijk is dat normaal,

    15 jaar geleden had iedereen vroeg seks en had 30% van de jongens tussen 12 en 15 al iets seksueels gedaan en was 80% van de jongens al ontmaagd voor hun 17jaar

    maar tijden veranderen en nu is het omgekeerd
    anno 2020 heeft slechts 5% van de jongens tussen 12 en 15 al iets seksueels gedaan, en maar 15% van de jongens worden ontmaagd voor hun 19de, de meerderheid van de jongens 75% worden pas ontmaagd tussen hun 19de en 21ste, en 20% is na zijn 21jaar nog altijd maagd

    ik ben 22, ben ook nog maagd hoor

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Raar is het niet, maar ik heb begin 16 voor het eerst seks gehad en ik was er toen ook écht wel aan toe, had graag al op mijn 15e willen neuken maar kon toen geen meisje vinden dta verkering wilde

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Niets raars aan hoor. Ik was 20 toen ik de eerste keer sex had

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Voor iedereen is het verschillend wanneer je voor het eerst seks hebt. Je moet ook maar net de juiste persoon tegenkomen waarmee het klikt en waarmee je het samen wilt doen. Het is dus niet raar dat je als 17 jarige nog geen seks hebt gehad.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet iedereen gaat even snel hiermee. Ik heb vrienden waarvan de ene op haar 15e al seks had. terwijl de ander pas rond zijn 17e of 18e seks had. Zelf zit ik in de categorie dat ik op mijn 21e geen seks heb gehad.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • vergat iets toe te voegen aan mn vorige bericht: Het is trouwens niet erg als je nog niet seks gehad hebt op je leeftijd. Het is geen wedstrijd of competitie wie het eerst seks heeft ofzo hoor. Alles komt vanzelf wel goed.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, dat is helemaal niet raar. Ik ben ook pas op mijn 18e ontmaagd.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo, ik ben 20 jaar en heb ook nog nooit seks gehad...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • 17 jaar is niet een heel vreemde leeftijd om nog maagd te zijn. Als je klaar bent om seks te hebben merk je dat wel. Dan kan je een vriendin zoeken of een one night stand. Ik weet niet wanneer je 18 wordt, maar dan kan je ook naar een prostituee gaan voor seks. Dat heb ik zelf gedaan, heeft enorm geholpen voor mijn zelfvertrouwen!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja is heel normaal er zijn tienduizenden jongens die ouder zijn die ook maagd zijn... er zijn mensen van 24 die nog maagd zijn bv... niet zo moeilijk doen man... komt vanzelf wel

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Sorry dat ik als meisje inbreek in de jongens vragen maar ik denk dat het voor iedereen geldt. Ik vraag me af wat er gek aan zou zijn als je nog geen seks hebt gehad. Dat is voor iedereen persoonlijk. Je hebt de juiste persoon om seks mee te hebben nog niet ontmoet, je opvoeding of omgeving zorgen ervoor dat het wat lastiger is of wat dan ook. Het is geen must om seks te hebben en het is ook niet zaligmakend als je het gehad hebt. Ik vind het veel gekker om hier al die verhalen van 12,13,14 jarigen te lezen die beweren dagelijks seks te hebben en hoe geweldig het is. Seks kan heel fijn zijn maar het is ook vaak genoeg helemaal niet zo bijzonder. Eigenlijk geloof ik ze niet. Dus, maak je niet druk, als de juiste mogelijkheid zich voordoet zal het echt wel gebeuren en je bent echt niet de enige. Vraag het maar binnen mijn vriendengroep.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten