Skip to content
20 reacties
1557 weergaves

Mega omvang

Hoi allemaal, Ik zit op zwemmen en dan moet je strakke broekje aan dat was nooit een probleem. Alleen sinds ik in de puberteit ben is mijn penis erg gaan groeien. Dus nu ben ik bang dat zn mijn groote heer teveel zien als ik aan het zwemmen ben. Iemand tips?

17 jaar
4 jaren geleden

20 Reacties

  • 17 cm slap en dikke lul lijkt me heel nice als je moet douchen met je voetbalteam ofzo haha, dan ben je echt de man. Maar snap dat het met sex minder chill is

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Bedankt voor jullie reacties! Inderdaad een grote is niet altijd makkelijker maar ik leer dr mee leven en gaat goed zo bedankt!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik snap dat ze een beetje schrok. Gelukkig dat die nu bijna helemaal erin past. Ik hoop dat je een beetje kan gaan accepteren dat je pik nu eenmaal goed zichtbaar is tijdens het zwemmen, en dat mensen misschien zullen staren. Wees trots op jezelf en trek je niets van anderen aan! Uiteindelijk wordt je niet minder van een grote lul tenslotte

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Ja als casual aan het zwemmen doe ik meestal een speedo aan en daarover een normale zwembroek, probleem is meer bij wedstrijd zwemmen dan heb je alleeneen speedo of iets dergelijks aan. Seks heb ik alleen met mijn vriendin en die schrok wel in het begin. En nu gaat het steeds beter en past het bijna helemaal.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dat is wel groot idd. Lukt seks enzo wel met meisjes? Want dan ga je echt diep he.. en ik snap dat 17cm slap nog steeds goed zichtbaar is. Daar verander je helaas niets aan

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je omgeving is er waarschijnlijk aangewend TS. Een gewone vriend van me heeft ook een grote, 15cm heeft hij eens gezegd, en draagt in zee graag zijn strakke zwembroek.
    Wij letten er niet meer op, maar er zijn dan meiden die vergeten dat ze niet mogen staren. Als hij een stijve krijgt pas hij er niet meer in. Zoals je zegt lastig, maar mee leren leven.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Ja had ook al eerder gezegt dat het met niet nodig lijkt om allemaal maten te gaan geven maar aangezien je zo nieuwsgierig bent. Slap is is mijn penis 17 cm en hard 24 cm. Ik wil niet opscheppen ofzo. Maar dit is soms echt lastig. Komt vooral omdat ik al vroeg in de puberteit zat

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo TS,

    Ook bij een besneden pik met goed zichtbare eikel denkt geen mens dat je de hele tijd een stijve hebt, want dat verschil zou toch wel duidelijk te zien zijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je pik stijf zou zijn zou die keihard naar voren of boven moeten staan. Zolang je je paal, hoe groot die ook is, netjes naar beneden/opzij legt in je zwembroekje zullen mensen wel snappen dat je gewoon slap bent. Alleen toevallig heel groot. Nu we hier een heel gesprek erover hebben ben ik eig wel benieuwd hoe groot jouwe dan wel niet is.. haha. Of wil je dat niet zeggen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Bedankt voor jullie reacties, ja dat heb ik ook nog j20 ben ook besneden de vorm van de eikel zie je ook goed. Denken mensen niet dat ik de hele tijd met een stijve rond loop?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, zwemmen zal voorlopig niet kunnen en zeker niet gezellig samen douchen. Daarbij gaat dat broekje uiteraard toch uit en ziet iedereen dat TS een grote heeft en ik een kleine en de rest zal er we tussenin zitten. Je ziet hem inderdaad zitten in zo’n strak broekje en ik begrijp van mijn zus dat de meeste meiden dat minimaal leuk en grappig vinden en sommigen opwindend. Dus laten we ze dat plezier maar geven, ze doen er hopelijk wat voor terug.....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik jou was zal ik er niet veel van aantrekken. Iedereen heeft een piemel toch. De ene is wat kleiner en de andere groter. Dat is eenmaal zo.. Er is niks raars aan. Mocht je toch echt heel vervelend vinden, koop dan een wat minder strakke zwembroek!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is toch normaal dat ze je pik in een zwembroekje zien, niks van aantrekken hoor.
    Ik draag al mijn leven lang zwemslipjes, en toen mijn pik vanaf mijn 15de begon te groeien voelde ik me er verder helemaal gewoon in.
    Sinds ik met 16 besneden was kon je de aftekening van mijn dikke blote eikel in mijn slipje duidelijk herkennen, en ik merkte dat er ook vele naar keken, maar dat maakte me niets uit hoor.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Geeft toch niet lekker showen die pik van je.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja beetje stom, maar wat jongen van 16 zegt: niets van aantrekken. Je kan niet heel veel meer natuurlijk. Een grote piemel is nu eenmaal beter zichtbaar in zo'n broekje. Probeer er trots op te zijn, ondanks dat je het misschien vaak een beetje awkward vind. Kijk misschien ook eens bij de volwassen mannen die zwemmen. Dan zul je zien dat je niet de enige bent, daar zitten er ook tussen met een grote pik

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Zwemslip met druk kleurenprintje, dan zie je die bult veel minder.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, Meisje 18 ik denk niet dat het de bedoeling is om hier allemaal maten te gooien neem maar van mij aan dat de afmetingen vrij extreem zijn. Verder bedankt voor de reacties !

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen probleem van maken TS. Er zijn ook jongens die een kleine hebben en dat zie je ook in zo’n broekje. Er zullen dan eerder meiden die een grote willen op je af komen. Laat zoveel mogelijk zien, dat voorkomt vergissingen. Ik heb kleine borsten en laat ze lekker zien.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon niks van aantrekken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat is je omvang dan?, als je er echt last van hebt lijkt me dat ook lastig ja maar weet zelf niet zoveel goede raad. Kan alleen sterkte wensen!

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten