Skip to content
5 reacties
3199 weergaves

Samen aftrekken

Hallo, ik ben 14 jaar oud en ik wil graag met mijn beste vriend aftrekken. We zijn allebei hetro altans van hem weet ik het niet precies. Maar hebben jullie tips hoe ik het hem kan zeggen en waar we het moeten doen

14 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • klopt hoor van die tkens jongen van 22j
    toen ik samen met mijn beste vriend uit de klas op mijn kamer met een opdracht voor school bezig waren begon hij ineens over een stijve piemel en het was me al eeerder opgevallen dat hij constand tussen zijn benen en in zijn kruis zat te vrijven.
    kan je kamerdeur ook op slot doen was zijn 2e hint Ik stemde in en wist eigelijk al meteen wat hij van plan was.
    ik mocht hem nu aftrekken en dan zou hij mij doen. het was in het begiin wel heel raar om een andere piemel dan die van je eigen vast te hebben maar het voelde wel super lekker. ik begon hem te trekken zoals ik ook bij mezelf gewend was en al snel kwam hij klaar. toen was ik aan de beurt en het was werkelijk een super lekkere ervaring en kwam ook zoals ik nog nooirt was gekomoone.
    zo zie je maar dat het soms vanzelf gebeurt. succes

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • gast van 14jaar heb dat ook gedaan met schoolvriend, wilde die al lang eens testen , op zijn kamer , broek uit en wat stond een knoert van een lul afgetrokken maar hij vond dat niks , ik wel veel zaad en dikke lul, een paar jaar later lagen we in ruzie hiervoor

    opletten je moet ze uitkiezen hoor ze geven soms tekens

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • wat ik is gedaan heb met mijn maat gaan zwemmen gingen samen in een kotje voor zwemmen hadden we ons zwembroek aan maar na het zwemmen trok ik mijn zwembroek uit en ik vroeg trek jij wel is af hij zei ja hoor bijna elke dag ik zei ik ook ik vroeg wat denk je samen is aftrekken hij zei ja leuk doen we en wat je er van ik trek jou af jij trekt mij af ja leuk zei ik maar el zeggen als je klaarkomt he jaja hij zei gij ook he ik jaja wij zijn klaargekomen zoveel sperma hadden we noch nooit gehad dus een tip ga samen zwemmen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik zo goed als 14 was wist ik nog niet hoe ik moest aftrekken. Mijn beste vriend wist dat wel en vertelde er over. Dus vroeg ik hem of hij geen goesting had om dat eens samen te doen. In de paasvakantie bleef ik bij hem in het tentje logeren en toen hebben we samen afgetrokken. De dag nadien heb ik het aan mijn broertje geleerd. Dus: gewoon vragen of uw beste vriend eens samen wilt aftrekken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nieuws voor je, als je dit wilt ben je wss geen hetero maar maakt mij niet uit he. Tip, zet porno op en vraag of hij het ook lekker vindt en stel dan voor piemels te vergelijken of zo.

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten