Skip to content
13 reacties
915 weergaves

Wie heeft oorbel?

Wie van de jongens heeft oorbel(len)?? Wat voor oorbellen zijn het en hoeveel heb je? Hoe lang heb je ze al? --- Ik heb zelf sinds mijn 9e jaar 1 zilveren ring van 16mm in mij linker oor

19 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Ohhh jongens met een oorbel zijn zo mooi! Wees gewoon jezelf xxx

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb links twee ringetjes en rechts nog een. Ik vind ze gewoon tof!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb er 6: aan beide kanten 3, waarvan aan beide kanten 2 opgerekt tot 4mm en één 1,6mm gaatje. Meestel 4 kleine tunneltjes en 2 staafjes met een 4mm balletje voor en achter het oor. Soms ook een hangertje door een van die tunneltjes. Sinds kort ook een neusknopje. Ik vind piercings echt tof, ook bij anderen. Mijn kledingstijl is "fabulous" en mijn vriendin vindt dat allemaal erg leuk gelukkig.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • 1 klein knopje links

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • 1 oorbel heb ik, meestal een ringetje maar heb ook wel eens knopje gehad

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • In mijn beide oren heb ik een oorbel. In elk oorlel gewoon 1. Heb er meestal zilveren ringen in hangen van zo'n 2cm groot. Soms heb ik zwarte platte ronde knopjes er in.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ik elk oor 2 oorringen en ook nog een oorbel links bovenin mijn oor.

    Volgens mij heb mijn hele leven al oorbellen. De eerste 2 toen ik nog heel jong was en daarna heb ik op mijn 9de nog 2 ringen erbij laten zetten en op mijn 12de een ringetje bovenin mijn oor.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een klein zilveren ringetje in mijn linker oor, mijn vriendin heeft hem gepierced bij verassing.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben gay maar ik vind oorbellen echt niks. Ik zou ze zelf absoluut nooit nemen en als ik een jongen zie met oorbellen denk ik gelijk ieuw gadver

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb al jaren een knopje in mijn oor

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook twee gaatjes. Ik wissel vaak af. De ene keer doe ik een ringentje erin de andere keer een knopje. Maar ik vind het ook super leuk om van die foute diamantjes in te dragen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Al sinds kind af aan heb ik een oorbel. Eerst altijd een klein ringetje totdat deze niet meer om mijn oorlel paste. Sindsdien een grotere ring.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb oorbellen (ringen) in beide oren. Ze maken onderdeel uit van mijn homoseksuele expressie. Sinds een half jaar heb ik dikkere ringen (gekregen als cadeautje) Hoor regelmatig van homoseksuele mannen dat ze het mooi vinden staan bij mij. Nadeel van die grote dikke ringen is dat je ze steeds voelt door hun gewicht, daarom draag ik ze niet altijd. De man waar ik die zware oorringen van heb gekregen zegt dat ik er aan moet wennen.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten