Skip to content
5 reacties
620 weergaves

Relatieproblemen...

Hoi hoi

Ik ben een jongen van 17 en ik heb problemen met mijn vriendin van 15. We hebben meer dan 1,5 jaar een relatie. De eerste 10 maanden waren echt leuk. We waren beste maatjes en heel close. Kortom we zijn letterlijk voor elkaar gemaakt. Een onafscheidelijk duo dus. Maar nadien begon het een beetje bergaf te gaan. Goed iedere relatie heeft zn ups en downs maar 3 maanden later begon het erger en erger te worden en hadden ook minder contact met elkaar. Nu gaat het terug iets beter maar het is niet hetzelfde als vroeger. Ik wil dat alles terug komt zoals het was. Ik denk dat er iets met haar gebeurd is of dat ze mij bedrogen heeft. Alleen, durf ik het haar niet te vragen. Als het zo verder gaat zoals de afgelopen maanden hoeft het voor mij eerlijkgezegd niet meer. Mss moet ik haar trakteren op een romantisch avondje ofzo? Want seks hebben we nog niet gehad. We hebben wel al samen gemasturbeerd en ze heeft mij gepijpt en ik haar gebeft. Al verschillende keren. Ik weet het niet meer. Wat moet ik doen? Help me aub......

Groetjes J

17 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • 30 boys gepijpt op je 17e haha. Hoe dan?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed te horen dat het weer goed is tussen jullie. In een relatie is eerlijkheid en vertrouwen in elkaar toch het belangrijkste om het goed te houden. Heel goed dat jullie zo met elkaar hebben kunnen praten en heel goed van jou dat jij zo volwassen bent geweest om te accepteren wat zij gedaan heeft. Iedereen heeft zo af en toe zwakke momenten.
    Ik wens jullie veel geluk. Blijf met elkaar praten en niet bang zijn om eerlijk naar elkaar te zijn.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier. Ik heb een lang gesprek met haar gehad en ze heeft me dus verteld dat ze me een keer bedrogen had en dat ze er spijt van had. Ik heb haar vergeven. Ze zei ook dat ze heel graag seks met me wou maar dat ze het niet durfde te vragen. Dat begreep ik ook. Na ons gesprek hebben we ook lekker gevreeën. Sinds dien gaat het ook weer een pak beter tussen ons. Ze blijft hier vanaf nu ook ieder weekend slapen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet jezelf niet opofferen. Zij is nog te jong en wil experimenteren. dat moet jij ook doen. Vergeet haar en kies een ander. Daar vind jij ook wel weer iets goed van. Als het zo moet zijn keren jullie allebei weer bij elkaar terug als je wat ouder bent, denk ik.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste J, Als je verliefd wordt dan leef je op een roze wolk en is het object van je liefde de meest volmaakte persoon die er bestaat. Naarmate je elkaar beter leert kennen ga je ontdekken dat je geliefde toch niet in alle opzichten zo volmaakt is als je dacht. Blijkbaar ben jij voor dat meisje toch niet de jongen die voor haar gemaakt is en is ze wat afstand gaan nemen.
    Soms gaat het maar om kleine dingetjes. Misschien ben je soms wat slordig, heb je bepaalde gewoonten die haar niet bevallen, geef je naar haar mening niet genoeg aandacht, noem maar op.
    Als jullie relatie jullie wat waard is dan doe je je mond open en probeer je begrip te krijgen voor de ergernissen. Als dat niet gebeurt, of je reageert verkeerd dan verdwijnt de roze wolk en komen er regenwolken in zicht.

    Of het allemaal nog te redden is weet ik natuurlijk niet. Op z'n minst moeten jullie eens een goed gesprek hebben over wat het probleem is en of er nog wat aan te doen is. Soms moet je accepteren dat het over is. Het was leuk, maar blijkbaar zijn jullie dan toch niet zo voor elkaar gemaakt als je dacht.
    Of jullie echt eerlijk durven zijn of dat er echt zaken zijn die te benoemen zijn dat is natuurlijk maar de vraag. Soms gaat het gewoon om een gevoel dat er niet meer is. Daar is weinig aan te doen.

    Jullie zijn allebei nog erg jong en dat jullie relatie voor de rest van je leven zou zijn was uiterst onwaarschijnlijk. Doe je best en als het niet anders is, neem je verlies.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten