Skip to content
23 reacties
2544 weergaves

Geen boxer dragen

Dragen jullie altijd een boxer (of wat voor ondergoed je ook draagt)? Of zijn er ook momenten dat jullie zonder boxer rondlopen?

15 jaar
4 jaren geleden

23 Reacties

  • @ jongen 20: ik heb een Amerikaanse vriend die zijn pik ook altijd bloot in zijn jeans heeft, maar ik draag toch liever losse boxershorts. Dat schuurt niet zo tegen mijn eikel en voelt fijner. Maar ieder zijn ding natuurlijk ??

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan de besneden jongens hier: Mijn eikel was voor de besnijdenis ook overgevoelig, maar daarna begon ik met "freeballing", dus zonder ondergoed in mijn jeans of broeken. Was in het begin natuurlijk een beetje gevoelig, en kreeg ook vaak een stijve, en natte vlekken van mijn voorvocht, maar met de tijd wen je eraan. En nu na 4 jaren besnijdenis kan mijn blote eikel ook zonder problemen tegen de ruwe stof van mijn spijkerbroek wrijven.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Draag geen ondergoed, dus is mijn blote Eikel (ben besneden) en mijn lange pik in mijn Jeans altijd duidelijk herkenbaar.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • gasten : in bed moeten de ballen kunnen ademen, geen boxer of ander short naakt , ik doe freeballing in de zomer zodat je alles kan zien en soms ja gast die naar me afstapt na een terrasje ,

    in broek string met cockring

    wie nog ? JE MOET IETS Durven tonen als homo , vrouwen tonen ook hun borsten he

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen20 ja, ik ben ook besneden. Mijn eikel is erg gevoelig als hij tegen de ruwe stof van jeans schuurt. Voor de rest vind ik het wel prima om de eikel altijd bloot te hebben. Hoe is het bij jou?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Tja jongen @20, ik snap je probleem want ik loop ook graag met m'n eikel bloot maar in jeans doe ik m'n voorhuid er over. Gelukkig kan dat bij mij en dan voelt het wel erg geil en lekker. Jammer dat je in jeans zowat verplicht bent om strak ondergoed te dragen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @j18 heb jij m dan ook besneden ?? @j22,door mijn blote eikel schuurt de eikel dan in de broek,daar kan.ik niet tegen,dus daarom heb ik altijd zo strak mogelijk underwear aan,het liefst van gladde zachte stof

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je niet besneden bent heb je daar geen of minder last van. Wel krijg ik vaker en sneller een stijve door die jeansstof maar dat voelt wel lekker, dus toch liefst zonder ondergoed.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 20 Dat heb ik ook. Ik vind het best wel lekker zonder ondergoed in een jogging, maar in een jeans schuurt het bij mij ook teveel tegen mijn eikel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J20 in een joggingbroek zit dat wel fijn,maar in een spijkerbroek schuurt dat nogal aan mijn eikel

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik geil ben heb ik snel voorvocht. Dus onder dunne zomerbroeken, joggingbroeke en zo heb ik wel een boxer aan, anders zie jë een vochtplek. Onder spijkerbroek durf ik het wel, best fijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag zelden boxers maar vaker minislipjes of strings. Die laatste zie je onder een lichte strakke broek niet zitten en lijkt het of je geen ondergoed aan hebt en dat heb ik ook vaak niet. Geeft een heerlijk vrij gevoel maar daardoor ook vaak een stijve, maar wat geeft het. Lekker toch!

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag eigenlijk alleen een boxer naar school, zodra ik thuis kom trek ik mijn joggingsbroek aan en doe mijn boxer uit. Ook als ik naar mijn maten ga ofzo heb ik geen boxer aan.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Onder een joggingbroek heb ik eigenlijk nooit een onderbroek aan, maar onder een strakkere jeans wel altijd, anders zakt m'n piemel in een pijp en dat ziet er raar uit en zit ook echt niet lekker. Bij een losse jogging broek vind ik het losse gevoel wel fijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • In jeans draag ik een slip en in sportbroekje niets . Dat voelt veel fijner.
    Op mijn kamer ben ik ook veel enkel in slip of gewoon naakt .

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • I.d.d. jongen van 20 kun je, zeker bij dunne zomerbroeken, duidelijk zien dat je geen ondergoed aan hebt. Ik zag het zelf in de spiegel maar kennelijk ook enkele meiden die zich met hun handen erg dicht bij en soms tegen mijn inmiddels stijve pik bevonden in een volle bus, waar het dus staan was. Ik voelde ze voelen en werd nog geiler. Wel lekker eerlijk gezegd.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, TS hier.

    ik bedoelde inderdaad meer wie er wel eens zonder ondergoed loopt.

    ik zelf doe dat wel, meestal in het weekend en ben ook wel is zonder naar school gegaan

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij bedoelt TS: wie loopt er wel eens zonder ondergoed? Dus niks onder je jeans of zo. Ik doe dat heel af en toe en zag laatst een jongen die duidelijk geen ondergoed aan had en vond dat best lekker/spannend

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms een boxer, soms een slip. En in de zomer soms niks als ik een short draag. Vind het leuk om mijn piemel daar zo los voelen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • In bed niets anders gewoon boxer.

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten