Skip to content
9 reacties
719 weergaves

Pissen onder de douche

Sinds kort heb ik een vriendin. Ze is heel erg leuk en lief. We hebben het al een paar keer gedaan. Afgelopen weekend was ze weer blijven slapen en hebben toen samen gedoucht. Ik pis altijd onder de douche, dat bespaart water en tijd. Zonder dat ik erbij nadacht piste ik ook onder de douche toen mijn vrienden erbij onder stond. Ik laat het meestal lopen als ik mijn haar was. Dus toen ook weer. Ze zei er toen niks van. Ik weet dus niet of ze het erg vond. Omdat ik ogen dicht had vanwege de shampoo weet ik niet zeker of ik haar raakte. Ik voel me er nu een beetje rot over. Moet ik mij verontschuldigen of vinden meiden dit niet erg?

19 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Hier TS weer. Afgelopen weekend heb ik het er toch maar over gehad en mijn excuses aangeboden. Ik was er niet helemaal happy mee. Ze had wel gemerkt en mijn straal raakte haar ook, op de benen. Ze vond het wel vreemd dat ik het zo maar deed. Maar gelukkig vond ze het niet erg, ze vond het zelfs wel spannend. We hebben die dag weer samen gedoucht en toen vroeg ze of ik weer moest pissen. Ik moest best nodig en mocht haar onder pissen. Ze maakte mijn pik eerst hard en daarna piste ik haar onder. Mijn straal kwam tot haar gezicht. Dat was wel erg geil. Ik ben blij dat ik mijn excuses heb aangeboden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar welnee, dat heeft ze toch niet gemerkt. Alle jongens hier zullen bevestigen dat wanneer je staat te douchen er over je buik en over je piemel een straaltje water loopt. En dat ziet er net hetzelfde uit alsof je echt staat te plassen. Lig hier nou maar niet wakker van, ze heeft er heus niets van gemerkt. Maar het is natuurlijk niet netjes voor de eerste keer samen. Maar met jouw topic heb je wel het vuur aan de lont gestoken, ben ik bang. Want alle meiden hier gaan vanaf nu hun vriendje extra observeren tijdens het douchen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ehm, nee, wij pissen niet onder de douche. Moest ik of broertje dat doen dat zou nogal raar zijn, en ik zou het ook raar vinden moest mijn liefje dat blijken te doen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is het mooiste om dat met stijve te doen en dan vol gas omhoog. ik doe dat uiteraard alleen als mijn vriendin toch haar haar moet wassen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sommige meiden zullen dat zelfs geil vinden om bepist te worden,hahaha

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • LOL LMAO, I just LUUUUV M19 met haar gevreesde vlijmscherpe analyses. Met voorsprong de coolste chick van het forum. Pls wil je mij ook een keertje zo'n verbale mokerslag uitdelen?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • wat een stompzinnige gedachte; 'of meiden in het algemeen dat wel / niet erg vinden.'
    Dat verschilt van persoon tot persoon, OEN. Dus vraag het haar in plaats van hier een beetje interessant lopen doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik plas zelf ook onder de douche, dus ik snap het wel. Als mijn vriendje tegen aan zou plassen zou ik daar wel iets van zeggen. Een beetje raar.....

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Begin eens met of ze het opmerkte. Dan hoor je gelijk wel of ze het vreemd vond, of niet erg, of misschien wel opwindend juist. Doet ze het zelf, wellicht? Hurkt ze dan, of laat ze het staand langs haar benen aflopen? Zelf plas ik vaak onder de douche, soms juist speciaal over mijn benen, vind die warme straal terwijl de douche nog even koud water geeft wel heel lekker. Trouwens, ik scheer me ook, juist ook mijn zak, onder de douche. Soms draai ik de douche dan even dicht, koud heb ik het dan niet meer. Maar, gewoon vragen dus aan je vriendin.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten