Skip to content
6 reacties
811 weergaves

Wat doen jullie?

Ik begrijp dat we hier anoniem moeten blijven en dat wil ik zelf ook. Prettig als je dingen bespreekbaar wilt maken of het kwijt wil dat je iets stoms hebt gedaan of een hint nodig hebt. Maar wat doe je zo,....ik zit op gym-beta, vul vakken bij Jumbo, hou de tuin bij bij mij oma, heb net een vriendin en tennis als dat kan. Ga in weekend uit als dat kan. Ja ben benieuwd...

17 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Word in januari 18, ik zit in havo 5, ik woon lekker thuis, ik heb geen idee wat ik voor HBO-opleiding wil gaan doen, ik heb een zieke crush op mijn pws partner, ik rij paard, ik wandel lekker met de honden, ik heb geen broers of zussen, ik heb ook geen opa of oma of ander familie (gebroken of overleden), ik hou enorm van reizen (nu jammer genoeg niet door Corona), ik FaceTime iedere avond met een vriendin van mij, ik heb ook nog 2 cavia’s waar ik enorm veel van hou, mijn ouders moeten mij meer leren los te laten. Verder ben ik heel gelukkig in het leven, ik ben zeer tevreden zoals het loopt!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zit op elektrotechnieken. niet de beste van de klas maar wel voldoende. Later wil ik reddingsduiker bij de brandweer worden. Sport doe ik zwemmen. Weekendwerk en vakantiewerk op een grote boerderij, wat ik verdien gaat naar het zwemmen en lego. Ook een spaarpot voor duiklessen vanaf de zomer en een grotere spaarpot voor later. Sinds de zomer ben ik 16 geworden en nu mag ik met de hele grote traktors rijden! Oh waw! Zoek John Deere 7230 maar eens op op google. Ik heb een liefje maar door de corona niet zoveel samen dingen kunnen doen, maar we zijn wel nog altijd liefjes van elkaar dus dat gaat wel goed blijven. Heb nog een broertje van 15 en we zijn eigenlijk gelijk als één persoon bijna.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zit op Industriële Wetenschappen bij broer op school, ben bij de beteren van de klas tot nu toe. Wat ik later wil worden weet ik nog niet. Voor de rest veel gelijk broer: zwemmen als sport en weekend en vakantiewerk op de boerderij. Ik mag met de kleine tractors rijden, stro en hooi brengen door de veldwegen naar de manège in het volgende dorp. Broer rijdt met zijn dikke tractor al met de dorswagens mee. Nog niet om op te vangen, wel om te verslepen en leren op te vangen. ikke volgend jaar ook. Broer vooral Lego technic, ikke lego city en soms technic. De rest van wat ik op de boerderij verdien in de grote spaarpot. Ik weet niet of ik ook ga duiken gelijk als broer, misschien wel, want dan kunnen we later toch nog eens samen op vakantie gaan om te duiken of zo. Nu gaan we nooit op vakantie. Ik ben voor de jongens en ik heb een vriend. We zijn verliefd op elkaar en kennen elkaar al vanaf dat we heel klein zijn. En natuurlijk mijn broer van 16 zonder wie ik echt niet kan. We wonen thuis bij mama, onze 'vader' is er niet meer omdat die met een andere vrouw weg gegaan is. Die wilt nog contact met ons en we hebben zelfs een half-broertje, maar we willen helemaal niks meer met die te maken hebben om wat die allemaal gedaan heeft. Broer en ik hebben er nu nog altijd soms nachtmerries van. Ik kruip dan bij broer in bed, armen om elkaar heen en dan zo terug in slaap wat dan heel goed gaat.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Niemand durft als eerste? Nou dan bijt ik wel even de spits af. Ik word straks 20. Werk van mijn 18 in de (wegen) - bouw. Hou van dit werk want ben altijd buiten in weer en wind. Kick op het bedienen van zware machines. Ik woon op mezelf maar wel met een flatmaatje (een student). Veel vrije tijd heb ik niet want vaak moet ik al om 4 uur op. Ik speel in een bandje een beetje van alles drums, piano, gitaar. Sportschool en hardlopen zo vaak als mogelijk want conditie is voor mij erg belangrijk. Vakanties in het buitenland hoeven niet want ik woon niet ver van zee en dus breng ik het bouwverlof door op het strand. Ik heb geen relatie want ik zie teveel leuks om me heen om me tot 1 persoon te beperken. Contact met mijn moeder en stiefvader heb ik niet meer maar waarom is privee. Zo, hopelijk heb je hier wat aan. Ik ben alvast tevreden en gelukkig zoals mijn leven loopt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje van 19. Naar waar je mee bezig bent. School, werk vrije tijd, familie, vrienden. , maar als je dat anders indeelt juist OK

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waar ben je benieuwd naar dan... ?

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten