Skip to content
23 reacties
1421 weergaves

club

Wie heeft ervaring met een club, bestaan ze nog, die echte jongensclubs, of is het niet meer van deze tijd. Zelf zou ik me er wel in thuis voelen, maar weet niet waar ik dit moet zoeken, maar lijkt me wel cool.

17 jaar
4 jaren geleden

23 Reacties

  • Jongen 17 stopt met topic. Kiest voor zijn vriendin en gelijk heeft hij als je toch hetero bent. Zelf homo en zou best een club willen met andere jongens. Vond daarom de reactie van jongen 21 ook zo interessant dat ze vanwege hun baldadigheid voor de commissie moesten verschijnen. Het waren gewoon echte stoere jongens en dat wil ik ook zijn, daarom heb ik ook niets met meisjes.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, Club wordt niet, en hoeft ook niet voor mij meer. Nagedacht, weet zeker dat ik niet op jongens val en toch voor meisjes kies. En gewoon met mijn vrienden omga , een vriend heeft mezelf verteld dat zijn zus wel op me valt en graag met me wil, en eigenlijk ik ook wel met haar, heb een afspraak met haar en we willen alle twee graag toch wel verder. Stop deze topic en bedankt voor alle reactie's. Reageer ook niet weer.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Neen, onbewust gay bestaat niet. Latent wel. Ge moet niet teveel denken schrijver topic. Reactie's kunnen je aan het denken zetten en dat geeft soms verwardheid. Blijf u zelf. was niet mijn bedoeling zo veel reactie te geven, heb het mijne gezegd nu, wens u veel succes, denk ook dat ge te verlegen bent voor de meisjes, die dit soms zelf ook wel zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • TS mijn vrienden willen geen club. Zijn allemaal jongens die achter de meiden aan gaan. Dit is hun belangstelling. Die club zie ik nog niet zitten dus. Ja, en wil niet alleen met homo's. Snap ergens het bericht wel van die jongen uit Belgie over zijn internaatsverleden. Al die reactie's zetten me aan het denken, soms denk ik ben ik dan onbewust homo? Nooit over gedacht zet me nu aan het denken.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk toch dat als ge op den jongens valt het makkelijker is om een club te vinden Dien broederschap ,dat intieme zelf ondervonden in een omgeving waar alleen jongens zich bevonden. Toch was het daar niet gangbaar, maar mijn vriend en ik kwamen door onze baldadigheid in omstandigheid dat we intiem in contact kwamen met iets oudere jongens die den macht hadden om ons toe te laten om hun verveeldheid te composeren door ons als hun speel kameraden te recruteren, omwille van begeleiding, dit moet ge snappen. Sex is er nooit geweest, wel den uitdaging om den moed te tonen onder het mom, geen verwittiging naar den directeur, ouders kennisgeving. Als we den bereidheid tot aanvaarding van hun kregen. Den boosheid was slechts gespeeld, den macht der spel werd serieus , de geheimen van de verboden sfeer werd onthuld en we gingen er in mee, zodat toch enigzins een latent homogedrag boven kwam. Mijn vriend die openlijk bekende dat hij er intens van genoot,den dapperheid ten toon stelde, we voelden ons dapper , klinkt banaal maar was verheugd dat ik nu over een stevig gevormde bilpartij beschikte die hun verheugden. Dan schrijver, ge zegt den homojongens zijn ook welkom, merk aan u dat ge zelf een club zoekt, om uw verlangens te stimuleren, mijn vriend en ik hebben besloten, na, jaren ontkenning dat we zelf voor den meiden ongeschikt zijn en kiezen voor den avonturen wat jongens eigen is.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Lijkt me gaaf om lid te worden van jongensclub. Ook 17, maar ben dus homo en zoek dus alleen ook jongens die ook homo zijn, liefst net als ik stevig gebouwd,En beetje stoer mag.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • TS zoek gewoon jongens voor een club, beetje jongens onder elkaar om open met elkaar om te gaan, zoiets moet zich vormen. Zoek geen sexuele wensen, niet dat ik preuts ben, maar gewoon echte vriendschap.
    Met een eigen indentiteit. Dan vraag of jongens die op jongens vallen er ook bij mogen. Denk niet dat dit voor mij een probleem zou worden, hechten misschien nog wel meer waarde aan vriendschap, dus alle jongens van mijn leeftijd welkom.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ge weet niet hoe je reageren moet, je hebt denk ik een crisis met u zelf jongen 17, wie ge bent, wat ge wilt. De club is voor jou een middel denk ik jezelf te ontdekken, niets mis mee, maar wat zoekt ge in andere jongens, iedereen welkom, ook de jongens die op jongens vallen?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, bedankt, ja, weet even niet hoe ik reageren moet, komt zoveel op me af, wat me aan het denken zet. Wat Jongen 21 omschreef die vorming van dat groepje, jongen 22 over meiden, ja, weet het even niet, reactie's en vragen welkom.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 18 een mancave is toch voor een man die thuis een eigen plek heeft. En hier even zichzelf kan zijn, tot rust komen of met een goeden vriend even een borrel drinken. TS was blij met den reactie van jongen 22. Ge stelt hem ook de vraag wat hij precies wil, denk dat hij zelf niet weet wat hij zoekt. Het is een jongen met vrienden,gaat uit,is wel eens in een zuiphonk geweest , hoe ge dit ook noemen wilt. Alleen hij voelt zich een eenling, anders dan zijn vrienden, en zoekt. Ik zat in een internaat en had een vriend met wie ik den verveeldheid omzeilde door baldadigheid, tot den commissie ingreep, heb dit eerder vermeld. Den commissie waren den ouderen die 1 of 2 jaar maar ouder waren dan wij. Ze hadden enige verantwoording en enige macht, toen we op een zaterdagavond veels te laat binnen kwamen, werden we den zondagmorgen ter verantwoording geroepen voor de keren ervoor, dus we lachten om hun gepreek. Maar toen begonnen ze met den dreigin,verwittiging directeur, brief aan den ouders, iets wat we niet wilden, vandaar den keus en hun eisen, waar we in mee stemden en wat leek op den gebeurtenissen jaren,60. Maar gek ineens waren we niet meer met ons twee, maar ontstond er een soort groepske, alsof we geselecteerd waren door hun. Dit alles bleef geheim onder ons. We waren geen vrienden den afstand bleef maar door ons door hun te laten gehoorzamen ontstond er iets dat ik niet verklaren kan. Dit was iets wat meiskes niet zouden begrijpen, wil TS niet op den spits drijven, hij noemt het woord broederschap, iets wat niet bestaat in onze cultuur, ook niet in den internaten van nu, maar sluimert soms in gedachten en wordt soms aangewakkerd door een ervaring of wat ge ziet in den films.Voor buitenstaanders en de meesten niet te snappen, den leider van den commissie had het ook over zoiets, den traditie doen herleven, herken dit enigzons bij TS, al ziet hij dit zelf niet zo, hij zou eens met iemand hier over moeten praten en ontdekken wat in zijn geest verborgen is. Hoop jongen 22 en 18 dat ge me enigzins snapt en een mening wil of kan geven, en TS een kans geven datgene te vinden wat hij zoekt.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ts. Je bedoelt een soort van mancave waar jongens samenkomen en waar jij je bij aan kunt sluiten? Brutale vraag: Gaat het je alleen om uit te gaan, samen iets ondernemen, stad in, gezellig samen tv kijken, en discussies voeren of is er ook een seksuele wens? Ik woon zelf op het platte land en hier in de buurt staan een stuk of wat oude stacaravans bij boerderijen waar een biervlag hangt, kom zelf ook wel eens in zo'n mancave.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 22, vind je reactie helemaal niet onvriendelijk. Zo exclusief als die societeiten hoeft voor mij ook niet. Maar waren dit geen oudere heren uit de betere klasse zoals ze zich voor deden. Hier pas ik dus niet tussen, maar zet me wel aan het denken, ben niet bang voor de vrouwenbeweging, hoogstens soms wat ongemakkelijk, voel me gewoon meer op gemak tussen jongens van mijn leeftijd,of iets ouder. Je ziet weleens in oudere film jaren '60 meestal afspelend in Engeland of Amerika dat jongens of jonge heren van mijn leeftijd of een paar jaar ouder een select gezelschap vormen, ja, dit bedoel ik ergens ongeveer. Onder het mom van broederschap, beetje hunkering naar een tijd die ik zelf helemaal niet heb mee gemaakt, dit zal je wel gek vinden, maar zal wel niet normaal zijn dat ik dit nog zoek, maar blij met je reactie.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is niet onvriendelijk bedoeld hoor, maar kan het zo zijn dat je zelf hunkert naar uitsluitend mannelijk gezelschap? Tot eind vorige eeuw had je -voornamelijk in England- exclusieve herensocieteiten. Waar de gentlemen uit de upper-class onderuit zakten in lederen fauteuils in een mahoniehouten omgeving. Om te praten over politiek, geld en de Stock Exchange. Sippend van hun door de butler aangebrachte Scotch, Brandy of G&T. Dat waren de laatste mannenbastions maar wel ingegeven door een panische angst voor de opkomende vrouwenbeweging, de suffragettes. Kortom, ben je bang voor vrouwelijk gezelschap?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • TS ja dat is echt zoeken, zoals meisje 18 zegt, maar bedankt voor de reactie's. Misschien is het in Belgie wat makkelijker dan hier, al lees ik van jongen 21 dat alles daar ook verandert en als voorbeeld noemt hij zijn internaat verleden. In Amerika studeren is ook geen optie. Ben wel eens met vrienden in een zuipkeet geweest, maar drink niet echt veel dus dat is het ook niet. Mijn vrienden zien zo'n club niet zitten, zelf had ik iets van ongeveer 6 personen om eens per week wat te ondernemen, of bij elkaar zitten te discuseren, beetje de stijl van dead poets college, maar ergens denk ik dat ik toch raar ben of zoiets, om dit te willen. Dat wordt echt zoeken, maar wie zou het ook wel willen.?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Studentenvereniging

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed gezien , was die Belgische ex internaatbewoner. Had gelukkig een goede vriend daar met wie ik weleens baldadigheid bedreef. Nam als voorbeeld Amerika, en de tijden van vroeger zoals ge op oude films ziet.
    Maar de internaten zijn nu ook totaal anders, den sfeer van Dead Poets College is verleden, evenals den onderlinge genootschappen, alleen nog in Amerika en op de privé elite schools. Maar heb dit allemaal al gezegd op andere topics, maar wens u toch datgene wat ge zoekt, maar twijfel of het lukt, tijden zijn veranderd, merk dat ge een soort heimwee koestert naar iets wat onbereikbaar is. Wat ge zelf niet gekend hebt zelfs, ge sprak immers over een andere tijd. Hoop u voldoende te woord hebben gestaan.en pleant dat ge waardering had voor mijn reageren.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet wat de topic starter bedoelt. Dat is tegenwoordig echt zoeken. Kom je al snel uit bij een scouting groep. In bepaalde gebieden van Nederland en ook in België kan je je beter aansluiten bij een groep, al zijn daar ook meiden bij, die een ''hok'', ''zuipkeet'' of in een bepaald deel van België ''een peterke'' bezitten. Of zelf een ''hok''/''een peterke'' oprichten met je vrienden. (bijvoorbeeld een tuinhuisje of oude caravan bij een boer/tuinder op het erf)

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Toeval , volgens mij ben jij die Belgische jongen die op een internaat zat en daar een vriend had met wie je geregeld baldadigheid uit voerde en hierdoor bij die commissie moest verschijnen. Je had het over Amerikaanse toestanden als voorbeeld. Dat het hier niet gangbaar was,zoiets daarom nam ik dit op in mijn reactie. Maar ergens heb je wel gelijk, zoek iets in een club dat traditie en kameraadschap bevordert, heb meer van je gelezen. Dan meisje 19 je reageert ook op meerdere topics, herken je schrijfstijl, maar als het hier weinig kans heeft ja dan hoef ik ook niet te zoeken, maar dacht misschien weet iemand iets, maar J.21 gaf wel duidelijke antwoorden en mening.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk dat ik u wel snap schrijver, ge zoekt een club die afwijkt van een vereniging, alleen ge hebt de tijd en omgeving niet mee denk ik. Zelf beetje internaatservaring, dan zoekt ge iets om bij te horen. Maar de meesten op uw leeftijd zoeken toch de meiskes. Al hoeven clubs niets met voorkeur voor jongens of meisjes te hebben, ge zoekt verbinding, wat normaal is in broederschappen en dan zult ge toch moeten gaan studeren in Amerika waar traditionele clubs nog bestaan, vooral op den elite scholen, maar hier geef ik u weinig kans. ?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19, je snapt het niet. Wie zegt dat ik geen lid ben van een vereniging, maar dat doet er niets toe. Zoek vrienden die echt nog iets zien in een club. Maar gewoon met een eigen clubhuis, of ruimte, waar we met elkaar samen komen. Vrienden heb ik wel, maar we gaan wel onze eigen gang, ik wil een soort club die gewoon iets betekend en speciaal is, die je ook in films tegen komt, alleen geen jongens bende, maar gewoon een club die een beetje traditioneel, ja, noem het elitair, club met inhoud en met nog een band die nog wel bestaat in Amerika, alleen nooit zo gangbaar in Nederland.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten