Skip to content
9 reacties
993 weergaves

Vragen voor jongens

Heyy ik heb een vraag ik zie steeds meer dat jongens (vroeger ontmaagd worden ( niet alles maar sommige denk ik?) en heb een vragenlijst gemaakt! 1.hoe kwam het had je een vriendin? 2. Werd je overgehaald door je vrienden? 3.Was je er al klaar voor of voelde je er al klaar voor? 4.deden je vrienden stoer dat zij al ontmaagd zijn? 5.hoe was je eerste keer? 6.heb je nu nog steeds met hem of haar? 7.voel je je schuldig over de eerste keer of niet? Graag invullen enzo gewoon voor de leuk ps dit is niet om te gaan vergelijken ben gewoon nieuwsgierig gr meisje 19 ;)

19 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Ohh wow dat is kut waarom dan waren ze bang dat je ze leuk begon te vinden ofzo? Ik had had ook bij een vriendin van me..ik vertelde het aan haar maar ze was eerst de hele lief nieuwsgierig maar als ik wat dee bijvoorbeeld ik dichterbij komen maar dat mocht niet want ze dacht dat ik haar een zoen wou geven terwijl ik haar niet kon horen toen we aan het praten waren en ze zei toen nee ... ik kan je niet zoenen dat is tegen mijn geloof in en ik dacht toen van huh...ok maar dat was mijn bedoeling ook niet maar ze bleef raar doen enzo met aanrakingen maar weetje dat is eindelijk gestopt want ze ziet me nu eindelijk weer als een vriendin waar ik erg blij om ben en doet weer gelukkig close met me en wilt graag bij me zijn :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS hier die jongen weer
    Hoe ik er achter kwam dat sommige vrienden geen echte vrienden waren toen ze wisten dat ik homo was gingen ze zich toch anders gedragen meer wat afstandelijker.

    Dus niet echt overdreven was het maar ik mis ze niet hoor ik heb er ook vrienden bij gekregen waar ik een geweldige band mee heb.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Heyy dankjewel voor jullie antwoorden erg leuk om dit te horen enzo als meer willen dan mag dat ik ben gewoon nieuwsgierig enzo maar ik vind eigenlijk wel dat er soms zo raar word gedaan over oehh je bent zo laat ontmaagd en dat gedoe met oh waarom heb je op je 16de nog niks gedaan of weinig nou mijn eerste keer was kut ik wou nog niet ik was 18 en had geen vast vriendje dit klinkt mischien raar maar ik had een friends with benefits relatie en werd eigenlijk een beetje overgehaald ps ij bedoel deze opmerking niet gemeen ofzo of hatelijk ik zie het eigenlijk zo...en merk het om me heen is dat normaal of is dit helemaal niet zo zoals ik denk dat de druk erg hoog is op eerder ontmaagd worden door de druk door vrienden of door je vriendje of vriendin gr meisje 19

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 19 dat is niet helemaal waar...ik zoek gewoon informatie ik ben nieuwsgierig ok? Geen haat hoor..maar ja het maakt niet uit ieder zijn ding toch :)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik ben ook best vroeg ontmaagd. Op m'n 13e. Hier m'n antwoorden:
    1.hoe kwam het had je een vriendin? Ja, op m'n 12e had ik met haar gekregen. Eerst alleen gezoend en steeds een beetje verder gegaan.
    2. Werd je overgehaald door je vrienden? Nee dat hebben m'n vriendin en ik zelf bedacht.
    3.Was je er al klaar voor of voelde je er al klaar voor? Zeker voelde ik me er klaar voor! En m'n vriendin ook.
    4.deden je vrienden stoer dat zij al ontmaagd zijn? Ja, maar ik was wel een van de eerste uit m'n vriendengroep. En ik vertelde ze wel hoe lekker het was.
    5.hoe was je eerste keer? Super lekker. Het gevoel dat je in een meisje zit is onbeschrijfelijk en het klaarkomen was ook veel heftiger als aftrekken. M'n vriendin vond het pijnlijk, maar na een paar keer ook geweldig.
    6.heb je nu nog steeds met hem of haar? Nee, ben inmiddels 4 vriendinnen verder. Met allemaal heb ik seks gehad.
    7.voel je je schuldig over de eerste keer of niet? Zeker niet,

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ach......weeral een vragenlijst met onsamenhangende vragen die geen enkel doel dienen behalve dan dat de poster hier op wil geilen....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dankje wel jongen 18 erg leuke vragen ik ben zelf ook gay nou ja bi eigenlijk haha maar hoe snel kwam je dan erachter dat ze geen echte vrienden waren en hoe overdreven deden ze dan? En ja wees gewoon trots op wie en wat je bent erg goed groetjes meisje 19xx

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nog een vraagje waarom willen jongen graag samen aftrekken voelen sommige zich erg close met een jongen en of aangetrokken tot hem?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey Meisje eerst dacht ik weer zoon lijst nee he maar goed je stelt wel interessante vragen dus hier komt het.

    1. niet van toe passing want het is een vriendje geworden.

    2. nee totaal niet hij was de verlegen nieuw boy op school en van de docent kreeg ik de taak hem wat door school te leiden de eerste paar dagen.

    3.ik was er half klaar voor maar ik heb het heel rustig aan gedaan wat mijn vriendje heel erg waardeerde.

    4.ja en nee sommige wel overdreven maar dat zijn dan ook niet echte vrienden kom je dan achter.

    5. ja de eerste keer was best wel paniek van doe ik het wel goed ga ik niet te snel vind hij het wel lekker.

    6. we zijn nog steeds gelukkig verliefd hij is echt mijn droom vriendje en dat nu al 2 jaar.

    7. echt schuldig voelden ik me niet van wat ik me kan herinneren meer onzeker van doe ik het wel goed ga ik niet te snel en vind hij het wel goed en alles.

    Geroet J18 proud to be gay!

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten