Skip to content
10 reacties
3738 weergaves

Prince albert piercing

Ik ben benieuwd hoe het is om zo'n ring door je penis te laten zetten. Hoe voelt het als het genezen is. Hoe dik is je piercing. Aldus, hoe is jouw ervaring met een Prince Albert piercing en hoe denk je erover?

17 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik draag al een tijdje een PA. Het zetten ging eigenlijk prima, even auw maar zo gepiept. Trok mezelf te snel al af, dat voelde achteraf niet fijn. Ik heb een heel lange voorhuid die m'n eikel ook bedekt bij volle erectie (en die mag er zijn, hoor ik meisjes zeggen, 17 cm ruim). Beetje lastig met staand plassen wel, sproei een beetje zeg maar, nu. Bij het prikken ging er een 2,4 mm in, ja, gelijk vrij dik, anders te veel kracht op teer weefsel bij ermee spelen, in stapjes naar 5 mm gegaan, maar die vond ik te lomp, nu 4 mm. Mn lief van toen vond het verschrikkelijk, voelde de ring ook tegen haar baarmoedermond tikken. Maar, is wél zalig en heel opwindend speelgoed. De ring die ik nu heb kan ik er simpel met de hand afdraaien (schroefdraad in het sluitbolletje). Ik heb en wil geen andere piercings, maar ben zeer tevreden over deze ring, wordt al nat als ik er naar kijk, of er aan voel, kan hem goed voelen door boxerslip en zelfs ook door de stof van mijn spijkerbroek. Dus, niet alle meisjes vinden een PA mooi, maar volg vooral je eigen verlangen. Oh, ik liet hem zetten toen ik 19 was, vond het prikken ook een zeer geile ervaring.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 22: Dat is leuk. Ik neem aan dat je ook toestemming hebt gevraagd om tepels te laten piercen? Hoe oud was je toen? Ben je van plan om je PA groter te maken? Nog andere piercings krijgen?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 18: mijn eerste piercing was een wenkbrouwpiercing. Die heeft mijn moeder uitgekozen voor me toen ik 10 was. Ik vond hem best wel leuk staan. Daarna een tongpiercing en 2 tepelpiercings.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 22: heb je andere piercings of was PA je eerste?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 17: eerst reageerde ze afwijzend, dat ik beter kon wachten totdat ik wat ouder ben. Maar door te blijven zeuren mocht het toch.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 22: hoe reageerde je moeder?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 20: ik ben onbesneden en de PA gaat er half overheen. Ik heb er geen last van.

    @jongen17: ik wilde al een hele tijd een PA en heb ik uiteindelijk dan toch maar aan mijn ouders gevraagd. Het was geen gemakkelijke vraag maar na een tijdje zeuren mocht het toch.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoe kwam je eraan toen je 16 was?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J22,ben jij besneden? want met voorhuid icm piercing lijkt me niks

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb mijn PA nu zo'n jaartje of 6. Ik heb hem al vrij jong laten zetten want ik wilde hem al heel lang. Een PA piercing is een piercing die erg gemakkelijk geneest. Als je de instructie die je van je piercer krijgt aanhoud is de genezing erg snel, bij mij 2 weken. Wat seks betreft, gedurende de genezing niet zonder condoom, dat overigens niet kapot gaat door deze piercing hoor en de meeste meiden / vrouwen vinden het zeker geen afknapper. Mijn vriendin moest ook even wennen, maar wil niet meer zonder, zegt toch wel wat over de toegevoegde waarde van deze piercing. Als je de piercing laat zetten, laat hem gelijk zetten op 3 mm, de pijn wordt er niet anders door ofwel, het is een prikje van niets.

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten