Skip to content
14 reacties
1964 weergaves

Stijve lul, experiment

Hey ik heb een rare vraag ik weet dat dit raar klinkt dus Is experimenten met je vrienden raar ik ben niet gay of zo maar ik wil het wel eens proberen uit nieuwsgierigheid hoe het eigenlijk is ? ik had vorig week een klasgenoot hij droeg een joggingbroek en je zag dat hij een stijve had je zag echt de vorm van zijn lul en toen ik het zag kreeg ik een stijve lul dus mijn vraag is dit normaal is dat bij jullie al eens gebeurd?

16 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Hoihoi Ik ben denk ik wel bi ofzo. Vind het een geil gezicht als ik iemand zijn bobbel zie. Krijg zelf ook spontaan een stijve. Bij mij zie je het ook gelijk, grote piemel

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ok, jongen 13, je hebt al een vriendje. En het zal nooit gebeuren, maar elkaar eens een keer zoenen, aftrekken en pijpen moet toch kunnen. Jij doet het toch ook wel eens met een andere jongen dan je vriendje ? :))

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben van Merksem bij Antwerpen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • yep @ j17 maar ja ik heb al een vriendje ;) En @j16 ik kom uit NL maar heb wel 4 jaar nabij Antwerpen gewoond.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaat toch nooit gebeuren Spijtig dat ik jullie niet ken ik kom namelijk uit Antwerpen en jullie?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 13 Spijtig dat ik je niet ken dan :)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @j17 ja klopt wel, maar ik ga hier niet gelijk zeggen dat ik mooi ben. Ik word eigenlijk nooit afgewezen, maar ik denk dat als je niet mega knap bent en het zo vraagt lukt het misschien wel makkelijker. En ik val trouwens op jongens.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 13 Als het altijd lukt bij jou, ben je waarschijnlijk een mooie jongen. En dan kan er veel. Als je er goed uitziet (jongen/ meisje) gaan contacten veel gemakkelijker en heb je minder kans om afgewezen te worden :)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @j16 over dat experimenteren: Doe dan wat ik doe. Ik vraag altijd aan een jongen waar ik dat mee wil of hij wel es geil ergens van wordt. En als hij zegt 'tuurlijk wordt ik wel es geil.' Dan vraag ik, 'nou waarop dan? En zo ongeveer verder gaan. Lukt altijd bij mijn! Try it.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Soms wil ik eens experimenten met jongens doen (pijpen aftrekken) ik weet dat naar klinkt maar ik val zelf op meisjes maar ik wil eens doen uit nieuwsgierigheid maar ik durf het nooit te zeggen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hee jongen 16 jaar Heb ik ook wel als ik zie dat een jongen een stijve heeft ,krijg ik vaak sponyaan ook een stijve pik.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit gebeurt ook soms bij mij. Soms zelfs als ik er alleen maar aan denk hoe een jongen er naakt zou uitzien.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • (18) Denk je? ik val op meisjes je zag echt letterlijk zijn vorm van zijn lul hij had het niet eens door en opeens kreeg ik een stijve lul

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk niet dat je bij iedereen dan een stijve krijgt. Dus je vindt het bij die jongen wel sexy staan. Daarvoor hoef je niet gay te zijn.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten