Skip to content
6 reacties
556 weergaves

Scooter ervaring?

Voor school wil ik graag een scooter kopen, maar heb daar eigenlijk niet zo veel ervaring mee. Op het internet staat al scooters vanaf €999 van Chinese merken zoals BTC. En de A-merk Vespa’s beginnen rond de €3500. Heeft iemand ervaring hiermee? Mijn vragen zijn: - Heb je zelf en scooter en zo ja wel merk? - Wat zijn jouw ervaringen met je scooter qua rijervaring en kwaliteit? - Heeft hij veel onderhoud nodig? - Tips bij het kopen van een scooter? Alvast bedankt voor het antwoorden!!

16 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • Hier in de stad staan van die elektrische scooters die je met een app kan gebruiken. Als ik ver weg moet dan doe ik dat weleens. Maar ik ben het er wel mee eens dat een scooter met verbrandingsmotor, herrie en stinkende uitlaatgassen echt niet cool is.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • “De tijd dat scooter hip waren is al lang gone guys” Je opmerking klopt niet helemaal bij mij op school staan er zo’n 50/60 scooters, en dat wordt elk jaar meer. Zelf vind ik het ontzettend cool en helemaal niet als een zeug! Rare opmerking. En een e-bike is een beetje voor bejaarden...

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Oh en het is niet waar dat een e-bike stukken goedkoper is. Voor een redelijk model met goede remmen en motor tel je al snel €1800-€2750 neer.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja oké, maar op een elektrische fiets kan je geen meiden meenemen achterop. Op een scooter wel. Twee zelfs al mag dat niet. En dan ging ik (want ik heb nu een autootje) extra wild rijden. Dan klampten ze zich stevig aan jou vast. En per abuis (?) ook vaak op die plekken waar een jongen het zo graag wil. Nee hoor, scooters blijven cool.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een elektrische fiets, stuk goedkoper, minder onderhoud en dan verbrand je toch nog wat calorieën, in plaats van dat je zo'n dikke zeug op een scooter wordt. De tijd dat scooters cool waren, is long gone guys.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb zelf veel op de scooter gereden, deed er alles mee voordat ik mijn auto had. Begon met een BTC F22 deze stond aangeschreven als langs afstandscooter, geen aanrader ik stond maandelijks bij de garage en heb d’r tot 2x toe een nieuw motorblok in moeten laten zetten. Hierna heb ik een kymco agility 16+ gekocht, niet kapot te krijgen.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten