Skip to content
8 reacties
1421 weergaves

Waxen

Iemand hier ervaring met de boyzilian wax bij een waxsalon? Hoe gaat het in zijn werking en hoe vond je het?

20 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik vind kaal mooi. (en ook praktisch bij pijpen/beffen, geen haar in de mond) Heb me 3 jaar geleden in een ''kliniek'' in Malaga (Spanje) in de schaamstreek en bilnaad laten ''dieplaseren''. (haarwortels verbrand) Garantie gehad dat er zeker 20 jaar geen haartje meer groeit. En dat ''dieplaseren'' kan je niet vergelijken met het laseren wat ze hier in salons doen met een hand laser.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Waxen is niet definitief laseren wel maar goed ik denk dat ik er nooit spijt van zal krijgen.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Maar waxen is zo definitief. Wat als je spijt krijgt? Nu zal het er best sexy uitzien maar op je 65? Zo'n ouwe kale kalkoen tussen je benen? Mag er niet aan denken. Dan moet je een schaampruikje opkleven.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik scheer schaamhaar en okselhaar weg met tondeuze, zodat er geen stoppels op komen.
    Nadeel: redelijk kaal, maar niet perfect.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het een tijdje laten doen om dat ik stopsels van het scheren niet meer fijn vond. Maar goed voor ik me eerste afspraak maakte heb ik lang getwijfeld want ja je moet daar dan wel naakt gaan liggen. Maar goed toch maar gedaan en kreeg het advies om vooraf 2 paracetamols te nemen zodat het minder pijnlijk is dus gedaan en heb me vooraf ook afgetrokken zodat ik daar hopelijk geen stijve zou krijgen. Toen ik daar was werd ik geroepen en liepen we naar kamertje ik moest me onderkleding doen en op het bed gaan liggen. Toen ging ze eerst kijken en de hars aanbrengen en die langzaam te verwijderen samen met de haartjes. Wat betreft de pijn veel het reuze mee behalve de haren boven de pik waren wel gevoelig maar ze deed die ook als laatste de haren op me ballen wat mij het ergste leek viel juist reuze mee. Na afloop deed ze er verkoelingslotion op en kreeg ik nog wat tips om te gaan scrubben om zo minder last te hebben van ingegroeide haren. De keer erop toen ik belde voor nieuwe afspraak kreeg ik de vraag of ik weer bij de zelfde persoon wou en dat had wel mijn voorkeur. Inmiddels ben ik het nu ergens anders bezig met het laten weglaseren.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat 1jaar geleden ofzo gedaan voor vakantie. Je ligt daar gewoon naakt en dan gaan ze alles daar waxen. Ze moeten het wel aanraken om alles goed strak te houden. Het doet wel effe pijn maar het resultaat is wel fijn.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Daar heb ik echt niet genoeg voor denk ik, enkel maar een super klein beetje. Maar dat klinkt toch wel heel erg pijnlijk hoor! Gewoon scheren niet beter? Dat beetje wat ik heb scheer ik ook altijd weg en als dat weg is ziet ge er bijna niks meer van dat het daar gestaan heeft.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee eigenlijk. Maar lijkt me zo pijnlijk. Maar andere kant wel makkelijk. Ben je van het scheren af. Of laserpen kan ook wel een optie zijn. Iemand daar ervaring mee?

    23 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten