Skip to content
7 reacties
604 weergaves

Nog geen pubertijd

Ik ben 14,5 en heb ben erg klein heb nog steeds geen puberteit symptonen, ook geen penisgroei of erectie ofz is dat raar

14 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Inderdaad is de een wat later dan de ander. Maar erecties moet je toch wel hebben? Die heeft elke jongen ook voor de puberteit, anders moet je echt even naar de dokter.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Komt wel yoh, de een is vroeg, de ander laat

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • elke jongen is verschillend, de meesten komen in de puberteit tussen hun 13 en 15, maar je hebt er ook die vroeger zijn, of pas later

    een paar jaar geleden heeft een jongen van 10 jaar zijn zus zwanger gemaakt

    ikzelf begon me al te rukken toen ik 9 jaar was, ik kon droogklaarkomen toen ik 12 was, op mijn 12,5 kwam er 1 drupje uit, en toen ik 13 was een beetje echte sperma die er gewoon uitliep

    maar ik ken ook jongens van 13 die al slierten dikke witte sperma spuiten tot op hun borst

    maar evengoed, een vriend van mij kreeg pas sperma toen hij 17,5 was... nergens zorgen om maken

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS. Maak je geen zorgen, bij de ene gebeurt dit sneller dan bij de ander.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey, ik was ook laat met puberteit. Begon pas rond jouw leeftijd. Bij de schooldokter controleren ze dat ook. Naar het schijnt voelen ze aan de grootte van je ballen of je al begonnen bent of nog veel kan groeien. Indien je echt nog niets hebt, geen groei bij je ballen of kleine pluisjes schaamhaar dan zou ik binnenkort eens naar een dokter gaan. Met een testosteron spuit zetten ze dat soms in gang in uitzonderingen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Wat noem jij erg klein? Zijn je ouders misschien ook niet zo lang? Wat dat andere betreft, gezien je leeftijd wordt het toch wel eens tijd dat je er wat van gaat merken dat je in de pubertijd bent gekomen. Misschien moet je eens een bezoek brengen aan je huisarts. Die kan je verwijzen naar een specialist die wat onderzoek kan doen naar de hormonen in je bloed om te zien of je niet gewoon wat aan de late kant bent of dat er misschien iets niet helemaal goed werkt. Soms heeft het lichaam wat hulp nodig en daar zijn dokters voor. Gelukkig kan dat tegenwoordig.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hé ts dan kom je wat later in de puberteit. Maar uhh heb jemig nooit een stijve gehad?

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten