Skip to content
6 reacties
570 weergaves

reactie op: Ik val op jongens

Waar ik tegen ben is dat fanatieke homo's jongens experimenteren aan praten. Met de onzin dat met het lekker vinden van anaal worden genomen, het homo zijn zou worden bewezen. Een verdraaing en misbruik van het volgende anatomische gegeven. Namelijk dat alle warmbloedige wezens, van nature vatbaar zijn voor anale streling. Overdenk dus wel dat anale penetratie een verslavend genot op levert. Waar door men dus homo of biseksueel kan worden. Hoe men dit ook wendt of keert, het kan niet niet kan tippen, aan wat de liefde tussen meisje en jongen op kan leveren. Namelijk de trotse vader worden,van een gezin met een of meerdere kinderen










16 jaar
4 jaren geleden

6 Reacties

  • TS je zegt dat anale penetratie een verslavend genot oplevert. Waar door men dus homo of biseksueel kan worden. Het eerste is waar, het tweede NIET! Ik ben gay, maar ik ben het niet geworden maar heb het enkel ontdekt! Je kan simpelweg niet gay of bi worden. Net zo min als je een hetero kan worden. Je BENT gay, bi of hetero, meer niet.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, van anale penetratie kun je NIET homo of bi worden. Je wordt hetero, homo of bi geboren en daar kun je op geen enkele manier iets aan veranderen.
    En nee, een relatie tussen twee mannen of vrouwen weerhoudt hen er niet van trotse ouder te worden van een gezin met een of meer kinderen. Daar zijn zat mogelijkheden toe. Bijvoorbeeld adoptie. Genoeg kinderen die graag geholpen zijn met twee liefhebbende ouders, in plaats van een armoedig en onpersoonlijk tehuis waar ze nu in zitten.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het ook eens met ts.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal gelijk TS , mee eens

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Als je stelt dat jonge jongens zich niet moeten laten opjutten om aan anale seks te beginnen dan ben ik het wel met je eens. Met de rest niet. Je komt met het in sommige kringen populaire verhaal dat homo zijn iets is dat aangeleerd kan worden door homo te doen. Dat heb jij niet zelf bedacht, dat is jou ingeprent.

    Als je een beetje nadenkt dan zou je kunnen begrijpen dat het helemaal niet zo leuk is om homo te zijn. Het is veel fijner om met je vrienden mee te kunnen doen en net als zij achter de meisjes aan te zitten.
    Zoals je zelf zegt is het voor de meesten ook fijner om samen met je geliefde een gezin te vormen en vader en moeder te worden. Voor een homo zit dat er niet in. Sommigen proberen het wel maar meestal gaat het uiteindelijk fout.

    Als je zo rond een jaar of twaalf dertien bent dan begint je seksuele identiteit zich te openbaren. Je wordt geen homo of hetero, je was het al en nu worden de bijbehorende gevoelens wakker.
    Sommigen ontdekken dan dat ze anders zijn en worden vaak heel eenzaam. Ze worstelen met hun gevoelens, proberen ze te ontkennen, maar dat lukt niet. Soms hebben klasgenoten het in de gaten en gaan ze gepest worden.
    De meesten komen uiteindelijk uit de kast en met een beetje geluk worden ze geaccepteerd en vinden ze hun weg in het leven. Ze vinden vriendschap, hebben gelukkige momenten, maar zoals het is wanneer je gewoon op meisjes valt en trouwt en kinderen krijgt, zo zal het nooit worden.

    Wat een echte ramp voor zulke jongens zou zijn is geboren worden in een omgeving zoals waarin jij leeft waar men de achterlijke ideeen aanhangt die jij verkondigt. Dan krijg je het heel moeilijk. Je hebt de keuze tussen net doen alsof en een rotleven krijgen of uitgestoten worden.
    Ben jij misschien bang voor bepaalde verlangens in je? Dat kan ik mij voorstellen met zo'n vooruitzicht. Als je christelijk bent vraag je dan eens af hoe Jezus over homo's zou denken. Heeft hij ooit wat gezegd over homo's? Of heeft hij alleen maar de boodschap van liefde verkondigd? Ben jij zo hoogmoedig om in de plaats van God over mensen te willen oordelen?
    Als je moslim bent dan weet ik niet wat ik tegen je moet zeggen, alleen maar dat men daar soms hele vreemde denkbeelden heeft. Doe jij dan maar wat je van je geloof moet doen en laat anderen met rust. Laat de Almachtige maar oordelen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja het wordt hier erg overdreven.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten