Skip to content
10 reacties
2962 weergaves

Moet de Eikel altijd bloot zij tijdens de erectie?

Ik heb moeite met het krijgen van mijn voorhuid achter mijn eikel en ik vroeg me af of het altijd de bedoeling is om dat te doen (tijdens erectie). Is dit soort penis normaal of niet?

20 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • niet alle penissen zijn hetzelfde, dusja af en toe kom je wel eens iemand tegen die dat heeft, sommigen krijgen er een infectie van omdat je de eikel niet goed kan wassen, en moeten zo besneden worden, maar daat moet je u vooral niet druk om maken, de meesten kunnen dit gewoon een leven lang met een nauwe voorhuid doen, weet niet of je in be of nl woont? maar hier in belgie wordt je jaarlijks tot je 15de ongeveer gecontroleerd in het CLB aan je penis, als je daar nog nooit een opmerking over gekregen hebt dan is er niets aan de hand ;)

    een kameraad van mij heeft dit ook, en redelijk zwaar zelfs, zijn eikel is bedekt met voorhuid en kan niet naar achter, je ziet enkel zijn plasgaatje en dan nog is zijn plasgaatje voor 50% bedekt met voorhuid, om eerlijk te zijn zie ik hem graag masturberen, als hij dan klaarkomt aangezien zijn voorhuid over zijn plasgaatje is, kan hij dus niet spuiten, en loopt het er allemaal uit over zijn vingers, in een dikke brij zijn buikje op, dus als je het mij vraagt, de geilste penissen vind ik zelf zijn mensen met een vernauwde hoorhuid, echt vet geil, als er niets aan de hand is heb je dus geen probleem :)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is wel zaak dat je je eikel goed kunt schoonmaken. Kun je dat wel als je penis slap is? En heb je er last van als hij stijf is?

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn voorhuid blijft ook bij volle erectie geheel over mijn eikel, zelfs iets een tuitje dan nog. Omlaag trekken en mijn eikel dan vrijmaken gaat prima. Nog lager, verder terugtrekken van mijn voorhuid was altijd pijnlijk door een te krap toompje. Dat heb ik laten verhelpen, inderdaad, een kleine operatie dus. Nu nergens last meer van, nooit. Voorhuid bedekt nog altijd mijn eikel geheel, ook in volle erectie, maar, mijn voorhuid geheel over mijn eikel afstropen, en nog zomaar twee centimeter verder, gaat prima. Blij dat mijn te krappe toompje weg is nu.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind een voorhuid lekker

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Het moet niet altijd bloot zijn, maar je eikel moet wel makkelijk bloot te maken zijn bij een erectie.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee dat moet zeker niet maar het zou wel mogelijk moeten zijn. Als je een condoom om doet moet je ook eerst je voorhuid zonder problemen naar achter kunnen schuiven

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee moet niet mijn eikel is nog helemaal bedekt bij een stijve maar kan hem zonder problemen over m’n eikel krijgen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb hetzelfde probleem. Niet alle piemels zijn het zelfde. Sommigen hebben een kortere voorhuid en andere gewoonweg een langere die om de eikel blijft zitten tijdens een erectie. Als je je voorhuid echt niet terug getrokken krijgt en het misschien ook pijnlijk is (mijn geval), dan zou ik als ik jou was toch even naar de huisarts gaan. Heb ik ook gedaan. Het kan namelijk aan liggen dat je een te strakke voorhuid hebt, of dat je toompje (verbindingsstukje van je voorhuid met je eikel) te kort is. De huisarts kan je dan wel vertellen wat je opties zijn om het op te lossen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je schrijft al dat je er moeite mee hebt en dat het dus niet fijn is.
    Bij mij kon het maar een kwart blood tijdens een stijve.
    En was niet lekker tijdens het trekken os sex.
    Ben blij dat de schoolarts het toen gezien en heb me een paar jaar geleden toch laten besnijden.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Als bij een erectie je eikel niet bloot wordt dan zal je daar ongetwijfeld last van hebben. Pijn misschien wel. Bovendien moet je het onder je voorhuid ook wel schoon kunnen houden dus is het wel handig als je je eikel bloot kunt maken.
    Waarschijnlijk heb jij gewoon last van een te krappe voorhuid. Dat komt best wel vaak voor bij jongens. Ga ermee naar je huisarts en bespreek wat eraan gedaan kan worden. Op de site dokter.nl staat een forum waar je je vraag ook kunt stellen. Daar krijg je antwoord van iemand met een medische achtergrond. Succes.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten