Skip to content
9 reacties
1451 weergaves

Hulp met condoom om doen

Ik heb dus een lange voorhuid, en soms gaat een condoom achter m’n eikel zitten ( tussen m’n voorhuid die ik naar achter heb getrokken en mijn eikel. Hoe kan ik met een lange voorhuid het best een condoom om doen? In erectie blijft m’n voorhuid ook voor de eikel zitten

17 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Idd laten besnijden

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je besneden bent,ben je echt wel in het voordeel. Een condoom rol je er dan zo overheen. Ik had eerst ook dat door mijn lange en strakke tuut,het condoom met de voorhuid op en neer schoof. Na de besnijdenis was ik gelukkig van dat probleem af

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Echt onzin om je te laten besnijden. Dat is alleen nodig als je voorhuid niet teruggestroopt kan worden. Ja, dat moet pijnloos willen. Alleen als dat niet goed wil zou je een besnijdenis kunnen overwegen. Maar, een condoom kan gewoon oprima om je pik, met lange voorhuid. Zoals al eerder gezegd, gewoon je voorhuid over je eikel laten zitten terwijl je het condoom afrolt. Tja, een béétje jammer is dan wel dat je eikel als je neukt bedekt is door én je eigen voorhuid (want die kan niet zomaar terug, of je moet ruimte hebben overgelaten aan de voorzijde van je condoom) én dat condoom. Voordeel is dan wel dat je wellicht wat minder snel klaar komt, vindt je vriendin vast niet erg. En uiteraard, ze kan je gewoon pijpen of aftrekken zonder condoom, dan kan ze niet zwanger worden. Natuurlijk kan ze wél nog jouw soa krijgen als ze je pijpt ;-) Overigens, jouw lange voorhuid heeft nóg een voordeel, je kunt er namelijk heel makkelijk je sperma in opvangen bij het aftrekken. Dus, geen sperma waar je dat niet wilt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Had ook een lange voorhuid zeker anderhalve cm als slurfje.
    Was echt kut met de sex.
    Naar de dokter geweest en me laten besnijden.
    Kon kiezen uit verschillende stijlen.
    Heb voor alles weg gekozen.
    En de sex is beter dan voorheen

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb altijd geleerd dat je je voorhuid terug moet doen (eikel bloot dus) om een condoom om te kunnen doen. Omdat ik besneden ben, kan ik die stap lekker overslaan. Ik ben meteen klaar voor de actie.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Voorhuid gewoon over je eikel laten zitten als je er een condoom overheen afrolt. Stroop je je voorhuid eerst omlaag dan glijdt je condoom zomaar helemaal van je pik als je terugtrekt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het beste is om sowieso je voorhuid eerst zover mogelijk naar achteren te trekken zodat je eikel helemaal bloot ligt en dan het condoom er over schuiven. Gebruik er wat glijmiddel bij, dan gaat het wellicht wat gemakkelijker. Als het teveel problemen oplevert is, zoals de jongen van 21 al zegt, besnijding te overwegen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent zeker niet de enige! Het is heel normaal dat je een wat langere voorhuid hebt waarbij je geen ontblootte eikel hebt bij een erectie. Bij het omdoen van een condoom kun je je voorhuid het beste gewoon op zijn plek laten zitten. Dat is zijn natuurlijke ligging en dan zul je waarschijnlijk ook de minste problemen hebben. Blijf je wel last houden en is het misschien zelfs pijnlijk wanneer je je voorhuid over je eikel probeert te schuiven, dan zou ik als ik jou was even naar de huisarts gaan. En schaam je er niet voor om dat te doen! Er zijn met jou heel veel andere jongens en mannen die hetzelfde hebben, dus de huisarts heeft dat al veel vaker gezien en weet wat er mee te doen!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Yo man! Ik heb dit ook. ik dacht dat het aan mij lag hahah maar blijkbaar ben k niet de enige.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten