Skip to content
13 reacties
837 weergaves

Besneden

Hoi, Ik ben sinds kort besneden (had een nauwe voornhuid), maar nu ben ik bang als ik straks weer moet douchen bij de voetbal dat anderen dat raar gaan vinden en allemaal vragen dr iver gaan stellen. Wat vinden jullie trouwens van besneden?

13 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • ik ben zelf ook besneden en werdt er door gepest niks van aan trekken het is medisch dus zeg het gewoon leg uit waarom iedereen zijn penis is anders

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J 20 ts hier, Hoe bedoel je verschillende stylen?

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 13 Mag ik vragen welke style je besneden bent? Ik ben op mijn 15de besneden hoog en matig strak besneden. Als mij slap is zit het litteken goed zichtbaar een paar cm hoger achter mijn eikel. Zowel op de sportclub als op school met gym was ik meestal de enige besneden jongen. In het begin worden er altijd wel wat grapjes over gemaakt. Maar het is hoe het is na een tijdje dan went het en dan is het normaal. Ik heb er zelf voor gekozen om besneden te worden en heb dit ook gewoon altijd verteld. Somigen vinden het een gekke keus maar naar een paar maande kijkt niemand er meer naar om

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoonzeggen dat je nu veel meer van aftrekker kan genieten en voorheen pijn deed

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind besneden mooi staan.Als ze er wat van zeggen,zou ik het zeggen waarom je besneden bent,dan weten ze het en dan is het gewoon.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben er zelf absoluut geen fan van, maar als het medisch moet dan heb je helaas geen keus. Als anderen vragen gaan stellen kun je gewoon zeggen 'het moest medisch' of 'ik vind het niet fijn als je vragen stelt over mijn piemel, doe ik toch ook niet over die van jou'. Beide prima antwoorden die mensen gewoon moeten respecteren.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben om dezelfde reden ook al jong besneden dus begrijp je goed. Het was de eerste tijd wel wat raar ja op school omdat ik toen de enige jongen was zonder voorhuid. Elk jaar met een nieuwe groep waren er die wilden kijken en opmerkingen maakten. Ik liet het altijd gewoon zien en vertelde erbij dat ik er blij mee was (is ook zo) en het gewoon om medische redenen moest gebeuren. Hoe cooler je ermee omgaat, hoe minder last je hebt van rare opmerkingen ofzo. Haha, er waren er op het middelbaar zelfs die beetje jaloers waren :-)

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon zeggen dat je besneden bent en waarom, denk dat na twee train ingen iedereen het weet en het niet meer bijzonder is. Laat je ff weten hoe het is gegaan?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen paniek. Na een paar keer zal het wel over zijn. Zelfben ik gedeeltelijk besneden, had liever mn volledige nog gehad

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb me pas geleden ook in mn vinger gesneden en daar werden ook vragen over gesteld door mensen die het zagen....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • gewoon.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • gewoon, en anders begin je kver een ander onderwerp

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Niets van aantrekken, gewoon doen zoals anders. Ze zullen er misschien wel naar kijken en er vragen over stellen omdat ze nieuwsgierig zijn. Maar leg hen gewoon uit waarom, en dat daar niets mis mee is. Gewoon zien ze voortaan altijd jou eikel bloot. Zij hebben er ook een dus moeten ze niet raar kijken he. Ik zou er gewoon eens over praten met hen als ze een opmerkkng maken en tonen hoe of wat, dan zullen ze dat wel begrijpen en geen vragen meer stellen. Ze zullen gwn nieuwsgierig zijn. Succes!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten