Skip to content
19 reacties
3408 weergaves

Ik vind het leuk om naakt te zijn.

Hoi, ik vind het leuk om naakt te zijn. Ik ben op mijn kamer vaak naakt, vooral nu in de zomer. Ik wil liever niet dat mijn ouders mij zien dus ik ben altijd een beetje gespannen/ bang om betrapt te worden. Maar nu wil ik wel eens wat anders dan mijn kamer. Ik woon dicht bij het strand maar er is niet echt een naaktstrand in de buurt. Alleen een plek waar het gedoogd wordt maar geen officieel naaktstrand dus. Weten jullie waar ik naakt zou kunnen zijn? In de tuin zou wel kunnen dan ziet niemand me maar er is altijd wel iemand thuis helaas. Bedankt voor eventuele reacties.

17 jaar
4 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik ga wel eens naakt skaten op een verlaten betonwegeltje in mijn buurt. Op het skatepark zou nog leuker zijn maar dat durf ik niet.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Naakt hardlopen lijkt me helemaaaal niet Chill . Alles beweegt enzo

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb samen met mijn broer een krantenwijk. wij wonen ook vlak bij het bos. Als ik klaar ben met de kranten ga ik vaak een rondje hardlopen door het bos. dan kom je nog niemand tegen en doe vaak mijn broekje en shirtje uit, wat heerlijk voelt.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Vanmorgen zag ik op de RTL News website een artikel over mensen die naakt wandelden in natuurgebieden. Het artikel zie ik inmiddels niet meer, maar er werd een website genoemd waar je voor heel Nederland locaties kunt vinden waar je naakt kan zijn. Het adres is: https://blootkompas.nl/

    Je typt een plaats in en je vindt locaties. Er werd in dat artikel ook gezegd dat naaktlopen in Nederland niet strafbaar is als het op een locatie gebeurt waar het geen aanstoot geeft. Helaas is dat voor interpretatie vatbaar en de ene boswachter bijvoorbeeld zal je aanspreken, een bekeuring geven misschien, de andere niet. De boete is 95 euro maar als je het aanvecht bij de rechter heb je grote kans dat het geseponeerd wordt. Bovendien, je bent 17 en als jij een boswachter ziet dan kun jij toch veel sneller rennen. Het artikel is er helaas niet meer.

    Ps. Zijn je billen inmiddels rood of nog steeds wit?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Prima dat je graag naar het naaktstrand wil. Hou er als jongen rekening mee dat je op aandacht van volwassen mannen kunt rekenen. Ik weet daar alles van

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Vind je het leuk of echt geil? Ik vind het gewoon heel opwindend.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Na mijn werk gaan mijn flatmaatje en ik hardlopen op het jaagpad langs het kanaal. Op mooie avonden nemen we vaak een frisse duik in ons nakie. We zijn al vaker 'betrapt' maar we hebben nog nooit negatieve reacties gehad. Mensen lijken het okee te vinden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen18 bordspel heb ik zelf bedacht. This een vierkant bord met een soort winkelcentrum. Een sokken winkel, een jeans store, enz. Ik heb ook een etalage pop gekregen laatst. Die gaan we gebruiken. Dus als je op de winkel Komt met bv jeans dan moet je Die uit doen en de pop aankleden. De persoon welke als eerste naakt is heeft gewonnen. Er zitten ook kaartjes bij met dat je mag kiezen of tegenstander iets juist aan of uit moet trekken. Zo dus ongeveer

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed zo TS, Volg je verlangens en geniet van je vrijheid en het een zijn met de natuur. Dinsdag lijkt een mooie dag te worden, prima voor een flinke fietstocht en een dagje aan het strand. Het is een eindje fietsen zeg je, maar dat is goed voor je. Je krijgt er gespierde benen van en een stevige kont en wie wil dat nou niet! Ook goed voor je conditie.

    Dat strand ken ik natuurlijk niet, maar kijk gewoon of je naakte mensen ziet en misschien wel een groepje jongelui van jouw leeftijd en dan ga je daar een beetje in de buurt je spullen neerzetten. In het begin zal je nog wel een beetje verlegen zijn dus je trekt gewoon je kleren uit met de rug naar de andere bezoekers zonder er bij na te denken en je duikt de zee in.
    Als je voldoende moed verzameld hebt dan kom je er uit en ga je lekker op je buik in de zon liggen. Als je wat te doen wil hebben neem je iets mee om te lezen.

    Als er andere jongelui zijn dan wordt je misschien wel uitgenodigd om bij ze te komen zitten. Dat zou heel leuk zijn en dan ben je snel over je verlegenheid heen. Als je vrienden hebt waar je veel mee omgaat kun je ze eens vertellen waar je geweest bent en misschien dat ze zeggen dat ze dat ook wel willen.
    Wat er ook gebeurt, maak er een mooie en spannende dag van en wordt een vrij mens zonder valse schaamte. Wees niet bang voor wat de andere mensen van je denken, iedereen gunt jongens van zeventien een heleboel en niemand zal aanstoot nemen aan je naaktheid. Ze vinden je gewoon leuk, meer niet.

    Waar je wel op moet letten: Als je daar zo alleen zit dan zou het kunnen dat er een man langs komt die wel kennis met je wil maken met bepaalde bedoelingen. Wat je daar mee wil doen is jouw zaak, maar denk er wel aan. Ga daarom een beetje in de buurt van anderen zitten. Die jongelui, een gezin of een stelletje. Dan heb je wat ruggensteun bij het afwimpelen van ongewenste attenties.

    Ik wens je veel moed om de stap te wagen en hoop voor je dat het een dag wordt die snel nog eens over wil doen. Het is goed om in harmonie te leven met je lichaam.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt allemaal

    Ik ga denk ik wanneer het weer het toelaat eens naar het onofficiele naaktstrand hier. Het is een eindje fietsen maar dan heb je ook wat. Ik ben er wel eens overheen gewandeld dacht ik.

    @j21
    nee helaas zijn er geen vrienden die met me mee zouden willen. Thuis zijn we inderdaad niet open wat naaktheid betreft. Ik vind dat niet erg en daar hoeft nu ook geen verandering in te komen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen19 hoe gaat dat bordspel dan? @jongen17 misschien kun je, eventueel samen met een vriend, een nachtje gaan kamperen of naar een hotel. Dan kun je vanaf het moment dat je er bent naakt in de tent zijn. Misschien durf je in het donker wel naakt uit de tent.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe het misschien bij een vriend. Een vriend van wie zijn ouders niet veel thuis zijn bijvoorbeeld.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste TS, Je hebt een strand in de buurt waar het gedoogd wordt. Dan ben je al veel beter af dan veel anderen die dat ook wel graag willen. Heb je geen vrienden die het ook wel leuk vinden om eens totaal vrij te zijn? Samen durf je meer.

    Je voelt je ook niet vrij om in je kamer naakt te zijn. Waarschijnlijk zijn ze bij jullie thuis niet zo open wat naaktheid betreft. Dan voel je je je zonder kleren toch een beetje onbehaaglijk, thuis en buiten. De enige oplossing is gewoon doen. In het begin is het wat ongemakkelijk maar na een aantal keren ga je je steeds meer op je gemak en comfortabel voelen in je naaktheid.

    Je bent jong en ik zeg altijd, als mensen auto's zouden zijn dan zijn jongens sportwagens. Wees dus gewoon trots en blij met je mooie jonge lichaam. Ik weet zeker dat heel wat vrouwen op dat strand stiekem of wat minder stiekem naar je gaan kijken, en waarschijnlijk niet alleen vrouwen. Is niet eng, is leuk.

    Als je nog wat schuw voelt, trek dan gewoon alleen een lang t-shirt aan. Dat voelt ook al heel vrij en de oppervlakkige toeschouwer denkt dat je een zwembroek aan hebt. Beter echter gewoon niet moeilijk doen en gewoon weg met die kleren en je huid laten kussen door de zon en strelen door de wind. (Zo voelt dat dus!)

    Wees een vent en doe het gewoon! De zon schijnt al en het is niet koud.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij zijn thuis naturist en zijn dus heel vaak naakt in huis ook m’n broertje van 10 in de hele tuin kunnen we ook naakt zijn zonder gezien te worden door buren. Misschien kun je het ov nemen naar een naaktstrand of misschien is er een naaktcamping bij je in de buurt

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ga een rondje fietsen, zoek een stil plekje en kleed je uit. Eventueel kun je een stukje naakt fietsen. Voelt heerlijk, probeer maar eens!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ga altijd naar een vogelkijkhut hier in de buurt, en kleed me dan helemaal uit, echt heel lekker

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoezo mogen je ouders je niet bloot zien van jou?¿ Klinkt gek.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij in de achtertuin mag het??

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb een vriend ook 19!die dat ook graag wil naakt zijn. Ik heb een bordspel bedacht voor ons welke we binnenkort gaan spelen . Vind wel spannend omdat we dan beide als het goed is naakt zullen zijn...

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten