Skip to content
12 reacties
6236 weergaves

Sauna ( gewoon of gay sauna )

Ik wil graag een naar de sauna ( gewoon of gay sauna ) dat weet ik nog niet. Het lijkt mij erg spannend om naakt te zijn met onbekenden. Hebben jullie ervaringen met een gewone of gay sauna ?

18 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik ben er diverse keren geweest vindt het wel chill beetje relaxen en lekker seks hebben. Mijn ervaringen is wel dat er over algemeen veel oudere mannen zijn maar ook wel enkele van rond mij leeftijd. Ik vind zelf vaak lekkerder om seks te hebben met iemand die ouder is maar iedereen zijn ding. Merk wel dat de mannen een move proberen te maken maar als je het afhoud dat ze niet blijven aan dringen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen17, je hebt twijfels over mijn verhaal? Het is waar, hoor. Maar nou heb ik een beetje wroeging want ik heb niet alles verteld. Kijk, wij zijn dus hetero en dit was voor ons een 'dare' opdracht tijdens een avondje stappen. In de sauna stonden we meteen in het middelpunt van de belangstelling. Dat was voor ons raar maar best vleiend en spannend en ook wel geil. We zijn die lui alsmaar sterker beginnen provoceren. Eerst gek maken en dan afwijzen. Hoop geven en vervolgens dumpen. Ik ben er niet trots op. Het was respectloos. Wat gebeurd is, hebben we dus een beetje over onszelf afgeroepen maar wisten wij veel hoe ver je kan gaan in die dingen. Dus geloof ik je wel als je zegt dat het er daar gemoedelijker aan toe gaat.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Mmmm gay sauna's zijn wel 18+. Volgens mij zijn daar geen uitzonderingen op en moet je bij twijfel je ID laten zien. In Amsterdam wordt er binnen goed op gelet dat nee nee is en er geen rare dingen gebeuren. Helaas is het daar nog gesloten. Wel goeie ervaringen daar. Eerste paar keer zeker raadzaam om niet alleen te gaan en vriend(en) mee te nemen die je ook kunt vertrouwen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • TS hier, jongen 17 naar welke gaysauna gaan jullie ? Ik wil ook zeker wel sex als ik daar ben hoor, dat lijkt me juist erg spannend. Hoop dat ze ook van die grote bedden hebben waar je sex op kan hebben.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • #22. Ik herken me totaal niet in jouw verhaal. Ik heb mijn twijfels bij jouw verhaal. Mijn vriend en ik zijn regelmatige gaysauna bezoekers. Het gaat gemoedelijk en als ik met iemand geen sex wil dan geef ik dat aan. Mijn afwijzing wordt gerespecteerd. Iedereen in een gaysauna wil sex. Er wordt daarom volop gecruisd. Dat is heel normaal. Mijn vriend en ik doen dat ook. Ts: een gaysauna is spannend en geil dus lekker doen. Laat weten hoe het was.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is dan jouw keuze TS. Die jongen uit R'dam is niet naar boven geweest. Gelukkig voor hem. Wij zijn wel wezen kijken. Op de etage was een soort SM-ruimte. Verder ook prive kamertjes en een grote relaxruimte met matrasjes en overal schermen met porno. Ook een labyrint en daar ging het fout. We hadden de hele meute achter ons aan en in een doodlopend straatje zijn we op een haar na verkracht. Ik heb nog nooit zo hard mijn billen dichtgeknepen. Schreeuwend en knokkend kwamen we vrij. En van al onze belagers had niemand een condoom om.
    Kijk, het begint best leuk. In de bar krijg je van iedereen een drankje aangeboden maar ze vertellen er niet bij dat ze daar een en ander voor terug willen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Toch lijkt mij dan gay sauna best spannend. Ze als er meer is dan alleen een sauna. Ben voor best veel in dus.... ga er miss toch wel heen van de week

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook n keer samen met een vriend naar een gay sauna geweest in Rotterdam. Veel mannen van boven de 40. Wij kwamen echt heel voorzichtig die sauna binnen en werden bekeken als lust object. Veel dubbele opmerkingen naar je hoofd. We zijn samen n beetje de sauna doorgegaan. Boven was een relax ruimte en daar zijn wij niet geweest. We hadden het idee dat we door al die mannen in de gaten gehouden werden. Snel naar huis.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben er ooit samen met een vriend geweest als "dare" opdracht. Ik zal je dit vertellen: wanneer je niet op zoek bent naar gay seks blijf daar dan in vredesnaam weg. Het woordje "nee" kennen ze daar niet. Godzijdank waren we met twee. We hebben echt moeten vechten voor onze anale maagdelijkheid. Het is helemaal niet vrijblijvend zo'n bezoek. Vergelijk het met een bezoek aan een prostituee en dan zeggen dat je alleen wat wil drinken en niet neuken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan kijkers hebben ze een hekel? Dan moeten ze maar een hotelletje boeken en niet neuken in een sauna.

    Ik weet er vrij weinig van maar ik denk dat als je het wilt dat je dan gewoon naar een gay sauna kan gaan en ook geen seks kan hebben, en gewoon jezelf aftrekken. Het is vast wel een goed idee om de eerste keer met een vriend samen te gaan en niet alleen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ga regelmatig met het voetbal team naar de sauna. Is echt relaxt om dat te doen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Houd er rekening mee dat een gaysauna bedoeld is voor seks. Een nieuw 18-jarig snoepje zullen ze zeker te grazen nemen. En jongens die zeggen alleen even te komen kijken en dan geen seks willen zeker, want aan kijkers hebben ze een hekel.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten