Skip to content
15 reacties
1610 weergaves

Condoom of niet

moet ik het op mijn leeftijd ook een condoom om doen als ik seks wil met een jongen of meisje ook al heb een geen klachten van een soa ofzo en de andere ook niet. En als ik een condoom moet halen, is dat mogelijk en waar en wat zeg je dan bij het kopen.

14 jaar
4 jaren geleden

15 Reacties

  • Hey, het ligt aan de situatie zelf. Pijpen met condoom is niet lekker, je kan eventueel een condoom nemen met een smaakje of geen condoom als hij niks heeft. Tijdens de seks is een condoom handig, zij kan niet zwanger raken en hij/zij brengt geen ziektes over. Kan iemand het aantonen dat ze niks hebben, dan doe je het zonder maar je moet het wel zeker weten! Ik heb zelf mijn eerste ervaring met een jongen gehad, we hadden uit eindelijk ook seks. Op zo’n moment denk je zelf wellicht niet aan een condoom omdat alles zo snel gaat en omdat je geil bent.. Ik heb zelf seks gehad met een man van 30, ik had achteraf spijt omdat ik het zonder condoom deed maar hij laat zich zelf regelmatig testen zei hij. Ik ga mezelf ook laten testen, 2 weken na de seks en na 6 maanden kan je jezelf op hiv laten testen. Groetjes T

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij het pijpen is een condoom niet prettig. Bij het neuken met een meisje zou ik wel een condoom dragen. Ook als je een jonge in de kont neemt best condoom gebruiken tenzij jullie elkaar goed kennen kan het misschien zonder condoom. Als je niet zeker bent zeker condoom als je jongen of meisje neukt!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij pijpen ja er is kleine kans op soa maar ik heb nog nooit iemand ontmoet die met condoom pijpt haha. Je wil toch de pik proeven lijkt mij.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja gebruik bij neuken sws een condoom man, bij pijpen doe ik dat niet. Neem aan dst je al sperma hebt?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • ja waarschijnlijk wel hé, je bent 14 dus waarschijnlijk komt er ook wat uit, dus voor echte seks beter een mutsje opzetten, 2 jaar geleden een artikel tegen gekomen van een jongen van 10 die zijn zus van 8 had zwanger gemaakt, dusja

    zelf ben ik gay, ik pijp zonder condoom, dan heb je de feeling met een echte lul, ook slik ik hun sperma op, maar ik zorg er altijd voor dat die persoon nog maagd is (geen seks heeft gehad) dan is de kans klein dat ik een soa oploop :p ook voor jouw leeftijd, als je het met iemand doet van je eigen leeftijd, alle bij nog maagd, weinig kans toe dat je een soa oploopt, tenzij je het met een meisje doet dan kan ze wel zwanger geraken natuurlijk

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Pijpen met condoom is echt helemaal niks

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J14, er is bij pijpen een hele kleine kans op een soa, LET OP, die is klein, maar DIE IS ER WEL. Draag hierom altijd een condoom. Alleen als je er 100% zeker van bent dat jullie allebei geen soa hebben, kan je het zonder condoom doen

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Moet je ook bij pijpen condoom want dat lijkt me niet heel lekker dan??

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • condoom moet altijd ! bij jongens om soa's tegen te gaan en bij meisjes om soa's en zwangerschap tegen te gaan. als je seks gaat hebben moet je altijd een condoom gebruiken eender welke leeftijd.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Condoom is sowieso het verstandigst, maar als jullie beide niks hebben (100%) dan kan het misschien wel. Je moet sowieso oppassen dat ze niet zwanger raakt. Ik bestel altijd mijn condooms online, komt discreet aan in een bol.com doos. Je kan kiezen uit thuis bezorging of een postnl locatie. Gewoon vragen mag ik een pakje condooms.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je seks hebt met een meisje in ieder geval, is niet de bedoeling dat ze zwanger wordt van jou op die leeftijd. Kan gw bij kruidvat ofzo. Wil je deze lijst invullen btw? https://jongerenforum.jouwweb.nl/sex-poll

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je nog nooit seks gehad hebt kan je geen soa hebben. Als de ander ook nog nooit iets gedaan heeft kan je dus zonder condoom seks hebben. En een meisje weet wel wanneer ze in haar vruchtbare periode zit, dus als je in die periode niet in haar klaarkomt kan ze niet zwanger worden

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Een jongen zal niet zwanger worden, dat meisje wel. Maar bij beide is er wel een kans op een soa. Dus doe een condoom om.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Tuurlijk moet je altijd een condoom om. Een meisje kan zwanger worden en zonder klachten kan je ook een soa hebben. Pas als je een vaste seksvriend, of vriendin hebt kan je zonder condoom neuken als jullie allebei getest zijn. En bij een meisje als ze aan de pil is of een spiraaltje in heeft.
    Condooms kan je bij de supermarkt halen, of de drogist. Je kan in de supermarkt gewoon een pakje meenemen en afrekenen bij de zelfscankassa.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet altijd een condoom dragen Ookal ben je 14 en heb je geen soa’s je weet het nooit. Geloof me je wilt niet zonder condoom had laatst een soa maar die kon gelukkig behandeld worden met antibioticum, ik kwam er gelukkig er goed van af het kon net zo goed fout gaan. Ik heb zeker mijn les je geleerd. DRAAG ALTIJD EEN CONDOOM OOKAL BEN JE JONG EN JE HEBT SEX!

    Je kunt gewoon bij een drogisterij condooms kopen. Als je niet durft te kopen kun je het altijd bestellen bijvoorbeeld op Kruidvat website. Heb ik ook eens gedaan. Maar nu heb ik die schaamte niet meer en koop ik het in de winkel.

    Ik hoop dat je wat aan me antwoord hebt Ts.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten