Skip to content
10 reacties
769 weergaves

Aftrekken

Trekken jullie af met je voorhuid over je eikel heen of met je voorhuid naar achter? En gebruiken jullie dan ook spuug of olie?

15 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Met voorhuid en ik doe het droog

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @j16: hangt er gewoonlijk vanaf hoe opgewonden je bent, en dat is bij iedereen verschillend hoe en wanneer dat komt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hebben jullie dan als je het met onbedekte eikel doen geen last van gevoeligheid? Als ik het met onbedekte eikel doe wordt mijn eikel na ongeveer 10 seconden heel erg gevoelig.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Altijd het vel achter mijn eikel, mijn eikel wordt zo dik dat mijn vel niet meer over de rand kan. Maar hij knelt nergens hoor😁

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Na hoeveel minuten krijg je voorvocht?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @ j15: Als ik het doe zonder voorhuid, dan trek ik hem eerst slap naar achter, een eindje op voorhand. En dan gewoon beginnen strelen, vooral het onderste randje, tot hij goed stijf is. Dan gewoon korte snakjes geven aan je schacht. ofwel met je duim en wijsvinger een O-vorm maken en daarmee op en neer gaan onder je eikel zodat die steeds tegen de rand komt. bij mij werkt dit tamelijk goed, maar pakt zijn tijd. Het gevoel is nog zo goed! ;-) try it out zou ik zeggen!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe het gewoonlijk alle twee wel eens, het is alle twee fijn. met de huid erover is leuk, maar zonder voorhuid is een ander gevoel vind ik, best ook leuk. Olie of spuug gebruik ik bijna nooit. wel voorvocht.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Met voorhuid over mijn eikel en er komt vanzelf voorvocht om het wat soepeler te laten verlopen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik aftrek doe in dit met mijn voorhuid over mijn eikel, maar kan iemand uitleggen hoe je dit doet zonder dat hij over je eikel zit? Ik gebruik meestal geen hulpmiddelen omdat ik genoeg voorvocht produceer, als ik iets gebruik is het spug.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als mijn pik stijf staat dan is hij volledig onbedekt, als hij slap is dan is hij half onbedekt. Soms begin ik af te trekken terwijl hij slap is en dan schuif ik de voorhuid heen en weer over mijn eikel tot de piemel stijf is. Ik gebruik soms wat zonnecreme over mijn eikel.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten