Skip to content
13 reacties
1508 weergaves

Wat was je meest homoseksuele ervaring?

Ik zou graag weten van anderen, vooral hetero's, of ze ooit een homoseksuele ervaring gehad hebben? Hoe gebeurde het en hoe verliep het?

15 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Eigenlijk alleen voetje vrijen haha

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou we waren gewoon wat aan het spelen op de trampoline en begeven moment begon hij wat over seks enzo te praten en toen stelde hij voor om de boomhut in te gaan. Boven in de boomhut aangekomen ging het steeds meer over seks en ons lichaam en toen vroeg hij gewoon aan mij of ik wat wilde vergelijken/proberen. Dus eerst een beetje vergeleken en toen dringde hij wat aan om wat meer te doen. Ik vond het ook allemaal spannend en geil dus wilde ook wel wat meer. En zodoende zijn we geëindigd met wat aftrekken en pijpen. Tot onze 16 nog 3/4x gedaan maar verder nooit meer iets seksueels gedaan, wel bij het omkleden naar het zwemmen in de tuin of bij het logeren hebben we elkaars pimel gezien maar daar gaan we gewoon heel normaal mee om het als gewoone vrienden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • aan j18

    Hoe verliep dat juist bij jou? Hoe heb je je neef zover gekregen?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • In een club toen ik behoorlijk aangeschoten bij een pisbak stond vroeg een andere jongen (wss ook goed dronken) of we niet even konden vergelijken. Daar heb ik vriendelijk voor bedankt haha

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik en mijn neef hebben toen we 15 waren elkaar afgetrokken en gepijpt

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen19. Nee, geen succes meer met die meiden want het was ongeveer het einde van de vakantie. Nee, we zijn nooit meer gaan kamperen maar dat kwam omdat we de volgende vakantie allebei een vriendin hadden. Ach, we hebben dit fout aangepakt. We hadden het meteen de volgende ochtend moeten uitpraten. We zijn vrienden gebleven maar dit heeft jaren als een donkere wolk boven onze vriendschap gehangen.
    Ik lees hier vaak topics zo van 'ik ben hetero maar ik wil graag eens met mijn beste vriend experimenteren'. Nou, ik zou willen zeggen, verwacht er niet te veel van. En kijk uit want het lijkt onschuldig en vrijblijvend maar het kan verdomd diep inhakken op een vriendschap.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb laatst 2 dates gehad met dezelfde jongen, hij was wel veel ouder. We hebben gepijpt en meer niet. Uiteraard hebben wij wel gekeken of we klachten hadden (corona)

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 22 later nog wel succes gehad met de meiden? En zijn jullie nog wel eens vaker wezen kamperen of was dat voorgoed voorbij?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Samen gerukt achter de pc met mijn buurjongen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen we 17 waren hebben een kampeervriend en ik geneukt. Dat kwam zo: we hadden de hele nacht op twee meiden gejaagd die we absoluut wilden scoren. Maar toen de disco dicht ging werden we gedumpt omdat we allebei ladderzat waren. Zo kregen we het onzalige idee om dan maar mekaar te neuken bij gebrek aan the real thing. Dat werd een afknapper van jewelste. Penetreren lukte niet, het was (zelfs dronken) ontzettend pijnlijk ondanks de zonnebrandolie. Kortom, het was een vies en vernederend gestuntel. De volgende dag schaamden we ons kapot. De vakantiesfeer was om zeep. We gingen plots heel preuts en afstandelijk doen. Omkleden zonder kijken, slapen in onderbroek en met de ruggen naar elkaar.
    Tot voor kort was dit voorval onbespreekbaar tussen ons. Een taboe gespreksonderwerp. Maar onlangs liepen we door de stad en we zagen een verliefd homostelletje. Ik zei tegen mijn vriend: kijk daar, dat hadden wij kunnen zijn. Even dacht ik dat ik een klap voor mijn kop ging krijgen. Maar plots lagen we in een deuk van het lachen. Zo was na vijf jaar de Koude Oorlog tussen ons voorbij.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gebekt hebben met een vriend

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben zelf gay, heb enkel nog maar wat gedaan bij vrienden, hetero's dus, nog nooit met een echte gay

    op mijn 14 heb ik verteld dat ik homo was, dus zo is dat gekomen, velen vroegen aan mij zelf of ik hun penis wou zien, zo kon ik zeggen of ze een grote hadden of niet, voor moesten ze het eens met een meisje doen, sommigen lieten dat zien en gedaan, maar bij de meesten heb ik samen afgetrokken tot we klaar waren, sommigen wouden enkel zichzelf aftrekken, maar ook hier weer de meesten daar mocht ik dingen bij doen, jong en maagd dus ze wouden het eens voelen voor moest een meisje het doen, maar aangezien ze geen meisje vonden, en ik gay was, was ik dus de perfecte kandidaat om hun eerste ervaring te geven, dus vaak zeiden ze zelf van "kom pijp mij" , dusja ik heb heel wat vrienden mogen aftrekken, pijpen, en hun sperma oplikken, en zo zijn we dat eigenlijk blijven doen, maar nu zijn we al te oud, dus willen ze dat niet meer doen, het is al 1 jaar geleden dat ik nog een penis heb gezien :(

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Een dickpic gestuurd kregen en een versturen van en naar een goeie vriend

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten