Skip to content
13 reacties
683 weergaves

Schaamhaar scheren

Hoi, hoevaak doen jullie je schaamhaar scheren en met wat doen jullie dat? Ik doe het 1x per twee weken met een schaar en scheermes.

19 jaar
4 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik laat mijn schaamhaar en okselhaar gewoon staan. Hele bos

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J22 van wie mag dat niet?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij mogen niet naar elkaar kijken als we onder de douche staan. Ze denken dat je gay bent als je dat wel doet. Wel spannend als je het toch doet,Ik vind behaarde mannen mooi om te zien. Hoe oud waren jullie toen je pikwijzer zich ontwikkelde ? Dat duurde bij mij nog niet zo lang geleden toen ik al in de 20 was.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 het komt niet vaak voor maar er zijn zeker jongens maar ook meisjes die op hun 12e schaamhaar hebben. Ps Ik ben gelukkig nog helemaal kaal

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij voetbal is iedereen geschoren op 3 jongens na

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • De meeste jongens zweten en dat is vaak een sexy mannenlucht. Ik vind het heerlijk. en ruik graag oin de schaamstreek en onder hun oksels. Scheren zie je niet vaak meer Als je 12 bent heb je nog helemaal geen schaamhaar en ook gen okselbeharing. Bij mij begon het pas toen ik al 15 was. Ook op mijn kont en tussen de billen
    Ik heb er geen last van, maar ben hetero en laat me niet anaal penetreren. Ik heb het wel eens bij mijn vriendin gedaan, maar ze vond het niet lekker. Ik doe het daarom niet meer. Ze zit wel eens met een paar vingers in mij en dat vind ik wel lekker.. , maar niet te diep.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat jongen18 eerder de uitzondering is. Iedereen zweet. Als je niets doet aan okselhaar en schaamhaar krijgt dat de geur van zweet. En dan kun je je nog zo goed wassen en een busje deo leegspuiten... Maar als de bron niet aangepakt wordt hou je de stank. Ik kom ook vaak in de sportschool en ik zwem veel. Ik zie wél vaak mensen, mannen en vrouwen, ook jongeren die het wél scheren.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • 1x per week met de tondeuse, schaamhaar en oksels op 3mm, midden op m'n borst zo kaal mogelijk. En als ik naar strand of zwembad ga dan misschien nog een keertje extra.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb het enkele keren afgeschoren, eerst afknippen en dan scheren met scheermesje. Vond de jeuk vreselijk als de stoppeltjes weer uitgroeiden. In onze klas zijn er twee of drie op 18 jongens die het meestal kaal hebben

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik scheer alles 1x per week helemaal glad. Bij mijn voetbalclub doen we het op 3 na ook allemaal. Iedereen is daar glad geschoren. Ook op school in de klas bijna iedereen, of heel erg kort

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Op mijn 11 jaar begon mijn schaamhaar te groeien. Ik heb dit nog nooit gescheerd, omdat ik het overbodig vind. Er ziet ook nooit iemand mij naakt.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 ik kom dan niet in een sportschool maar wel op andere plekken waar ik veel mensen bloot zie. Van jong tot oud, jongen/mannen en meisjes/ vrouwen. Maar ik zie juist steeds meer (volwassenen) die zich daar juist wel scheren

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Schaamhaar heb je niet voor niets. Gewoon laten staan. Het beschermt je schaamstreek, je oksels en borst. Wel goed wassen natuurlijk. Scheren is niet mannelijk. Bij mij op de sportclub laten hoe langer hoe meer mannen het gewoon staan.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten