Skip to content
12 reacties
7010 weergaves

Vergelijken met beste vrienden

Hoi, ik heb een ongemakkelijk vraagje.

Ik ging een keer met 3 vrienden onze penissen vergelijken. mijn vrienden zijn colombiaans marokkaans en hollands ik ven zelf ook hollands. We zaten op een kamer toen een van mijn vrienden vroeg of we wilden vergelijken, dat leek de rest wel wat. Toen we omste beurt onze broek lieten zakken en een stijve kregen pakten we een meerlint. 1 van mijn vrienden had een penis van 13.5 de ander van 15 ik van 16.3 en een andere vriend van 16.5. Mijn marokkaanse vriend zijn penis was 13.5 en hij vond het vergelijken eigenlijk niet meer zo leuk, hij werd een beetje onzeker. Mijn andere vriend zei dat die lengte normaal was en dat hrt nog lang kan doorgroeien, maar mijn marokkaanse vriend zei dat het door zijn afkomst komt dat hij kleiner is geschapen dan de rest van ons. Is dat echt zo?

Sorry voor het lange verhaal maar ik wilde dit toch even weten. Alvast bedankt

15 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Het formaat van jouw an al jouw vrienden is heel normaal. Jullie zijn nog jong en zullen bij de meeste van jullie zullen de ze nog doorgroeien. Sommige jongens hebben rond die leeftijd trouwens wel al een volgroeide lul dus die zullen rond hun huidige lengte blijven hangen (al is rond de 16 cm zeker een mooie lengte voor een volwassene. Je Marokkaanse vriend zal dus hoogstwaarschijnlijk lekker doorgroeien. Regelmatig aftrekken kan daarbij helpen trouwens.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook samen met 3 goede vrienden weleens onze stijve piemels vergeleken eerste keer was ik 14 weet niet precies maar ik had toen de kleinste (± 11cm) en de jongste had de grootste (± 13cm). Toen we 20 waren en samen op vakantie gingen is dit nog een keer gebeurd en ik heb nu de grootste 18,5 gevolgd door 16,1, 15,3 en 14,4. De kleinste is overigens van de jongste.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier heb je een overzicht van de gemiddelde lengte van een penis per land van over de hele wereld. Je ziet dat er wel degelijk verschillen zijn. In Azie bv is de gem. lengte niet zo groot. Maar let wel; dit gaat over de gemiddelde lengte en dat zegt niets over het individu;
    https://gemiddelden.nl/sex/gemiddelde-penislengte-per-land/

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • J 18 jaar, wij zijn allemaal hetero maar waren gewoon aan het ontdekken. Op je vraag over mijn Colombiaanse vriend, hij heeft een penis van 16,5.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J 21 hij had zijn info van de site van Viva https://www.viva.nl/sex-en-liefde/de-penis-in-kaart/. Hij is 16,5 jaar (klasgenoot dus is blijven zitten.) maar bedankt voor je reactie ik zal het m zeggen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb ervaring met Marokkanen en zij hebben over het algemeen lange piemels Die vriend van jou is misschien ook maar 15 jaar en op die leeftijd is dit zeker nog niet volgroeid Over het algemeen krijgen de Marokkanen een grote piemel (volgroeid dus) vanaf 17 - 18 jaar Het zijn laatbloeiers, dit komt door hun strenge godsdienst, want ze mogen van de koran niet masturberen, alhoewel ze het allemaal doen
    Stel die Marok. jongen gerust en zeg maar dat ik heel zeker ben dat hij tegen hij 18 jaar is, een grote piemel van zeker 20 cm zal hebben Op die leeftijd moet je veel geduld hebben, men is dan nog niet volgroeid en bijna 14cm is voor een 15 jarige zeker heel goed !!!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Donkere jongens hebben vaak grote slappe piemel en Marokkaanse jongens gemiddeld of kleiner, dat is mijn ervaring met douchen na voetbal, gym enz

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J16,Marokkaanse jongens zijn wel altijd besneden,maar of hun nu een grotere hebben...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • In mijn klas zijn ook enkele jongens van Marokkaanse afkomst maar ik zie niet zo heel grote verschillen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • De penislengte heeft met verschillende zaken te maken. De erfelijkheid, hoe groot je bent, hoe ver je in puberteit bent en een beetje de afkomst. Het ligt dus niet aan één zaak. Was jullie Colombiaanse vriend 15cm? Zijn jullie hetero of homo trouwens?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Het heeft vooral met je genen te maken. In sommige landen hebben ze grotere piemels dan in andere landen. Dat kan verschillen. Maar volgens mij verschillen Marokkanen daarin niet zoveel van Nederlanders. Ik denk dat hij gewoon pech heeft of hij is wat later en zal nog wat groeien.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Het heeft wel een beetje met afkomst te maken kijk maar op deze link http://feitenoverpenis.blogspot.com/?m=1

    14 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten