Skip to content
11 reacties
778 weergaves

Ben ik nou gay?!??

Hey Dus kijk eh dus ik ben vooral bevriend met meisjes ik kan meer met hun lachen ofz maar ik zie veel jongensgroepjes enz en dat hun samen in bad gaan enz en omg ik wil dat ook gwn zo graag he en ik zit soms op omegle ik vind het niet erg als je 30 bent maar 40 is te veel ofzo dus ik weer niet iem help me x

14 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • ikzelf ben gay, en heb nog nooit iets gedaan met een andere gay jongen
    wel al vaak met hetero jongens, samen masturberen, en in de meeste gevallen vragen of smeekten ze me zelf of ik hen wou aftrekken en pijpen, terwijl ze gewoon hetero zijn, om te voelen hoe het is, om te experimenteren, nog geen vriendin gehad, nog nooit seks gehad, en aangezien ze wisten dat ik gay was, was ik dus de geschikte kandidaat om "hun eerste" keer te geven zogezegd, ik heb altijd vriendschappelijk samen gemasturbeerd met mijn vrienden, met "vrienden" altijd in mijn achterhoofd te houden, nooit met de gedachte "die wil ik pijpen" neen, als iemand enkel zichzelf wou aftrekken dan was dat voor mij meer dan goed, ik wou zeker niet meer, gewoon fun onder vrienden, zijzelf vroegen steeds of ik iets bij hen wou doen, en ik hap ook nooit meteen toe, ik wil altijd zeker zijn dat ze dit echt willen, dat ze achteraf geen spijt krijgen, dus vraag ik telkens opnieuw of ze dat nu echt wel willen, nadat ik het 5x vroeg, en mijn kameraad echt roepend geil smeekte "ja kom pijp mij" dan doe ik het wel, maar nooit uit mezelf

    dus ja je kan best met vrienden willen douchen zonder dat je daar gay voor moet zijn

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen20, mannen die zogenaamd pas op latere leeftijd ontdekken dat ze homo zijn, zijn door druk van de maatschappij in de kast gebleven en hebben pas later de durf gehad om uit de kast te komen. Dit zijn drama's met verspilde levens. Alle wijst erop dat TS gay is, laten we hem helpen door eerlijk tegen hem te zijn en hem zo snel mogelijk gelukkig laten worden met een vriend. Er is niets mis met homo zijn, alleen heeft de maatschappij het nog niet geaccepteerd, daarom is het zo belangrijk om uiting te geven aan homoseksualiteit.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • je hoeft totaal niet gay te zijn. neem gewoon de tijd om zelf je gevoelens te ontdekken. als je een keer samen in bad gaan XD maar sommige mensen komen pas veel later in hun leven achter wat hun seksuele voorkeur is

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit ben ik dus veel mense hebbe jongensbeste vriende waarmee ze lol hebbe en dt heb ik niet en dt maakt me echt sad

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 18

    Vorige reactie niet gelezen soms ? Maar ja, jij ziet natuurlijk alles door je homo-bril.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik begrijp dat je bang bent dat je homo bent en het daarom nog probeert te ontkennen. Homoseksualiteit is onze maatschappij niet geaccepteerd. Het beste kun je een wat oudere jongen of man vragen als coach. Hij kan dan helpen jezelf te accepteren, uit de kast te komen en met je eerste praktizerende homoseksuele ervaringen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind dat jij je op jouw leeftijd helemaal niets hoeft af te vragen. Met andere jongens experimenteren zoals elkaars piemel bekijken of elkaar betasten en zoenen kan leuk en opwindend zijn, maar hoeft daarom nog niks anders te betekenen. Dat zal zich wel uitwijzen op latere leeftijd. Er zijn trouwens momenteel wel belangrijker zaken om je zorgen over te maken, niet ?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat je homo bent. Vooral omdat je met jongens in bad wilt. Homo's hebben vaak vriendinnen zoals meisjes die hebben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Kijk je bij leuke meisjes vooral naar hun figuurtjes (billen-borsten) en geeft dat erectie bij jouw? Dan ben je gewoon een gezonde hetero. Krijg je geen stijve bij mooie meisjes dan zou je inderdaad iets af kunnen gaan vragen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap niet zoveel van je verhaal geloof ik. Je wilt weten of je gay bent als je veel vriendinnen hebt en met jongens in bad wil???

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent niet gelijk gay. Heb je eventueel gevoelens voor jongens of wil je iets met jongens doen? Je kan ook bi zijn maar veel jongens zijn gewoon hetero en ze willen ook gewoon dingen doen met andere jongens. Pas wel op jezelf en kijk uit voor internet contact

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten