Skip to content
11 reacties
1105 weergaves

aftrekken

ik zit in het tweede middelbaar en veel van mijn vrienden zaten te vertellen over aftrekken enzo maar ik had daar eigenlijk nog geen behoefte aan is dit raar?

14 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Ook het tweede middelbaar, mijn beste vriend trok zich al af en praate er dikwijls over maar ik deed dat nog niet en hoefde ook niet. Tot ik natte dromen begon te krijgen en toen maar eens gevraagd aan hem hoe dat aftrekken juist ging. De dag nadien aan broertje geleerd en nu kunnen we echt niet meer zonder, zo plezant is dat.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik trek al wel af omdat het een lekker gevoel geeft. Ik heb nog geen sperma dus hoef nog niets op te ruimen. Een vriendje van mij heeft het al wel en heeft het laten zien wat er dan gebeurd.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zit ook in het tweede middelbaar, en heb ook nog weinig behoefte aan aftrekken. Dat komt nog wel!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 16

    Daar dacht ik niet aan. Ik wilde gewoon opnieuw dat speciale gevoel krijgen, terwijl hij dat bij me deed. De eerste keer had ik wel gemerkt dat er een soort vocht uit mijn piemel was gekomen, dat ook een speciale geur had.

    Ik heb dat echter nooit tegen hem gezegd en vanbuitenaf was daar niets van te merken. Het slipje verdween zoals altijd trouwens in de was.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • J22

    Je vond het geil dat die jongen je betastte, maar gaf dat dan geen enorme kliederboel als je in je broek klaarkwam ?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik 14 was, ben ik door een jonger vriendje bij hem thuis bij twee gelegenheiden betast doorheen mijn broekje. Ik liet hem begaan, omdat ik het geil vond. De eerste keer was ik volkomen verrast en toen kwam ik plots klaar. Dat vond ik zo 'n fijn gevoel, dat ik het hem de tweede maal liet doen om dat opnieuw te voelen. En dan ben ik bij mezelf gaan proberen en ben het dan ook regelmatig beginnen doen.

    Conclusie : voor alles is er een eerste keer. En als die eerste keer goed meevalt, kan zich een gewoonte vormen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Al mijn vrienden rukken, maarja als je 14 bent mss nog niet iedereen?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet van twee vrienden dat ze zich nooit aftrekken. De meesten doen het wel, maar er is echt niks raars aan als je het niet doet.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal niet! Er zijn geen regels, doen wanneer jij ermee wil beginnen, en al doe je dat nooit dan is dat zo... Misschien zijn zij al meer in hun puberteit. Vooral je niet laten opdringen door anderen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee is niet raar ofzo de een begint vroeg de ander later. Ik begon op m’n 10de

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, dat is raar op jouw leeftijd. Kijk je wel genoeg naar leuke meisjes? Een gezonde jongen moet dan behoefte krijgen.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten