Skip to content
16 reacties
779 weergaves

seks met 30 jarige top

Goedenavond, ik ben nog maagd maar onlangs heb ik online gekeken. Ik ben iemand tegengekomen en we hebben wat foto’s gestuurd. Hij is alleen 30, maakt dat uit?    

16 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Bedankt voor de reacties. Voor de Moderators: Ik reageer niet meer op vragen, dit topic begint weer actief te worden maar dat hoeft niet meer. Ik wil u alvast bedanken groetjes T

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen 23, ik vind het echt dapper van je. Ik ben ook blij dat je iemand hebt gevonden. Als je iemand leuk vindt, dan vindt je iemand leuk en dat kan niemand afdwingen.. helaas doen sommige mensen dat wel:( ik heb zelf nog contact met die 30 jarige jongen en ik kan ook heel goed overweg met hem. Ik wens je veel succes! Groetje t

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • #16. Gefeliciteerd! Ik hoop dat je hebt genoten van je ontmaagding. Is jou al duidelijk of hij jou wil zien voor alleen sex of voor meer?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi Jongen 16 ja na das gebeurd heb ik hulp gekregen en kan ik praten over mijn gevoelens. En kan heel goed over weg met een collega van 22 die er uit ziet als 16. Het is puur vriendschappelijk maar dat is ook wat waard toch?

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen 23, ik hoop dat het nu beter met je gaat. Mijn hart brak echt toen ik dat las, helaas zijn er van die mensen die anders zijn en dingen doen. Een mens vind iets leuk, je hoeft het zelf niet leuk te vinden dus waarom zou iemand dat afpakken? Ik hoop dat het nu beter met je gaat en dat je dingen nog durft. Veel sterkte en succes! X groetjes T

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is een maatschappelijk moeilijk onderwerp. De grote meerderheid keurt dit soort dingen af. Men zegt als ouder moet je beter weten en dit soort contacten niet aan gaan. Het mag maar het is wel heel beladen. Ik val zelf ook op jongens van die leeftijd ben er een hele tijd depressief van geweest. Ik heb me zelf gesneden waar ik op de eerst hulp ben beland. Er zijn in het verleden misbruik zaken geweest maar ik wil niet misbruiken ik wil lief hebben met respect. Maar dat mag en kan tegenwoordig niet meer.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je het lekker vindt gewoon doen toch, wat maakt het uit dat hij ouder is?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen 17 (laatste bericht) ik weet niet of je dit nog gaat lezen maar: ik heb inderdaad met hem afgesproken en ik ken je verhaal.. het klopt inderdaad wat je zei! Ik heb met hem afgesproken en hij heeft mij ontmaagd. Alles ging oke, we hebben zelfs na de hand nog gepraat en waarschijnlijk zie ik hem binnenkort weer. Bedankt voor je bericht! Groetjes, T

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat een gelul over dat verschil in leeftijd. Zelf heb ik ook een oudere vaste vriend van 32. Gay mannen van deze leeftijd zijn volwassen, zien er vaak beter uit en hebben veel ervaring met andere mannen/jongens en zijn vaak open minded. Ik ben 17 en wil geen jongens van mijn eigen leeftijd ondat die vaak nog puberaal gedrag vertonen en kinderlijk zijn. Op sexgebied hebben volwassen mannen veel meer ervaring en zijn vaak open minded. Via hem ben ik ingewijd in de gayscene. Wij hebben gelukkig een open relatie (vonden wij erg belangrijk) en beiden hebben we wisselende contacten. Inderdaad heeft hij meer geld, een eigen huis etc maar voor mij biedt dat ook voordelen. Zijn huis is ook mijn huis. Ik kan daar dingen doen die bij mijn thuis niet zouden kunnen. Topicschrijver: laat je door het leeftijdsverschil niet weerhouden om eens af te spreken. Het feit dat jij nog maagd ben zal inhouden dat jij nog veel moeten leren. Een volwassen gay man kan jou daar goed bij helpen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel groot leeftijdsverschil, maar als je het ziet zitten lekker doen joh

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is niet strafbaar. Vanaf je 16e mag je seks hebben, ook met volwassenen. Het leeftijdsverschil is groot, maar ja als je het wil. Ik heb het ook geleerd van oudere mannen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Iemand van 30 is zowel mentaal als fysiek volwassen. Hij heeft wat dat betreft een machtspositie (een eigen huis/kamer, geld, het overwicht van een paar jaar ouder zijn en waarschijnlijk is hij fysiek sterker) en kan jou sneller dingen laten doen waar je spijt van krijgt dan met een leeftijdsgenoot.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt voor jullie reactie. Vanaf 16 is seks toegestaan, maar je moet wel toestemming geven en pornografie is pas toegestaan op je 18e. Zelf vind ik het ook oud maar hij ziet er niet oud uit en hij is vriendelijk. Op snapchat en twitter heb ik contact met andere jongens en deze zijn ook tussen de 20/30. Zelf vind ik ook dat oudere (max 30) aardiger zijn..

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is toch wel een groot leeftijdsverschil. Ik heb wel intieme contacten met jongens soms maar met zo iemand zou ik niet beginnen.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet vooral doen wat je wilt doen, persoonlijk is t niks voor mij maar als jij dat leuk vind why not

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Is strafbaar ! Jij bent minderjarig en daar mag iemand van 30 geen seks mee hebben.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten