Skip to content
18 reacties
3676 weergaves

Vriendin heeft erg kleine borsten.

Mijn vriendin heeft dus erg kleine tietjes. Op zich niet zo erg maar ik word wel altijd snel opgewonden als ik meiden zie met grote borsten. Soms denk ik wel eens dat ik daardoor zou kunnen vreemdgaan.

21 jaar
4 jaren geleden

18 Reacties

  • Ik vind kleine borsten juist sexy staan, maar ik val op billen dus borsten maken mij sws weinig uit. Maar wat jij zegt, waarom zou je vreemd gaan alleen omdat andere meisjes/vrouwen grotere borsten hebben. Innerlijk is ook belangrijk he.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het belangrijkste dat ik seksueel opgewonden wordt van een meisje. Ik ken meisjes die erg lief en aardig zijn maar die niet seksueel aantrekkelijk zijn. Begin ik dus niet aan want dat is toch niet vol te houden. Vind het wel eens zielig voor die meisjes want zij kunnen er ook niets aan doen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Gaan jullie altijd voor het uiterlijk? Ik vind het innerlijk veel belangrijker. Iemand kan een mooi lichaam hebben met de perfecte formaten, maar een bitch of (bij jongens) een eikel zijn.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dikke tieten geven zoveel meer sex appeal aan een vrouw. Niks aan te doens da's biologisch!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Veel meiden kiezen daarom voor borstvergroting om beter in de smaak bij jongens te vallen. Een vriendin zei dat ze na haar vergroting ineens superveel aandacht van mannen kreeg.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook kleine borsten, cupmaat A70. En van mijn vriend hoeven ze ook niet groter te zijn want hij vind kleine borsten schitterend. Voor mij zelf heeft het ook een voordeel, ik hoef (nog) geen BH te dragen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Er is nog een verschil tussen kleine tieten en helemaal geen tieten. Een plank, zeg maar. Met 2 muggenbeetjes.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Voordeel voor jongens is dat je een kleine pik in het openbaar niet kunt zien maar kleine tieten wel..

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Een meisje kan er natuurlijk niets aan doen dat ze kleine borstjes heeft. Ze moet echter wel begrijpen dat in een relatie er seksueel aantekkelijk uitzien voor haar vriend moet. Ze moet het tekort van haar borsten compenseren met iets anders. Ze kan bijvoorbeeld haar billen accentueren in een strakke jeans als ze wel een goeie kont heeft. Kan haar vriend ook heel lekker vinden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerlijk gezegd, als mijn vriendje een kleine lul zou hebben zou ik dat ook wel ergens jammer vinden

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Meiden zijn natuurlijk meer dan alleen een paar billen en borsten. Voor veel jongens zijn die echter wel heel belangrijk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat een onzin j18. Je zegt dat het haar schuld is dat ze kleine borsten heeft. Haar vriend moet haar accepteren zoals ze is. Nobody is perfect.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Seksuele aantrekkingskracht is de motor van iedere relatie. Borsten zijn een belangrijk aspect hierin. Dus dit zal een moeilijk verhaal worden. Het beste kun je een eerlijk en open gesprek met je vriendin aangaan over haar kleine borstjes. Ze zal zelf ook wel weten dat ze erg klein zijn. Dan samen bespreken hoe jullie hier mee om gaan. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk. Maar je vriendin zal flink aan de bak moeten om haar kleine tietjes te compenseren en jouw seksueel tevreden te houden. Wel jammer voor hoor, maar ze zal het wel begrijpen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is niet lief voor je vriendin. Wat zou jij ervan vinden als jij een kleintje hebt en zij liever het bed in duikt met 20cm? Je moet gewoon genoegen nemen met alles, anders ben jij geen vriendin waard.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Koop eens een push up bh voor je vriendin, kan wat helpen voor extra volume

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Met je eens M19. TS is weer zo eentje voor wie vrouwen enkel bestaan uit borsten en billen. Foei TS.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon niet doen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Echt een fijne vent ben jij !!

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten