Skip to content
11 reacties
744 weergaves

Bedtijden

Hallo, wat zijn jullie bedtijden normaal, en nu tijdens deze situatie? Mijn ouders doen een beetje kinderachtig over hoelaat ik naar boven moet.

14 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Van dit schooljaar moeten we om half tien naar bed, vorig schooljaar was dat nog negen uur. Mijn broertje is een jaartje jonger en moest eigenlijk nog steeds om negen uur naar bed, maar we vonden het alletwee niet eerlijk omdat we altijd alles samen doen, dus mag hij ook om half tien naar bed. Ook tijdens nu de corona omdat we vollop les moeten volgen en schoolwerk maken. Plus mama gaat nog steeds werken en moet nog altijd vroeg op en wij staan dan ook vroeg op. Als het weekend of vakantie is maakt het niet echt uit hoe laat we gaan slapen, maar als het schoon weer geweest is zijn we zo moe geravot dat we tegen tien uur toch zitten te knikkebollen. In de winter kijken we met mama dan gewoonlijk nog een film op tv of zo en dan naar bed als die film gedaan is.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn moeder doet ook altijd moeilijk over bedtijden. Dan wil ze dat ik om 9:30 ga klaar maken maar dat vindt ik te vroeg. Ik slaap namelijk altijd uit. Maar meestal slaap ik rond 10:00 maar op schooldagen 9:30 of eerder.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Sinds ik 14 ben ga ik rond 23:00 “naar bed”. Val pas rond 0:00 in slaap. Toen ik zo’n 15/16 was mocht ik naar bed wanneer ik maar wilde maar wel voor 0:00. Bleef toen echt tot veel later op. Geen slim idee geweest. Ik heb vanaf mijn 17e tot nu elke dag pas geslapen rond 1:30 of later, ook als ik op schooldagen om 8:15 begon. Dat was al helemaal dom. Vooral dit laatste jaar heb ik soms weten te overleven op 3 uur slaap. GA VROEG NAAR BED MENSEN. Dat is echt beter.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moet sowieso altijd om 22 u naar bed gewone of vakantie dagen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik naar school moet moet ik 20:45 douchen 21:00 naar bed Weekend 21:15 douchen 21:30 naar bed Vakantie 21:45 douchen 22:00 naar bed Ik mag elke dag 30 min lezen dus bijv bij 1 tot half 10 Bij 2 tot 10 uur Bij 3 tot half 11

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Normaal 22.00 uur tijdens schooldagen .
    Nu maakt het niet uit.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik naar school moet half 10

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Meestal 21.30

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Deze tijden vaak 02:00-03:00 maar normaal alsl ik naar school moet om 22:30

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb geen bedtijd maar mijn broertje van 14 gaat normaal 21:30 op bed en nu met corona vaak tegen 22:00. Soms wat later als er iets leuks op tv is. Wat zijn jouw bed tijden dan?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen bedtijd, het heeft mijn ouders nooit echt uitgemaakt

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten