Skip to content
5 reacties
1006 weergaves

Vorm piemel

Hey hallo. Ik heb een rare vraag, maar ik vraag het toch aan jullie. Heeft de vorm van je piemel te maken met hoe je hem in je onderbroek legt? Ik heb m’n piemel altijd over m’n ballen naar beneden. Als m’n piemel bloot is hangt ie ook met een boogje naar beneden. Dussss... weet iemand dat

12 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Ja hoe hij in je onderbroek ligt maakt uit. Ik had hem vroeger altijd naar beneden liggen ook als hij (ongewild) stijf werd. Een paar jaar geleden merkte ik dat hij best krom was (naar beneden gericht een beejte). En sindsdien altijd naar boven gelegd en nu is hij stijf rechter en staat hij ook een beetje schuin omhoog ipv recht vooruit

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendje heeft een kronkel in zijn piemel... Heb het hem nooit verteld tho. Hij weet het vast zelf.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat kan je echt niet beïnvloeden. Heeft te maken met de inwendige structuur van de zwellichamen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS Toen ik 13-14 was, kreeg ik het idee om tijdens de speeltijd op school in de urinoirs stiekem de piemel van andere jongens te bekijken. Ik heb geen broers of zussen en wou wel eens kijken hoe het bij andere jongens zat. Wat mij opviel was, dat ze er allemaal verschillend uitzagen, niet alleen qua grootte, maar ook qua vorm. En waarom ook niet ? Stel je voor, dat iedereen bijv. hetzelfde gezicht had ! Dus de plaats in je onderbroek heeft er niets mee te maken.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo TS,

    Een vraagje: hangt hij naar beneden als hij slap of stijf is?? En is hij erg gebogen, of maar een beetje?
    Had vroeger een vriendje die zijn piemel stijf met 12j. ook naar beneden gebogen was. Met 14 was het iets minder geworden, maar steeds nog naar beneden.
    Je piemel is met 12 natuurlijk nog steeds in de groei. Probeer het eens met strakke onderbroekjes, die je pikkie altijd omhoog houden. Denk dat dit zou kunnen helpen, paar natuurlijk met de jaren.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten