Skip to content
17 reacties
1607 weergaves

Niet mogen fappen

Hoi mensen, Ik wil graag voelen hoe het is om te fappen maar mijn ouders houden mij elke x in de gaten. Ze hebben zelfs al een camera in huis opgehangen. Als ik dan mn hand naar mn broek doe dan komen ze binnen. Hoe kan ik toch ff lekker fappen. Plz reageer.

15 jaar
4 jaren geleden

17 Reacties

  • Hey ik lees hier iets over beperkende anti mastrubatie mildelen maar ik vraag mij af wat valt daar onder

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ach Belgische jongen 15 wat vind ik jullie toch leuk! Ik heb heel erg om je laatste bericht moeten lachen. Ik zou je wel een zoen willen geven! Zou ts niet eens bij jullie mogen logeren? (Dat kan niet, dat weet ik, maar het zou heel fijn voor hem zijn!)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Aan jongen 21: merci :) . Heu, ja, we doen wel regelmatig wat TS niet mag, maar dat komt misschien ook wel omdat we dat mogen. En vandaag ook gebeurt zoals ge zegt, de lego onderbroken om eventjes af te trekken :) . Maar dat is ook zo super leuk, dus waarom ook wel niet. En met ons tweetjes is het natuurlijk nog leuker!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J17, je spreekt mij aan alsof ik vind dat er niet gemasturbeerd mag worden. Waar haal je dat vandaan? Mijn verzoek om uitleg aan j18 was geen uitnodiging maar een uitdaging omdat ik vind dat hij onzin verkondigt.

    Belgische j15, Jullie hebben gelachen om wat ik schreef en dat vind ik leuk. Ik vind het namelijk altijd heel aardig jullie stukjes te lezen. Jullie zijn natuurlijk geen jongetjes maar jongens en jij persoonlijk bent in mijn ogen af en toe een man als jij je broertje beschermt als hij gepest wordt en vroeger je moeder toen je nog heel jong was.
    Belgische jongetjes is een koosnaam omdat ik het zo leuk vind als Jullie hier zo openhartig en onschuldig over allerlei zaken schrijven. Vaak lees je hier over akelige dingen en verhalen van jongens die hele rare dingen willen doen, en dan is het een verademing om eens iets positiefs van normale gelukkige jongens te lezen.
    Ik vind wel dat jullie wel heel vaak doen wat ts niet mag. ;-) Ik stel mij zo voor dat jullie op het ene moment braaf met Lego zitten te spelen en dan kijken je broertje en jij elkaar aan, en hup, daar gaan jullie weer. Belgische jongens doen niet zo moeilijk!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • J21 en ook sommige andere jongens Als jullie niet mogen fappen ok, maar laat iedereen die het wel willen doen gewoon hun gang gaan. Wij leven in een vrij land. Het is de natuur. Ga je tegen sommige dieren ook zeggen dat ze van hun geslacht af moeten blijven?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • De jehovas die komen altijd aan de deur met folderkes. Die mogen dus niet aftrekken? Dan weten die niet wat ze missen. TS: gewoon doen en dan wilt ge dat wel blijven doen hoor.En als ge niet moogt van uw ouders dan zegt ge maar dat dat is om te voorkomen dat ge natte dromen krijgt want dan moet er te veel in de wasmachine en dat wilt ge uw mama niet aandoen. Goed excuus of niet?
    Aan jongen 21: dat is een beetje overdreven hoor, maar we hebben goed liggen lachen :)

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Protestantse kerken hebben ouderlingen. Jehova- getuigen volgens mij niet. Wat Jehova getuigen betreft, kan ik me vergissen. Ik weet daar niet veel van.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Een van de jongens heeft het over 'de ouderlingen'. Dus gaat het om Jehova 's Getuigen. Een sekte die o.a. tegen bloedtransfusies is, daar heb je toch geen lessen van te ontvangen ?

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • T’s het moet niet gekker worden? Gaan je ouders je dan ook onder de douche controleren??

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi ik ben TS Bedankt voor jullie reacties. Ik ga zo even douchen en dan ga ik ff lekker fappen. Hopen dat het goed gaat. Jullie horen nog hoe het was.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat is duidelijke taal van j21 ik ben het dan ook helemaal eens met j21

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Leg eens uit jongen 18 waarom masturbatie zondig is? Op dit forum lees je veel reacties van twee hele leuke Belgische jongetjes die leven als jonge Adams in het Paradijs met hun moeder als Eva. Zij leven vrij en zonder zonde zoals Adam en Eva voordat de slang ten tonele kwam.   Zij hebben geen geheimen voor elkaar of voor hun moeder, kennen geen schaamte, geen schuldgevoelens, geen zondige gedachten, Zij genieten van hun lichaam, van het leven en van elkaar, ze houden heel veel van elkaar, kortom zij zijn gelukkig.     Vergelijk dat nu eens met hoe jij moet leven. De hele dag gebukt onder schuldgevoelens en het besef een zondig mens te zijn. En dan doe je dat anderen ook nog eens aan. Jij verpest jouw eigen leven en probeert ook dat van anderen te verpesten. Jij bent als Paulus toen hij nog Saulus was en de christenen vervolgde. Hij dacht dat hij goed deed maar God stuurde een engel om hem de juiste weg te wijzen.     Waarschijnlijk baseer jij je ideeën over masturbatie op het verhaal van Onan in de Bijbel die vanwege het verspillen van zijn zaad door God ter dood werd gebracht. Ten eerste, wat daar staat zou dat ook de boodschap van Jezus zijn geweest? Ten tweede, je kunt geen zaad verspillen. Als zaad te lang in het lichaam blijft dan bederft het. Dus je kunt wel wachten tot je kinderen wil gaan krijgen maar daar kun je je zaad echt niet voor bewaren.     Ben jij een misleid mens of ben jij een farizeeër, zo'n gluiperd waar Jezus zo'n hekel aan had, die graag anderen vertelt wat ze wel en niet mogen? Ben zij zo hoogmoedig dat je namens God denkt te kunnen spreken? Wentel jij jezelf in je voortreffelijkheid omdat jij niet masturbeert? Is er liefde in je leven of alleen maar schuldgevoelens, onbevredigde verlangens en angst voor wat er na dit leven zou kunnen komen? Ik heb medelijden met je! Hoe minder je masturbeert, hoe meer je aan sex gaat denken, hoe slechter jij je voelt. Arme jongen!  

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is nog geen 1 april.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Dit is niet normaal, ik zou die camera eraf trekken en in een bak met water gooien. Dan kunnen ze zeker niet meer gebruiken? Je bent 15 en je mag toch zeker rukken. Sorry, maar je ouders zijn echt niet normaal meer

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Groot gelijk van je ouders. Bij ons is het normaal dat puber-jongens vanaf 12 jaar met beperkende anti-masturbatie-middelen geholpen worden dat zondig gedrag te voorkomen. Het wordt bij ons door de ouderlingen goed uitgelegd waarom de fixatie-middelen nodig zijn en gebruikt worden om de acceptatie ervan te vergroten en de weerstand ertegen te breken. Helaas is het soms nodig nog aanvullend te straffen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik vind dit een beetje vreemd van je ouders hoor dit zou niet moeten kunnen vind ik dan maar dat is mijn mening

    dan de tips
    in het bos waar niemand je kan zien
    bij een vriend tuis als hij daar ook zin in heeft haha
    in de duinen
    op de wc
    tijdens het douche

    genoeg keuzen dus.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Doe het op de school wc.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten