Skip to content
7 reacties
379 weergaves

Uit de kast komen of nier

Ik ben een jongen van 19 jaar en val op vrouwen maar vindt af en toe leuk om seks met een man te hebben. De seks met een man is puur lust en geen liefde. Ik vindt het soms best lastig om een dubbel leven te leiden en twijfel daarom om hiervoor uit te komen. Echter omdat het puur om seks gaat vindt ik het nogal lastig noem je dit wel bi en zo ja wekt dit juist niet de verwarring op en denkt iedereen dat ik val op mannen? Maakt het voor de buitenwereld uit met wie ik seks heb en hoe vaak?

19 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Wat is 'normaal' ? Normaal is wat het meest voorkomt. En de meeste mensen zijn nu eenmaal niet homoseksueel. Dus homoseksualiteit 'normaal' noemen is wat kort door de bocht. Je mag wel zeggen dat het bestààt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat het geen enkel probleem is, is theorie. De werkelijkheid is anders. Achter je rug zeggen ze heel wat anders. Dat is zo in Nedeland en in het buitenland is het zeker niet beter. Er zijn zelfs nog landen waarin het strafbaar is. Doodstraf en/of een aantal stokslagen zijn de straffen. Ook in de bijbel is homoseksualiteit verboden.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon uit de kast komen, homoseksualiteit is tegenwoordig normaal dus geen enkel probleem.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet uit de kast komen. Je bent dan vrij te doen en te laten te doen wat je wilt. Laat geen sticker op je plakken !

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien klopt titel van het topic niet echt maar meeste probleem is dat ik soms best veel moeite heb met leiden van een dubbel leven. Denk dat het in sommige gevallen makkelijker zal zijn dat mensen weten dat ik ook graag seks heb met mannen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee. Je moet gewoon doen wat je wilt doen. Als jij sex wil met mannen dan doe je dat gewoon. Niemand heeft zich met jouw sexleven te bemoeien. Jij maakt terecht het onderscheid tussen lust en liefde. Zelf maken ik en mijn vriend ook dat onderscheid. Wij hebben beiden veel wisselende sexcontacten puur uit lust. Wij zijn hier best open in. Wij zijn hier ook trots op omdat velen opgesloten zitten in benauwende monogame relaties die uiteindelijk stuklopen omdat de relatie gaat vervelen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom uit de kast komen, wees jezelf , je hoeft niemand verantwoording af te leggen nog, zolang je nog vrijgezel bent toch, waarom die hokjes en waarom moeten jongens die ook op jongens vallen uit de kast komen, is toch niet meer van deze tijd. Val op jongens maar kom niet uit de kast meer,alleen mijn ouders weten het en dat vind ik voldoende en als ik een vriend heb zien ze dat vanzelf.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten