Skip to content
11 reacties
811 weergaves

Jongen leuk vinden

Hallo, Ik vind iemand die mij op school leuk, als in leukleuk. We zitten niet bij elkaar in de klas maar hebben wel veel lessen samen. Het is alleen een jongen. Hoe kan ik hier het beste mee omgaan? Hoe flirt ik met een jongen waarvan ik niet weet of hij gay is? Ik ben trouwens ook niet uit de kast. Dat wil ik pas als ik een relatie heb, ik val namelijk op mannen en vrouwen.

16 jaar
4 jaren geleden

11 Reacties

  • Hey, ik ben benieuwd hoe het eigenlijk is afgelopen???

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • maak r gwn gebruik van dat jullie vaak samen in de les zitten. ga steeds vaker naast m zitten en kijk goed hoe die reageert. als hij positief reageert ga je gwn een stapje verder en vraag je m om na school af te spreken. de rest volgt dan vanzelf

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Je wilt oas uit de kast als je een relatie hebt. als je nog niet uit de kast wilt komen maar wel je gevoelens voor deze persoon wilt delen, kan je dit doen als je deze persoon echt vertrouwt en vragen dit privé te houden"

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je zegt dat jullie veel lessen samen hebben. Zijn jullie al bevriend? En hoe goed is jullie vriendschap?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen van 18, hoezo denk je dat de kans groot is dat hij ook homo is?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon contact maken, kans is heel groot dat hij ook gewoon homo is.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben 100% zeker dat ik niet gay ben. Maar toen ik 15 was, zaten er 2 jongens in mijn klas die ik leuk vond. De ene was knap en de andere vond ik sexy omdat hij zo ondeugend was met de leraars. Spijtig genoeg was ik te verlegen om hen te benaderen. Het toppunt is nog, dat die ondeugende jongen op een zomerdag een jaar later bij me aanbelde om mijn nota 's Duits te lenen, omdat hij herexamen had. Ik was wel een beetje van mijn a propos, toen ik hem daar zo zag staan. Ik had hem moeten uitnodigen op mijn studeerkamer en hem vragen of hij ook iets voor mij kon doen, bijv. zijn piemel tonen enz. Inderdaad : het leven is voor de durvers.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Probeer er achter te komen of ie ook op jongens valt of vraag hem of ie een keer komt gamen of samen zwemmen of zo. In mijn klas zit ook een hele leuke mooie jongen. Ik durfde hem niet te vragen, maar hij wel aan mij. En nu zoenen en pijpen we samen. Er was nog een jongen uit een andere klas die hem ook leuk vond, maar mijn vriend vond die jongen niet leuk!!! Als je iets wilt moet je actie ondernemen, er zijn meer jongens die op leuke jongens vallen.....

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Het beste is de snelle aanpak: gewoon aanspreken en duidelijkheid verkrijgen, door er eindeloos om heen te draaien verlies je alleen maar tijd. Dus aanspreken en zeggen dat je hem leuk vind. Heeft hij interesse dan kunnen jullie samen verder. Wil hij niet, dan snel door naar de volgende jongen.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zelf had ik daar ook moeite mee, Wat ik altijd probeer is om in een spel te komen zoals doen durf of waarheid. zo probeerde ik altijd zo veel mogelijk personlijke vragen stellen en opdrachten om elkaar aan te raken (sexueel of niet). Maar nu doe ik dit niet meer. Heb nu eindelijk een super lieve vriendje. Hoe ik heb ontdekt dat hij ook gay was, was via webcam praten en langzaam naar webcam sexs gegaan haha.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hoeft je niet te schamen voor homoseksualiteit hoor, want dat is heel normaal. Proud to be gay! En snel een leuke vriend!

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten